Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Veliki brat monovcev-:)

Veliki brat monovcev-:)

Če je že poplava teh in onih šovov, bi tudi Primož lahko na najbolj branem forumu organiziral šov monovcev-:)
Koga bi poslali vi?
Jaz bi Primoža, Andrejo,BMW540,Gunnarja,Starooo,Bacin,Ta pravo Monico,Rdečo strelo,Mavričnega,Svetega duhovnika-:)
Malo za šalo, kakšen je vaš izbor top 10??

Jaz bi pa rad gledal edero.

tule gor je sov nonstop haha
jaz bi dodala se zaskrbljeno ido

da bo bolj divje bi jaz dala
zaskrbljeno ido
janis
hudo ko kačo
gunnarja
Simpatizerja
255
elaine
mirjam
magdalenoo
pa enih par grr, tokrat anonimna, xyxhg, žblj; zanje predlagam, da za ohranjanje anonimnosti nosijo ves čas burko

Pa obvezno tapametno katarino73!

Podobno kot večina, bi povabila:

Monico
Starooo
Katarino
Janis
Žogco
Mavrota
Megaboya
Bacin
Bugi
Yo
pa še kake tipe, samo ni nobenega možatega tu..

Ne, ne, hudo ko kačo (aktem) ven! Je čist premila in neškodljiva. Bolj strupene, bo več akcije!

Dala bi:

-sebe
-Elaine
-Mavričnega
-Gunnarja
-Katarino73
-Janis
-Starooo
-Žogco in
-Bacin

🙂

Seveda je kača mila, ampak je odličen katalizator: druge strupenjače čist znorijo, ko kaj nedolžnega blekne.

Uh, kdo bi potem miril strasti, ko bi se udarili skup:))))))))

Seveda je kača mila, ampak je odličen katalizator: druge strupenjače čist znorijo, ko kaj nedolžnega blekne.[/quote]Hvala mami:))

Jaz bi tu še dodala BMW540 pa teto rito.

p.s. in jaz bi bila z Mavrotom v sobi :)))

In kdo bi bil z mano v sobi? Da vidim, če se splača….:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Če ne bo druge se lahko pridružiš meni in Mavrotu. :))

Če ne bo druge se lahko pridružiš meni in Mavrotu. :))[/quote]

Jaz bi raje bil v sobi vsaj z dvema ženskama….., Mavro je nekoliko sumljiv in siten.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Ja staraaa ne:)
Vidva bi take skup štancala, da bi sigurno zmagala:)

Se strinjam, staraaa je zelo zanimiva, morda bi celo uspelo…:)

Kogarkoli, samo Mavricnega ne. Ker z njim bi vsi prostovoljno odstopili, pa bi namesto 90 dni imeli BB samo 1 teden :))

Mavrota pa bilo kerih 11 žensk iz tle 😀

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jaz pa zelim sobo zase,obvezno 5 zvezdic,flasirano vodo,butlerja in roze,pa velik napis na vratih ne moti

ne kličite hudiča. bo šef res še kaj zrihtal :-))))

Ne poznam nikogar.

A se kaj seksa v tem šovu? ja ali ja? potem predlagam li@no skupaj z mano in BMWejem … kaaako bomo delali!!!!

Z vama komot.Ena Staraa en klump od avta pa cel kup keksov. :)))

Ti, kak klump od avta misliš????

Drugače se pa strinjam….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close