Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek dober zaslužek moža – bi bile doma?

dober zaslužek moža – bi bile doma?

Npr. da vaš mož zelo dobro zasluži, recimo kakih 4.000, 5.000 ali več na mesec. Seveda taka služba pomeni, da bi bil zdoma več kot 8, 9 ur dnevno.
Kako bi se odločile? Bi bile doma ali bi vseeno hodile v službo?

doma ampak ne brez zaposlitve (hobiji, prostovoljstvo, družina)

Jaz ne bi ostala doma. Pri nas imamo tako porihtano: oba služit denar, oba rihtat dom in otroke.

Vseeno hodim v službo, čeprav mož dobro zasluži, kaj naj počnem celi dan.

Trenutno sem na porodniški in bi kar šla delat, moža ne morem nahecat da zamenjava pozicije:)

ne

ne bi ostala doma, v nobenem primeru. že zaradi stika z “zunanjim” svetom. bi pa delala skrajšan dč, dokler bi lahko:)

Moj moz je na lestvici prvih 100 managerjev lani po zasluzku. V zgornjem delu.

Pa ne bi pustila sluzbe zato. Zasluzim 2k neto, vajena sem se ziveti sama ze odkar sem dostudirala. Nikoli se ne ve, kako se zivljenje obrne. Jaz za zepnino nikogar ne bom prosila.

Delala bi karkoli, samo da zasluzim za tampone in kavico s prijateljico.

moj mož sicer dobro zasluži, vendar pa spet ne toliko, da bi jaz lahko ostala doma, če pač hočemo imeti določen standard. Problem lahko nastane tudi, če se komu kaj zgodi.

Če pa bi lahko šla v “penzijo” ali če zadanem na Lotu pa takoj ostanem doma:) službe ne bi pogrešala niti sekundo in niti sekndo mi ne bi bilo dolgčas! Podobno kot jaz razmišlja kar nekaj mojih kolegic.

Oj,

hodim v službo, in služim svoj denar. Imava ga dovolj, vendar tako kot so napisale predhodnice, imeti da greš na kavo, si kupiti za svojo dušo kar ti paše, in pa predvsem ne izgubiti stika z zunanjim svetom. Neprecenljivo. Sicer pa vsak po svoje. Težko rečem da bi se odločila da ostanem doma, mogoče enkrat v prihodnosti.

Lp, A.

Jaz bi šla delat, saj sem bila doma 7 let (brez službe) in vem kako je biti brez denarja. Sedaj imam službo in sem srečna, da imam svoj denar.

Mja, jaz poznam vsaj 3, ki so tudi same sebi obljubljale hobije in prostovoljstvo. Od prostovoljstva ni bilo nič, za hobi imajo pa recimo aerobiko 1x tedensko.
Nič takšnega v glavnem, kar bi bilo nezdružljivo s službo ali vsaj približen substitut opravljanja poklica.

Preden me kdo zahakla, ne, ne poznam primera, da bi se ženska res vrgla v prostovoljne dejavnosti, ko bi enkrat pustila službo. So pač stay at home mame.
Ne kritiziram takšne odločitve, zgolj navajam svoje opažanje razlike med napovedanim in dejanskim življenjskim stilom.

Ne bi ostala doma, bi pa delala skrajšan delovni čas.

Joj ženske….Denar je zaslužil MOŽ in ne vi, torej je denar NJEGOV..torej v primeru razhoda …

Poleg tega se mi zdi hecno in nesprejemljivo, da ČE BI IMELA MOŽNOST SLUŽBE, da bi bila doma in čakala na kartico partnerja.

NIKOLI!!

seveda je drugače če ženska nima možnosti zaposlitve, valjda pol boš doma

aja, da še dodam…potem pa so take doma, imajo otroka in prijavljene kot samohranilke…

juhuju juhuhu kak je pa lušno tu

Jaz sem ostala doma in od začetnega meseca, ko ti še paše kofetkat in skakat naokoli je minilo 1 leto, pogrešati sem začela delo zunaj doma, kjer je bilo itak vse samoumevno na meni, in odšla v lov na službo. Mislila sem, da bom zadovoljna doma, pa je realno vse postalo drugače, za kavice sem dobivala žepnino…samostojnost in stik z zunanjim svetom imasta svoje prednosti. Najbolje bi bilo pač delati skrajšan dč

Jaz sem doma in delam na črno, ko mi paše. Moj mož zasluži 1000€:-)))))
Za sebe in moje potrebe imam dovolj.

jaz sem doma zdaj dva meseca. Mi paše in zaenkrat je super. Mislim pa da ne bom zdržala več kot 1 leto brez službe!

Ne. Samostojnost je nad vsem. Decu se jutri nekaj dvigne, spoka in gre. Od česa bom pa potem živela? Socialne? Na nikogar se ni za zanašat, še nase se včasih težko.

ne bi bila doma in to iz enega samega razloga; ker uživam v tem, kar delam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bi, če bi imela majhne (= tja do 10 let stare) otroke. Sicer pa ne.

v tem zivlenju NE,morda v kakem drugem

Če ne bi imela več otrok pa mamo, ne bi bila nikoli doma.

če bi imela takšnega, ki bi zaslužil 4 do 5 jurjev, bi hodila v službo.

če bi pa imela pravega bogataša, potem pa ne. bi potovala, uživala ….. 🙂

sem doma. in nič mi ne manjka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close