Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj sexs ne more “rešiti” veze?

Zakaj sexs ne more “rešiti” veze?

Nekoč zelo dober seks, po več kot desetletju še vedno dober….. A: to ni to ….. veza ni in ni kot bi naj bila …..se ne razumeva, nekak nisva kompatibilna …

Zakaj seks ne more “rešiti” odnosa???

Hmmm, mogoče zato,ker partner želi drugačen sex. In to dobi drugje.
Sicer pa ni sex tisti glavno povod, da partnerja ostanete skupaj za vse večne čase….

Kaj pa če bi to vprašala nekoga, ki ima 70 let+? No kako pa naj tak par rešuje odnos? Odnos je naprej zaupanje, pogovor, ljubezen….seks pa je pika na i. Samo seks pa ni nič. Mora biti še čustvo…

Oh, seks je ćisto brez veze. Za mene je popolnoma žnj tema. Za dober odnos je pomembno vse kaj drugega. Če je še seks dober, je v redu, če pa ni, je pa tudi v redu. Če pa seksa ni, je pa še najbolje.

aha res je tako !
Tudi zame je sex manj pomemben -verjetno si še mlada da tako razmišljaš, ko boš starejša boš več vedela….

je v qur*u

jjooooj tukaj je leglo in zbirališče nezadovoljnih raznih frigidnih žensk, ločenk, lezbijk… no pa tud supermam :)))

moraš za prave odgovore se kam na drug forum obrnit.

kaj da ne,ves kolikokrat je sex resil slabe zakone(sex drugje)ce jih pa ni resil sex jih je pa zagotovo denar.

Če ti gre na živce: njegovo razmišljanje, njegovo pojmovanje “reda”, njegov pogled na svet, če ti gre na živce, kako iztiska tubo zobne paste, itrd., itd.
Skratka če ti gre na živce vednol, razen v postelji, potem je to polom za zvezo. Seks traja največ pol ure, ostale 23,5 ur ga pa moraš prenašati z vsemi njegovimi lastnostmi…..

Pri nama sex ni bog ve kaj, ampak drugače se pa štekama kot bi bila eno. In ne bi ga menjala za nobenega don juana. Zame je naj, naj, pa čeprav je v postelji bolj lesen.

Res je, kot je ena napisala, sex traja pol ure, 23.5 ure pa mora biti še kaj drugega.

ce je tiste pol ure zanic,tud 23,5 ne more biti dobrih

A ve to resno? Potem ni cudno, da vam dedci seksajo drugje.

Ce mi stima seks, mi stima tudi vse ostalo. Ker dober seks ne morem imeti z nekom, ki ga ne ljubim, mu ne zaupam, ne spostujem, ne poznam… In on seveda mene tudi.
Ste ve sploh dozivele dober seks? Ne mislim na dobro telovadbo, ker seks telovadba j lahko tudi super, mislim na tisti pravi dobro seks z eksplozijo v glavi in telesu…

Ja, to maš pa ziher prav. Če tip dobro seksa, potem nima veze, da pije, je brez službe, ima dve levi roki, je neurejen, nespoštljiv, otroci so mu zadnja briga, jaz pa tudi. Vse to je vseeno, vse to štima, ni problema, samo da nama seks štima. Yeah right.

Ja, to maš pa ziher prav. Če tip dobro seksa, potem nima veze, da pije, je brez službe, ima dve levi roki, je neurejen, nespoštljiv, otroci so mu zadnja briga, jaz pa tudi. Vse to je vseeno, vse to štima, ni problema, samo da nama seks štima. Yeah right.[/quote]

Ce si ti tako plitka, da ti je seks samo dobra telovadba in imas lahko dober seks s tipom, ki ga pije in te pretepa in ga en klinc briga za otroke, potem je to tvoj problem. Ocitno pravi dobri seks se nisi dozivela.

rdeča strela
dedci imajo zelo dober sex doma , pa si najde drugo babo , ki jo ljubi !!! tko..da to,da ti sexaš z njim , ne pomeni , da bo ostal tvoj
pa lep pozdrav

moski ki ima dober sex doma,nima druge..ne verjamite jim ko recejo da imajo doma dober sex,to recejo zenam zato da niso uzaljene..isto kot zenske,recejo mozu da je pravi jebac v resnici pa..

ha ha ha 🙂
Dobra ti je tale.
Ce je tebi seks dober, ne pomeni da je njemu tudi. Je treba malo vec vlozit v seks, v odnos in v zaupanje, ljubezen.

točn to, bravo, podpišem

pa tako se govori le iz izkušenj
bravo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close