revolucija je nujna
Kup hujskačev, ki bi se v gmajni s puško v roki “posrali”.
Revolucije ne bo, ker ni dovolj hudo. Tisti, ki bi šli delati revolucijo nimajo ne časa ne denarja za računalnik in FB!
Vsi ste dobrodošli, če ste enakega mnenja.
Nikjer nisem dobrodošel, ker mislim s svojo glavo!!!
Revolucija se vedno dela agresivno! Stran sem si seveda ogledal!
Pol javne uprave visi na njej med delovnim časom!
Bruh!
http://www.youtube.com/watch?v=CS7EBJaFRBM
govorit o revoluciji je neumno; pravijo da kdor ni revolucionaren pri 20 nima srca kdor je pri 50 je neumen…verjetno vi na fb bolj sodite v to skupino…stabilnost države stoji na treh temeljih..močni vojski, zadovoljnih ljudeh in zaupanju do vlade…prvega nimamo, pa to niti ni pomebno, ker še vedno je bolj od vojske pomebna zadovoljnost ljudi…tudi te nam primanjkuje, ampak tud to ni tolk pomembno če ima ljudstvo zaupanje v vlado…tega pa tud ni oz je padlo pod kritično maso in ko se to zgodi bi morala vsaka poštena vlada odstopit in prepusti mesto tistemi ki to zaupanje ima, ne pa brezgavo vztrajat pri reformah ki jih ljudstvo ne podpira…ne more vlada reči, kaj pa ljudstvo, mi smo tu da mislimo namesto nanj..zatorejm namesto revolucije ponudite alternativo? in to je?
glej, z mojega vidika je, da se vsi nezadovoljni nad vlado združimo, in skupaj poiščemo alternativo.
Menim, da bi moral vsak nekaj predlagati, da poiščemo skupno rešitev.
Po moje ni v menjavi vlade, ki se menjajo kot gate, enkrat si ti, drugič bom jaz, ampak pri sprejemanju zakonov. Zakone imamo pisane za elito. To ni v redu.
Ko jim zmanka denarja, pa dejmo narod zmovzt, ta ima še denar.
Narod je nezadovoljen, če elita krade denar, v proračunu pa je manjk.
Firma slabo stoji kao zaradi recesije, država dej denar, drugače bo 500 lljudi na cesti.
Jaz bi dala ven razpis za ambiciozne študente ekonomije, prava, soc. dela, sociologije in mogoče še kake druge vede na uveljavljenih fakultetah povsod po svetu, da sestavijo ekipo in naredijo ter izpeljejo program ureditve države Slovenije. Brez vlade in parlamenta, samo strokovnost in neomejena pooblastila. Če jim v desetih letih uspe postaviti stvari, dobi vsak deset milijonov evrov, nato ostanejo v nenakšnem nadzornem odboru države (za redno plačo, seveda) z zelo širokimi pooblastili, mi se pa spet začnemo ubadat s politiko. Ob najmanjšem sumu korupcije, škodovanja državi in državljanom dotičnega poslanca, funckionarja, politika … začasno vzamejo iz prometa in ga temeljito preverijo.
Večjega sranja, kot že je, ne morejo naredit.
Forum je zaprt za komentiranje.