A SE SPOMNITE
morda sem res premalo napisal, ker sem računal, da bo to prebral nekdo, ki pozna primere.
Napišem malo več:
Torej nekaj kitajskih državljanov je prišlo v Slovenijo, se tukaj začasno prijavilo na določenem naslovu, brez soglasja lastnikov stavbe in celo brez njihove vednosti.To so Kitajci naredili zato, da so lahko sploh odprli d.o.o.-torej firmo.Na pošti so odprli POŠTNI PREDAL in je vsa pošta za to firmo prihajala na poštni predal ne na dejanski naslov.Potem so pač poslovali nekaj časa, naredili ogromno izgube, potem pa so njihovi dobavitelji iztožili oz. zahtevali stečaj.Ker je bilo dolgov precej, se je sodišče vsedlo na stavbo, ki so jo Kitajci navedli kot sedež firme.
Torej rad bi izvedel kaj več, kaj se je takrat dejansko zgodilo in kako se je vse skupaj rešilo, ker so bili baje lastniki stavbe celo pred izselitvijo.
to, da se je možno začasno prijavit na nekem naslovu kar tako, to drži, sam si lahko napišeš izjavo lastnika in se greš prijavit
tudi kaka policija al kaj podobnega lahko obišče lastnika zaradi tako prijavljenih ljudi
ostalo so klobase – zaseg premoženja ne gre na podlagi začasne prijave, ampak na podlagi drugih stvari
malo razmisli zraven ko takole kej sprašuješ – kako lahko janezovo stavbo zasežejo, če nima nobene veze s firmo od ling pinga :))))) ???
s čim vse se eni ukvarjate
sam res Aleksandra, zakaj sploh sodeluješ v moji temi, če pojma nimaš.Jaz se ne vtikam v teme, ki me ne zanimajo.Sory, samo res ne razumem, kaj se vtikaš, jaz prosim za določene podatke-namenjeno je pa tistim, ki o tem kaj vedo.Madona kako bi pa izgledal tale MON, če bi vsi na vse odgovarjali.Aja, edino če nisi vedela, da ti ni treba odgovarjati, če ne veš za kaj se gre.Sicer sem pa malo pogledal po drugih postih in kar veliko odgovarjaš.Me zanima kakšno izobrazbo imaš, ko si tako razgledana?
ti ženska sej si pametna sej si vse kar itak predobro veš da si…ampak pustimo to je tvoj problem.
žal v tej naši zjebani državi se lahko zgodi marsikaj…in ta navedeni primer ni nič čudnega…zaplete se pri sodiščih ko je potrebno to pravico dokazat..se pa vleče, kot je napisala mimica…
Saj se še spomnite ko so prodali stanovanje, da lastnik sploh ni vedel, kaj šele videl denar.
Tako da ne se čudit raznoraznim potegavščinam..obstajajo in še bojo.
ti ženska sej si pametna sej si vse kar itak predobro veš da si…ampak pustimo to je tvoj problem.
žal v tej naši zjebani državi se lahko zgodi marsikaj…in ta navedeni primer ni nič čudnega…zaplete se pri sodiščih ko je potrebno to pravico dokazat..se pa vleče, kot je napisala mimica…
Saj se še spomnite ko so prodali stanovanje, da lastnik sploh ni vedel, kaj šele videl denar.
Tako da ne se čudit raznoraznim potegavščinam..obstajajo in še bojo.[/quote]
tut jaz te mam rada, prijatelj moj borbeni :))
Forum je zaprt za komentiranje.