Zakaj sexs ne more “rešiti” veze?
Če ti gre na živce: njegovo razmišljanje, njegovo pojmovanje “reda”, njegov pogled na svet, če ti gre na živce, kako iztiska tubo zobne paste, itrd., itd.
Skratka če ti gre na živce vednol, razen v postelji, potem je to polom za zvezo. Seks traja največ pol ure, ostale 23,5 ur ga pa moraš prenašati z vsemi njegovimi lastnostmi…..
A ve to resno? Potem ni cudno, da vam dedci seksajo drugje.
Ce mi stima seks, mi stima tudi vse ostalo. Ker dober seks ne morem imeti z nekom, ki ga ne ljubim, mu ne zaupam, ne spostujem, ne poznam… In on seveda mene tudi.
Ste ve sploh dozivele dober seks? Ne mislim na dobro telovadbo, ker seks telovadba j lahko tudi super, mislim na tisti pravi dobro seks z eksplozijo v glavi in telesu…
Ja, to maš pa ziher prav. Če tip dobro seksa, potem nima veze, da pije, je brez službe, ima dve levi roki, je neurejen, nespoštljiv, otroci so mu zadnja briga, jaz pa tudi. Vse to je vseeno, vse to štima, ni problema, samo da nama seks štima. Yeah right.[/quote]
Ce si ti tako plitka, da ti je seks samo dobra telovadba in imas lahko dober seks s tipom, ki ga pije in te pretepa in ga en klinc briga za otroke, potem je to tvoj problem. Ocitno pravi dobri seks se nisi dozivela.
Forum je zaprt za komentiranje.