Saša E. in Tilen
Če že komu verjamem, potem njemu.
Ona pa je spretna manipulatorka (s tem se preživlja) in odlična lažnivka. Če ste samo prebrali njene bloge, kjer je pisala pravljice, in nekatere so celo kupile njeno pisanje. Potem je prisegla, da med njima ni druge ženske (pa je že zdavnaj vedela, da je). In konec koncev je ona prva začela varati, saj je zaradi tega razpadel njen prvi zakon. Tako da jaz verjamem, da je vse res, verjetno je pa še kar nekaj stvari zamolčal.
Ona pa se še išče…
Vsak najbolj opazi tisto, kar ga pri njemu samemu najbolj moti!
Pa dajte se že spravit svoje problema reševat in ne grebite več po tujih.[/quote]
In zakaj potem ti odpiraš teme, kjer je jasno, da gre za TUJE probleme?[/quote]
Odprem jo samo, če rabim vašo pomoč, ker vsega ne morem vedeti. Ali pa, kadar kaj vem(ali moji bližnji) in lahko komu. ki rabi pomoč- pomagam.Tole zgornje opravljanje mi je pa prav žalostno.
Pofla tipa Story ne berem, me je pa danes v trgovini pri stojalu s časopisi udaril v oči bombastičen naslov, ki gre nekako takole: Moj zakon je razpadel zaradi duhovnika. Na sliki pa Sašin bivši z malim otročkom. Manipulator usrani, svoje otroke izrablja in se z njimi slika poleg naslova, v katerem krivi druge za svoj lasten polom. Če bi bila na Sašinem mestu, bi šla z revijo direktno na sodišče in zahtevala odvzem skupnega skrbništva! Če že mora vlačit otroke po naslovnicah, naj jih vsaj takrat, ko bo imel svetu za povedat kaj pozitivnega, ne pa takrat, ko pere usmrajeno perilo.
Forum je zaprt za komentiranje.