bodiji za odrasle :)
zadnje čase opažam v štacunah, da se vrača ta kos oblačila..sama sem jih nosila le kot najstnica, ker so bili takrat pač moderni..ma ni šans, da si to še kdaj nataknem, ker ni bolj obupnega kot ko greš na wc, odpneš in si potem šariš med nogami in zapiraš nazaj po možnosti s kakimi malimi drukerji ali hakelci..ojoj!!!!
Pa ve, nosite? Imate spodaj še spodnjice? Nosite večkrat ali enkrat? Tko higienično za več kot enkrat se mi ravno ne zdi, glede na to, da švicneš pod pajsko, če pa nimaš spodaj gat, pa itak..Kupite toliko večjega, da vam ne leze v rit ko se usedete?
Res me zanima, če je nošenje tega spet IN?? Najlepše od vsega pa je videt body na kakšni debeli, ko ob pasu klobase ven usekajo:)))))))))) Ampak vse za modo!
Jaz tudi, že kakih 30 let. Seveda čez spodnjice. In tud meni nikamor ne lezejo.
Se mi pa zdi, da je zadnja leta manjša izbira po štacunah. Tistih na “tanga” sistem ne maram (ker tisti pa res nekam zlezejo), pa takih s podloženimi košarami tud ne. Tako da res že bolj malo ostane na izbiro. Saj res, kje, kakšne in po kakšnih cenah jih nabavljate?
V New Yorkerju, sicer je tanek ampak ne kažem ledvic 🙂 Sem prej pozabila napisat, nosim ga pa vedno na sodnje perilo in imam oblečenega samo enkrat.
Tud men se zdi da imajo srajčni bodiji bolj tanga varjanto za zadnjo plat 🙁
Meni je to najboljši kos oblačila, ker resnično ne maram kazat pol hrbta ko počepnem (1. ni lepo, 2. ni zdravo) sem pa skoz na kolenih, počepu ker imam dva bolj majhna otročka.
Forum je zaprt za komentiranje.