Kaj si misliti o takšnem človeku?
Med spoznavanjem novega človeka (potencialnega partnerja), opazite, da vam ta oseba večkrat pove eno in isto stvar o sebi. Recimo, kje dela, od kod je, koliko ima bratov in sester, ipd. Očitno v 3-h dneh že pozabi, da je to že povedal, saj mi vsakič pove kot nekaj novega.
Kot drugo mu vi poveste nekaj o sebi in čez par dni vas povpraša spet po istem. Ena takšna stvar je, da mu zelo jasno poveste, da takrat, ko ste doma, naj vas ne kliče na mobitel, ker niste dosegljivi. 14 dni to drži, nato spet začne klicat in to večkrat na dan.
Meni že rahlo dviguje pritisk vse to. Sama si o človeku vse stvari zapomnim, sploh, ko nekoga šele spoznavam. Ne da se mi vsake 3 dni jovo na novo človeku govorit iste stvari. Kot tudi ne poslušat istih pravljic od njega.
Včeraj mi je dvignilo pokrov tole s klicanjem in sem mu povedala. Odgovor je bil, da je samo poskusil. Ne vem, kaj je tukaj za poskusiti, če sem mu pred 14 dnevi jasno povedala razlog, zakaj doma nisem dosegljiva in naj me ne kliče.
Ne vem, kaj naj si o njem mislim? Je nepozoren, šlampast, tolk hudo pozabljiv, vsiljiv ali kaj? Ali pa ima morda res toliko “vročih želez v ognju”, da sproti pozablja.
Ne verjamem, da je na drogah. No, lahko pa tud. Ali pa je bil. In kaj si naj s takšnim človekom?
Mene pač nezapomnjenje podatkov o osebi, ki te kao ful zanima, zelo moti, ker to mi kaže na to, da očitno te ne zanima toliko, da bi si bilo vredno zapomnit. Če je tako, potem mi pač samo glumi o tem, kako sem mu v mislih, ipd.
Ne verjamem, da je na drogah. No, lahko pa tud. Ali pa je bil. In kaj si naj s takšnim človekom?
Mene pač nezapomnjenje podatkov o osebi, ki te kao ful zanima, zelo moti, ker to mi kaže na to, da očitno te ne zanima toliko, da bi si bilo vredno zapomnit. Če je tako, potem mi pač samo glumi o tem, kako sem mu v mislih, ipd.[/quote]
Pa saj kak đointek je čisto ok zadeva, samo glede na tvoje pisanje je pubec reden uživalec…
Obstaja pa tudi opcija, da vas je več “kandidatk” in si potem ne zapomni kaj kateri pove….
Mi je tudi to prišlo na misel, a se sprašujem, če s tem človeku mogoče delam krivico?[/quote]
Jaz se pa nisem tega spraševala, nisem pa tudi mogla stran, ker me je grozno privlačil…očitno še vedno padam na tipe, ki so čustveno revni…če ni kaj narobe z moškim, me ne privlači..fuck[/quote]
Jaz sem zelo tenkočutna in takoj opazim, če kaj ne štima in takšni, s katerimi je kaj narobe, me odbijajo totalno, pa če so sami Bradi Pitti po videzu. Tale je seveda daleč od tega videza, a vseeno očitno škart roba.
Mi je tudi to prišlo na misel, a se sprašujem, če s tem človeku mogoče delam krivico?[/quote]
Jaz se pa nisem tega spraševala, nisem pa tudi mogla stran, ker me je grozno privlačil…očitno še vedno padam na tipe, ki so čustveno revni…če ni kaj narobe z moškim, me ne privlači..fuck[/quote]
Vsem nam je pomembno le to, kako se počutimo in kaj postanemo ob drugem človeku.
Torej čustveno reven moški bogati tebe….
Vsem nam je pomembno le to, kako se počutimo in kaj postanemo ob drugem človeku.
Torej čustveno reven moški bogati tebe….[/quote]
it, to je zelo zanimiva ugotovitev!
Se mogoče ukvarjaš s kakšno psihologijo?
Hvala vsem za mnenja!
Poznam. Človek je nekajkrat padel v nezavest zaradi posvem fiziološke zadeve in vsakič je šel del spominov v maloro. Definitivno ni ne blefer, ne jebiveter, ko mu povem, da mi je to že povedal ali da sem mu to že (večkrat) povedala, se vedno v nulo zasekira. Stvar ga strahotno moti, obiskal je en kup strokovnjakov od nevrologa dalje, razen težav s ščitnico, ki ji zdaj z zdravili obvladuje, niso našli nekih posebnosti. Kljub temu mi je zelo drag prijatelj, če bi pa z njim živela, pa ne vem, kako bi vozila.
Aja, še tole: že nekajkrat mi je rekel, da je on “zelo normalen človek”. Mogoče sem pikolovska, a takšni stavki me malo zmotijo, saj ponavadi še kako držita ta 2 reka: “lastna hvala, cena mala” ter “dobro blago se samo hvali”. Nekdo, ki mi to ponavlja, se mi zdi, da je vse dugega kot to, ampak želi biti tak oziroma me želi prepričat, da je tak, v resnici pa ni.
Lastnosti, ki jih poudarjamo navadno nimamo…, nekdo, ki skoz govori o tem kako je zvest, prikriva nezvestobo, zvest sploh ne pomsili, da bi to omenil ker mu je samoumevno….
