Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek frizer od Radovljice do Jesenic

frizer od Radovljice do Jesenic

Moj firzer je na dopustu pa se moram nujno jt strižt. A mogoče veste za kakšnega dobrega na zgornji relaciji?

Mojca-Radovljica-pod Grajskim hotelom

Prestiž-Radovljica-v starem mestu (ob sobotah odprto le po dogovoru)

Oba,zame zelo uredu.

Li@n@ – a se moraš naročit?

Mojca
Kranjska c. 2
4240 Radovljica

T: 04 5312 590

—————————
Prestiž
Linhartov trg 16
4240 Radovljica

M: 031 301-076

Glede na to da je Prestiž ob sobotah zaprt,lahko vseeno pokličeš,mogoče se boš lahko kaj zmenila.Če pa pokličeš Mojco zjutraj,boš pa imela mogoče srečo,da ima kakšno luknjo in te lahko vzame,ampak ji povej kaj želiš,ker se zna zgoditi,da za kakšno striženje in fen bi imela čas,za barvanje ali kaj drugega pa morda ne. Jaz pokličem dan-dva prej in me naroči. Meni sta res uredu.Naj ti še povem,da je v prestižu en frajer frizer.;) Oba pa obvladata svoj biznis.
Pa upam,da boš tudi ti zadovoljna. 😉

Hvala Li@n@ za podatke. Še eno vprašanje – mogoče poznaš frizerski salon v Radovljici mislim da se imenuje Elivr style – tam blizu Špara. Si že bila kdaj?

Ja vem katerega misliš,to je tam,kjer je bila še predlani videoteka.Pred parkiriščem v o.š. na levi strani po stopnicah navzdol. Ampak ne poznam in mi nekak ne potegne.Poskusi ti,pa mi povej kako bo.

To je moj sosed. Res dobro striže – vsi ga pohvalijo, še jaz. Številke pa ne vem, ker se grem jaz naročiti v copatah :))

elvir je prišel iz jesenic, kjer so bili vsi navdušeni nad njim. ko je bil začetnik je bilo še uredu…. sedaj pa navdušenje izplahni, ko vidiš račun….. res ful predrago, ni vredno.

Kako misliš ful drago a nima podobnih cen kot ostali frizerji?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close