Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zanusi pralni stroj – izkušnje?

Zanusi pralni stroj – izkušnje?

http://www.gospodinjski-aparati.si/aparati/artikel/18317/slika-1/#slika
ali mogoče katera pozna ta pralni stroj? kako ste zadovoljne z njim? Se veliko kvarijo ti stroji?

Vesela bom vsakega mnenja in izkušnje.

lp

Mi imamo Zanussijev pralni stroj ze cca. 7 let / doslej se nismo potrebovali servisa, le redno cistimo filter in predalcek za prasek. Res pa je, da na teden operemo najvec 6 strojev perila.

Ne vem kako je z novejsimi aparati te znamke, morda se najde kdo, ki ti bo lako napisal svoje izkusnje.

Točno takega imamo že 1 leto in sem navdušena nad njim. Cena je še vedno ista vidim, kar pa je ugodno. Operem povprečno 8 strojev na teden.

Prej sem imela Candya 8 let, je tudi delal brezhibno. Zato sem zdaj ponovno želela kupit isto znamko. Moj prijatelj, ki pridaja belo tehniko, pa mi je Candya odsvetoval, saj so novejši modeli baje zanič in imajo same reklamacije. Priporočal mi je tega Zanussijevega, pa spomnim se da še enega Electroluxovega (Zanussi dela Electrolux), ki je bil pa dosti dražji. Pa najmanj reklamacij ima menda še Bosch, sam ti so pa tud kr dragi.

Če boš tega vzela, boš ziher zadovoljna in pere brezhibno, no lahk pa ma tud kako serijsko napako, sam te bi najbrž že vzeli iz prodaje.

Tak stroj imam tudi jaz.
Mi je fajn, ker je enostaven za upravljat. Imamo ga tudi že kar nekaj časa. Kupila pa sva ga v GA v Ajdovščini, kjer je zelo prijazna prodajalka.

naš še kar dela in dela, pa pošteno. že toliko časa ga imamo, da sem morala v kopalnico pogledat, če je res ta firma:)

Nam je pa Zanussi laufal le slabe 4 leta. Serviser nam je rekel, da se nam ga ne splača popravljati, naj rake kupimo novega. In smo ga. Pa ne več Zanussi.

Nikoli več.
Imela sem pralno sušilni stroj Zanusi. po petih letih je šlo: ležaj, jermen (ki se je natrgal in navil na ne vem kaj, zato je crknu motor in ga je bilo treba zamenjat), guma na vratcih, cevi totalno zapacane, spodnji filter sem redno čistilia, (ob menjavi ležaja je serviser razstavil cel pralni stroj, tako da sem videla, kaj vse je v ceveh). Res je, da sem v stroju tudi sušila, vendar samo brisače in pižame. Perilo je dobivalo sivkast odtenek (verjetno zaradi vse svinjarije, ki se je ob sušenju nabirala v ceveh).Po sedmih letih sem obupala nad njim. Stroj uporablja tašča le še za sušenje perila.
Sedaj imam Bosh, prav tako pralno sušilni. Po dveh letih in okvari grelca je serviser prav tako ugotovil zamašene cevi in filter. Drugače sem s tem strojem nekako bolj zadovoljna. Perilo je lepo oprano, sušim pa minimalno. Perem 5 do 8 strojev na teden, sušim pa največ enega – samo v nujnih primerih, če ni vremena.
Zanusi se mi je zameril, kljub temu pa pralno-sušilni stroj ni dobra izbira, ne glede na znamko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close