Dobro razmišljaš…, verjetno nisi tipična monovka…:)
it, to je zelo zanimiva ugotovitev!
Se mogoče ukvarjaš s kakšno psihologijo?
Hvala vsem za mnenja![/quote]
Ja. Se ukvarjam.
Na forumu “Skrb za duševno zdravje”, svetujem tistim, ki imajo težave.
Lastnosti, ki jih poudarjamo navadno nimamo…, nekdo, ki skoz govori o tem kako je zvest, prikriva nezvestobo, zvest sploh ne pomsili, da bi to omenil ker mu je samoumevno….
Dobro razmišljaš…, verjetno nisi tipična monovka…:)[/quote]
Hvala.
Točno tako sama razmišljam, sedaj seveda. Kot najstnica sem namreč imela fanta, ki se je (preden sva postala par) opisoval kot “zelo nežna dušica”. Ko sva bila skupaj, sem ugotovila, da je daleč od tega, sploh fizično. Že ko sva se poljubljala in malo mečkala, me je tako stiskal, da se nekaj dni nisem mogla smejat, tako me je pikalo v prsih! Sem mu povedala in se je glede tega sicer popravil, a sem kmalu ugotovila, da je grobijan na drugih področjih. Takrat nisem več nič rekla, ampak ga samo skenslala, ker se mi ni dalo za vsak prijem govorit, da me boli. Nato sem prišla do spoznanja, da je poudarjal točno to kar sam ni bil. Vsi drugi fantje niso nikoli rekli, da so “nežne dušice” in prav noben ni bil grob. Od takrat mi je očitno lekcija za danes, da vidim kar “rdeče luči” ob takšnih lastnih slavospevih.
Pa še nekaj sem se spomnila. Tudi tist bivši stiskač je bil pozabljiv. Hmmm, zelo zanimivo.
Nisem še povedala, da ga nisem mislila poročit, da sva samo seksala. To bi verjetno veljalo za tiste, ki želijo graditi odnos, ne?
Sem pa včeraj pogruntala, zakaj me tolikokrat sprašuje eno in isto. Bila sva skupaj trikrat v treh letih, kar je za moškega mnogo premalo. Po moje se vmes torej kuri s tem, ko kaj zve o mojih seks avanturah. Kakšno novo podrobnost. Ker nor ni.:-) No, možno je tudi, da ima taliko teh internetnih stikov, da sproti pozablja….ali pa oboje…zdaj je spet v tujini in bi včeraj spet rad…je že začel s kje in kdaj sem nazadnje..
sem ga gladko odj***** se ne dam več…človek pač rabi čas, da mu dojadi…ziritirana…saj bo
Živjo!
Glede na kratko izpoved o izkušnjah s fanti sklepam, da iščeš moške, pri katerih te bo obvezno nekaj motilo – očitno že deluješ tako, da ti morajo nekaj potrjevati (sem normalen, sem nežen, sem..), verjetno si sumničeva in enostavno potrebuješ “nadzor” nad ljudmi, ker sicer ne razumem, zakaj nekoga preizkušaš, če se bo popravil?
Reče da je nežen, pa te stiska, da dihati ne moreš: ti ne reagiraš takoj, pa rečeš – ej, stari, pa kaj ti je, a ne znaš bolj nežno…ti očitno potrpiš, potem (ko on že pozabi, kaj je blo) ga opozoriš, da si postavila drugačna pravila in on se jih ne drži in ker se on ne spremeni, ga ti še vedno prenašaš in se pritožuješ – nič pa ne narediš zato, da se ti nekaj ne bi dogajalo.
Isto je s fantovo pozabljivostjo. Če te je že 3x vprašal, koliko sester imaš, mu takoj povej, da te je to že vprašal, da si odgovorila in če ima probleme s spominom na splošno.
Če smatraš, da je nekaj s tipom narobe, da tega ti ne moreš prenašati (ker ti ni všeč) – tak ne more biti tvoj potencialni bodoči partner! Ampak, to je tvoja odločitev, on sam ne bo rekel: ej, sej si boga, k me prenašaš, sam res si ne morem vsega zapomnit, tolk imam enih prjatlc, da ne vem, kje se me glava drži ….al pa, tolk sem se zakadu, da so se mi možgani skisali..
Hmm, pri tisti bolečini od stiskanja je bilo tako, da takrat, ko se je dogajalo, me ni bolelo, ampak šele naslednji dan. Tako mu res nisem mogla povedat prej kot šele takrat, ko me je bolelo. Ko se je v nekem trenutku s poljubljanjem zelo grobo spravil name, sem mu povedala takoj, ampak je zaleglo za 3 min. Sej po tem dogodku sem mu hitro rekla čao, ker se mi zdi nesmiselno non stop nekoga opozarjat, da me boli. Če je grobijan, je pač grobijan.
Glede tega pozabljivega mu pa vedno rečem, da neki kar mi pove, že vem. No, hvala, bom ga naslednjič vprašala, če ima težave s spominom.
Drugače mi pa tile tipi nekaj zatrjujejo kar lepo sami od sebe in ne iščem potrditve pri njih. Namreč, če bila res takšna, bi se to dogajalo pri vseh tipih, kajne? To, da mi piše, kako je normalen, ok, oh in sploh, je šele 2. tip do sedaj. Večina tega ne dela in to je po mojem zato kot smo že včeraj ugotovili, da želijo besedno prikazat nekaj kar v resnici niso.
Forum je zaprt za komentiranje.