Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje dobro svetovanje ob nakupu superg za tek?

Kje dobro svetovanje ob nakupu superg za tek?

Imate kaj izkušenj z nakupovanjem tekaški superg? Kam se odpraviti po dober nasvet, kje imajo prodajalce s tovrstnim znanjem? Se mi zdi, da večina športnih trgovin po Lj. nima tega, jaz pa potrebujem nekoga, ki bi mi pri tem pomagal, sploh pri tej poplavi artiklov, vsega je preveč jaz pa pojma nimam katere bi bile najbolj primerne zame:(

hvala

Pohvalijo Tomas Sport na Čopovi. Iz prve roke pa ne vem. Preveri na Tekaški forum.

najbolje, da se sama najprej naučiš čim več iz interneta; kot prvo pejt brat tekaški forum
potem boš pa videla, da ti več veš od prodajalcev :-))

v tomasšportu na čopovi pa tudi jaz nisem bila;

jaz sem jih kupila v tomas športu v City parku. Tip me je dal prvo na tekaško napravo in določil tip mojega stopala. Potem sva šla gledat superge, lepo razložil razlike v kvaliteti med znamkami …..skratka, kupila, drago a dobro.

Tomas Sport – odlične izkušnje tudi iz Novega mesta.

V Hervisu nimajo pojma in najraje jih niti blizu ni, da jih bognedaj ne bi kdo kaj vprašal.

Jaz jih kupujem v Tomas sportu na Čopovi v LJ. Ko pridete v klet, kjer je tekaški del je polno slik in štatrnih številk iz različnih maratonov. Punca, ki jih je pretekla dela tam, tako vse ve iz “prve” roke oz. lastnih izkušenj. Priporočam.

Koala sport na Bledu. Se splača tja zapeljat. lp

Tu ni kakšne posebne znanosti. Sam moraš ugotoviti katere tekaške copate ti odgovarjajo. Jaz ti bom povedal samo končni rezultat. Mizuno. Pa kjer koli jih že kupiš. Drugo je vse kr neki. POudarim naj, da to ni plačana reklama. Seveda pa ti ta moj končni rezultat nič ne pomaga, ker mi ne verjameš. Vedno je tako, da boš sam moral priti do tega rezultata, tj. 20 let teka in sprobane vse znamke copat.

dober tek

Kot da bi jaz napisala. Potrjeno.

Samo verjetno je pa mal tudi od tipa človeka odvisno, ne?
Pa od tega, za kak teren jih boš uporabljal?
Pa od tega, kako pogosto boš tekel?
Priporočam revijo POLET – tek, ravno je izšla prva številka, noter so testi copat, preizkusili so jih 60.

Jaz sem šel pogledat v Tomas sportu na Čopovi. Šel sem samo pogledat, toda prodajalka tam je res enkratna. Svetovala mi je in copate sem takoj kupil. Enkrat ji moram nest čokolado, ker sem do sedaj kupoval povsem napačne copate.
Pojdite v klet in tam jo najdete – rdečelaska.

Se strinjam, Tomas Sport na Čopovi – so res dobri, ta punca in tudi še en moški (sicer že nekaj nazaj). Zelo dobro svetovanje, sem od takrat na istem modelu superg, ker mi res ustrezajo (prej pa iskala ene pet let..)

ja, tudi meni je v Koali uredu.

pa tudi to, da jima trgovina laufa že 20 let nekaj pomeni…..

Tomas Sport v BTC-ju tudi, kupujemo samo tu.

Prisegam na Adidas, pa sem imela druge kot so Nike, Mizuno, …tudi.

na tole prisegajo pa v tujini http://www.vibramfivefingers.com/ – pri nas jih (še) ni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close