Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek top model

top model

Eeeeej, še ni te teme?

Skratka, kaj menite? Meni so te punce dosti bolj primerne kot one na super modelu.

men so se tudi punce zdele veliko bolj na “nivoju” in tudi žirija mi deluje bolj energično. Samo tale Nuša in njena intonacija pri napovedovanju mi deluje bolj uspavalno kot poživljajoče, kar bi taki oddaji bolj pristajalo…

Tudi meni so punce dosti bolj všeč kot pri Supermodelu – mislim, da bo kar huda konkurenca.

Voditeljica (Nuša) pa mi ni všeč.

KDAJ JE PONOVITEV?? ups, CAPS

Vse lepo in prav samo kaj SPET ta Samanta zraven dela. A obstaja kakšen šov kjer nje ni bilo zraven?

Moja favoritka je zaenkrat Maja iz Kopra.

Nuša je izredno lepa, samo vodit pa (še) ne zna. Je pač začetnica, se bo že unesla.

Katere druge punce kot na supermodelu?? Nič ne razumem,saj je samo en supermodel, katere druge mislite?

Izgleda, da so se vsa normalna dekleta prijavila na ta šov. Ni primerjave z Brio. Šov na Brio mi deluje v primerjavi s tem kmetavzarski in amaterski. Negledljiv pa itak.

Jaz sem tudi gledala. punce so drugače kar fletne, ampak sem pa opazila, da ima vsaka druga (oziroma kar so jih pokazali) katastrofalne zobe. Npr. tale deklica blond iz Grosuplja, luškana je, ampak samo dokler se ne zasmeji. Ne vem no, kot da bi same take iskali, pa sploh mi ni jasno kako so jih toliko z grdim zobovjem uspeli najt, saj dandanašnji so ja na voljo ortodonti in aparati. Kakšni starši so to od teh punčk, da ne poskrbijo pri otroku za tako osnovno stvar kot so zobje pa sploh ne razumem.

Zanimivo, tudi meni so te punce dosti lepše kot na Pop Brio, ampak žirija pa je….kot da so mrtvi…Če primerjamo s tujimi oddajami, je na Pop mnogo bolj primerljiv stil in način, tukaj pa se mi zdi spet kot eno lepotno tekmovanje.Mogoče je to šele začetek, ampak izzivi so na Pop Brio čisto taki kot na tujih tv.
Tudi voditeljica je na Tv3 out…pravzaprav mi vsi delujejo nekako, kot da niso “iz foha”…malo modne odštekanosti jim manjka!
lp efka

@Samozobje, Ja, to smo opazili tudi mi 🙂 Ne vem, kako to, da pri teh letih, ko se da še vse lepo uredit, ne nosijo aparata. No, ena ga sicer ima, fiksnega, ostale pa verjetno ne. So pa zobje resnično tako krivi, da ti hočeš nočeš opaziš.

@Samanta
fan, kje pa je ta Samanta že bila? Ker se je tudi nam zdela znana, pa nismo vedeli, kam paše 🙂

Torej Samanta:

– vodila je eno oddajo kjer kličeš in ugibaš besede ala EUROMANIJA
– bila je na Mariu, ko je izbiral sovoditelje
– na lanskem supermodelu, ni bila tako oglaševana oddaja, bolj na hitro je bilo, mislim, da niti ni prišla v ožji izbor
– na TV3 v kdo je pravi kuhar

Pa sigurno še kje. Opazim jo pa zato, ker se je ob vodenju tiste prve oddaje tako drla v kamero s tistim svojim “R” jem, da je ne morem pozabit. POKLIČITE TAKOJ! PA KAKO NE VESTE ODGOVOHA?!?

Za crknt.

🙂 Hvala. No, saj potem pa ni čudno, da se nam je zdela znana 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close