Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obrač.obdobje-kartica Voegele

Obrač.obdobje-kartica Voegele

Mene pa zanima kje najdem kdaj dobim od Vögele dobropis za nakupljen znesek?
Hvala.

Sem na hitro pogledala njihovo spletno stran in piše takole:
Dobroimetje/Saldo
Naložena vsota oz. saldo po zadnjem nakupu ostaja na kartici do konca njene veljavnosti. Saldo na kontu darilne kartice se lahko uporabi za celotno ali za delna plačila. Dobroimetje na kontu se ne more izplačati niti v gotovini niti v darilnih bonih. Konto darilne kartice bo voden v denarni enoti veljavni v Sloveniji.

Informacija o stanju
Aktualno stanje na vaši darilni kartici lahko kadarkoli preverite po internetu na http://www.charles-voegele.si, vidite ga tudi na vašem zadnjem računu ali pa o njem vprašate na blagajni vaše prodajalne Charles Vögele.

Verjetno se ti dobroimetje nalaga na kartici in ko se odločiš, ga pač unovčiš.

Če pa hočeš pogledati, kakšno je stanje, pa verjetno tu (na desni, Balance request) najdeš vse: http://www.charles-voegele.si/servis/darilna-kartica/

Žal to ni to, to je za darilne kartice, tole si drugače vem sama najdet.

Zanima me tisto, ko nakupe kao zapisuješ gor in ti pol oni dajo nek dobropis v nekem obdobju.

Hvala vseeno za trud, očitno nihče tega ne ve 🙁

V našem kraju bodo odprli tole trgovino, zanima me kakšne obleke so to, kakšne so cene, kvaliteta, …? Hvala in LP

Aha, ko pošiljajo bone svojim zvestim kupcem?
Uh, se mi zdi, da zadnji mesec ni bilo nič takega v pripravi, verjetno bo enkrat v novembru.

Občasno grem pogledat Voegele v Novi Gorici. Že večkrat sem dobila res lepe in uporabne stvari za malo denarja. Kvaliteta je solidna, dosti boljša kot recimo H&M. Takšna, kot je bila pred leti v C&A v Avstriji. Dva tedna nazaj sem si kupila lepo dolgo črno bundo, mislim da je bila enih 50 EUR. Je bolj elegantna in jo bom lahko nosila namesto plašča čez kostim. Dobila sem že tudi hlače, kakšen pralen suknjič, poletne majčke, pa par let nazaj tudi eno daljšo bundo in sicer rjavo. Parkrat v sezoni jo operem v pralnem stroju in je še vedno kot nova.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close