Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj mož je deloholik

Moj mož je deloholik

Zjutraj gre v službo ob 8h, domov pride med 18h in 19h, se trudi kakšne pol ure ali uro zdržati buden (v tem času se ukvarja z otrokom in pri tem napol spi), nato pade dol. Zdajle spi in bo spal verjetno do kakšnih 21h ali 22h, potem pa bo spet delal do nimam pojma kdaj, ker grem vedno prej spat. Vsekakor krepko čez polnoč. Do enih, dveh, treh, kaj pa vem.

Vsak dan. Pravi, da ne gre drugače, ker ima pač toliko dela (oziroma še tako ga ne sfolga vsega). Pravi, da menjati službo nima smisla, ker je povsod isto.

Kaj naj?

verjetno kak računalniški frik. Taki so zasvojeni z računalnikom in tudi, če bi lahko, ne bi hoteli biti brez. Samo toliko,da veš, ker imam podoben primerek doma.

Uživaš z njegovim kešem?
Lepo razpolagaj z njim (denarjem) in se posveti otroku, sebi……..

Kakšen vikend pa se še njemu (možu) popolnoma posveti z razvajanjem.

Jaz zaslužim več od njega.

Ej, imam zelo podoben primerek doma. V službo gre okrog 6.00, domov skoraj nikoli pred 18.00. Ok, dobre pol ure mu vzame pot. Doma poje, še kakšno reče z nami in potem zaspi na kavču, samo potem navadno tam odspi do polnoči, potem pa se samo preloži v posteljo. V ekstremnih primerih pa tudi tako kot tvoj: gre cca ob 21.00 pred računalnik in potem tudi do 2.00 pripravlja kakšno gradivo za službo. Tdui moj zasluži manj kot jaz. Zaenkrat se še zadržujem, ker vidim, da res uživa v temu, kar dela (dela to šele dobro leto), ampak dolgoročno to ne bo šlo, že zaradi zdravja ne. Je pa res v službi, ne po gostilnah ali kje drugje.

Takoj mu nehajte “špilat” služkinjo.

Naj si sam kuha, pere, lika…………….

Pa še zmeraj se bo šlepal! V čistem, urejenem domu, otroci pošlihtani, rože na oknih……

Kako živahno in prijetno zakonsko in družinsko življenje imate nekateri! V čem je čar? Ni bolje biti sam in uživati?

Moj gre ob 6:40 od doma, začne ob 7:00, pride pa domov normalno ob 18:00.
Ko je gužva (kar je itq 75% časa) dela tudi od 7:00 do 22:00 – nadure dobi plačane ali pa jih koristi. Dela tudi 30% sobot.

Včasih je kateri vikend tako izmozgan, da občasno samo vegetira.

Na čase popizdim.
Nimava še otrok.

obvezno mora menjat sluzbo,tolko dela pa manj zasluzi kot ti.

Tudi pri nas je bilo podobno in je trajalo, dokler NJEMU ni dojadilo. Meni je že precej prej, pa me je tolažil, da bo spremenil. Trajalo je kakšni dve leti, da se je odločil, da zamenja.

Takšno življenje zame ni partnerstvo in v tem času sva porabila precej energije, da sva obdržala “stik”. Če se ne bi imela zares rada in če se kdorkoli od naju ne bi bil pripravljen SKOZ pogovarjat o tem, kar se dogaja z njim, mano, nama, bi šel zakon v franže. Jaz sem bila vedno bolj besna, žalostna, pa spet drugič ravnodušna, on pa je itak videl samo službo …

Hb mu je naredil tisti klik, ki je bil potreben, da se je rešil tega. In če se spomnim za nazaj, kako je bilo, bi se najraje zjokala – za vse nas za nazaj, kakšna beda je bila in zdaj od veselja, saj imam “novega” moža 🙂

Denarja imamo zdaj manj, vendar pa je druženje z mojim moškim, ki je spet tak, kot je bil pred to službo, NEPRECENLJIVO 🙂

Govorimo o tvojem možu ali pač nekom, s katerim si deliš stanovanje? Ker tale se ne more imenovat mož.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close