Spolne fantazije-ste katero izživeli?
Tako ženske kot moški imamo različne fantazije kar se tiče spolnosti. Od tega so nekatere “relativno nedolžne” recimo visoke pete, seksi perilo, “uniforme”, spolni pripomočki, različne poze in kraji…potem pa so tudi takšne malce bolj “drzne”, ki vključujejo (sklepam da) nekoliko manj običajne spolne prakse (večje število oseb, trojčki mmž, žžm, …). Kakšne izkušnje imate z omenjenimi praksami? Se vam je spolnost po tem izboljšala, spremenila, ste doživeli kakšna razočaranja ali raje ostajate pri fantazijah? Recimo ženske baje dostikrat sanjajo o tem, da bi se ljubile z dvema moškima…Sanjate o neznancih ali si zaželite koga iz kroga znancev, ki bi se pridružil vajinemu partnerju?
fantazij je veliko in tudi v sanjah se večkrat zalotim, da seksam z drugim fantom, čeprav svojega zelo ljubim. pa vendar je moje mnjenje takšno, da je ravno to vznemirljivo, da fantaziraš o tem. Če bi to fantazijo uresničila, bi se fantazija spremenila v krivdo in slabo vest in čarovnije bi bilo konec.
Kako se je pri meni zacelo na internetu, pri druzabni igri. Spoznavanje, flirtanje, simpatije, nato ze malo bolj vroce debatke in tako zdaj vsak dan gledam , ali je moja najdrazja neznana oseba prisotna pri igri. Nato trpim, ko vidim, da igra tudi z drugimi in razmisljam, ali tudi njim naklada enako. Torej spolne fantazije se da izrazati tudi na tak nacin in so zelo vznemirljive. Ljudje se nato v nekaterih primerih tudi fizicno spoznavajo. V bistvu spoznajo najprej tvojo duso, takole govoris stvari, ki jih v resnici mogoce sploh ne bi nikoli izrekel.
Forum je zaprt za komentiranje.