Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako lahko že vsak drugi napiše knjigo

kako lahko že vsak drugi napiše knjigo

Včasih so pisatelji pisali knjige (jih beremo še danes), frizerji so delali frizure, kuharji so kuhali, zidarji zidali ipd. danes je pa vsakdo mojster za vse. Pa to pisanje knjig, sedaj jo je napisal še naš boksar. Ali je res sposoben vsak (cenim ga za njegove dosežke v športu), napisati knjigo?
Pa časovno, jim to znese? Vaše mnenje?

Saj sami ne pišejo, pridejo h kakemu “pisatelju”, povejo svojo zgodbo on pa napiše. In potem dobimo ven zmazek na osnovnošolski ravni, recimo Zenelijeva samooklicana pisateljica….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

kot prvo, zavec knjige ni napisal sam, ampak je za to najel pisatelja Esada Babaćiča, ki je priznano pero v Sloveniji. Zato je EB tudi naveden kot avtor knjige.
kot drugo, biografije uspešnih ljudi so se vedno dobro prodajale

http://www.sanje.si/knjigarna/trdobojec-dejan-zavec.html

Glede na to, da je avtor Esad Babačič, prav gotovo ne more bit zmazek na osnovnošolski ravni.
Kar pa “knjiga” Zenelijeve definitivno je – mi je enkrat po naključju prišla v roke in sem jo malo preletela, pa nisem mogla verjet …

Za Babačiča nisem pisal, da je zmazek, namigoval sem na kvazi pisatelje tipa Zenelijeve….in tega je danes veliko, spijejo liter, pa kak antidepresiv in za tipkovnico…

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ta knjiga od Zavca je pa prav kul. Od Zenelijeve pa ne vem – je nisem na srečo nikjer videla. Mislim, da je treba ločevati med kakovostnimi in nekakovostnimi zadevami. To, da smo dobili biografijo našega največjega boksarskega šampiona EVER, je izjemno! Vsak narod, ki kaj da nase, ima vse polno biografij. Mi pa komaj kje kakšno napraskamo, pa še takrat se pritožujete.

Saj ni pisal fikcije, no.

Kaj pa Murko, pa razni politiki, ki včasih tudi kopirajo tuje avtorje?

Glede na to, da je avtor Esad Babačič, prav gotovo ne more bit zmazek na osnovnošolski ravni.
Kar pa “knjiga” Zenelijeve definitivno je – mi je enkrat po naključju prišla v roke in sem jo malo preletela, pa nisem mogla verjet …[/quote]

Tudi jaz nisem mogla verjeti, ko sem jo zadnjič prelistala in prebrala par strani v Leclerku. Resnično, jaz, bi jo znala tako napisati, po vsej verjetnosti celo veliko boljše. Pa imam uradno končano samo OŠ. 🙂
Sem se kar zgrozila, da je k temu sploh pristopila, saj se s tem le blamira. No, pa itak se je to tudi v BB. Meni popolnoma nerazumljivo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close