Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek novinarji pop tv

novinarji pop tv

kako se vam zdijo pop tv novinarji/napovedovalci oddaje 24 ur? Meni se zdi vse skup preveč agresivno, nastopaško, dramatizirano stopnjevanje,…mislim, ne začutim neke kvalitete povedanega, kot da se dela le na efektu gledanosti…

meni so pa všeč. še posebej sedaj, ko se je slak preselil. veliko bolj kot na lj.

Tudi jaz. To mi gre na živce odkar je začela ta način govorjenja uvajati Zgončeva (če se prav spomnim je bila ona) že pred leti.
Vse je “katastrofalno”, “tragično”, “izjemno”, itd.

Zadnje čase se že smejim temu – ker če bi bilo v resnici toliko katastrof kot jih oni napovedo/opisujejo nas vseh skupaj že zdavnaj ne bi bilo več.

Samo za primerjavo; poskusite kdaj pogledat kakšno staro predvajanje Dnevnika na TV… čisto drug, sproščen način govora, ki je povzročal pol manj napetosti v poslušalcih…

jaoo kak ste dolgočasni, čakate vsak dan da bo ura 19.00 da boste lahko gledali odajo 24ur.

mislim folk…a ni to za penzioniste…če imaš 10min časa lahko vse zveš kaj bo v tisti eni uri od 19.tih dalje…

pol pa še komentirate novinarje…mislim res komedija:))))

jaz vsaj samga sebe komentiram, mislim res, bi blo smešno če ne bi bilo žalostno; tragedija:))))

no zdaj pa že malo presedaš, nisi več zanimiva.

Tudi jaz. To mi gre na živce odkar je začela ta način govorjenja uvajati Zgončeva (če se prav spomnim je bila ona) že pred leti.
Vse je “katastrofalno”, “tragično”, “izjemno”, itd.

Zadnje čase se že smejim temu – ker če bi bilo v resnici toliko katastrof kot jih oni napovedo/opisujejo nas vseh skupaj že zdavnaj ne bi bilo več.

Samo za primerjavo; poskusite kdaj pogledat kakšno staro predvajanje Dnevnika na TV… čisto drug, sproščen način govora, ki je povzročal pol manj napetosti v poslušalcih…[/quote]

točno o tem govorim-Zgonc varianta je čisto mimo! Ko jih poslušam je filing isti kot, če kdo s kredo po tabli zacvili….živce mi parajo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close