Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ste bili že kdaj tako jezni nase?

ste bili že kdaj tako jezni nase?

3. september , med šesto in sedmo uro zvečer , gostilna Kramar, Dobrova pri lj. natakar mi prinese naročen telečji zrezek z gobami in sirom. Zarežem v meso, sama žila , kakor koli sem ga hotela odrezati , ven se pocedi roza tekočina, za povrhu še surov…. Ko prileti mimo, se pritožim, povem, da je zrezek trd, žilast in surov. Se opraviči, čakam deset minut, dobim kao novo porcijo, edina razlika, da ni bil več surov, saj so ga verjetno še malo vrgli na žar in nazaj na krožnik… Tako žilastega kosa mesa sama še psu ne dam.
Seveda pustim vse na krožniku in ob vprašanju natakarja, če je bila prevelika porcija, ali spet ni dobro , odgovorim: “oboje”.
Seveda nam ob plačilu računa zaračuna vse kar je bilo postreženo.
Zaradi moža, ki se ob podobnih prilikah noče kregati sem bila tiho, a mi je še danes žal….
Je pa res da sedaj velja Kramar nikoli več !!
kako vi odreagirate ob podobnih primerih?

Ma, če pošteno plačam, hočem pošteno jest…..torej, kompliciram dokler ne dobim kar mi za tisto ceno pripada..to je to…aja, pa tud moj mož se noče kregat, ampak, sej v tem primeru se ne kregam ne z možem, ne s kom drugim, sam najest se želim…lp

Povem, da je zanič, če ne zamenjajo pač ne plačam in ne pridem nikoli več.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Z možem sva bila sama doma. Brez otrok en dan v vseh 5-ih odkar smo družina. Juhej.
Povabi me na pizzo in ko tako nekaj časa jeva in zraven debatirava to i nono, on samo prebledi. Ga gledam, pa je tiho. Pa cel čuden. Nekaj rije z jezikom po ustih in naenkrat reče, da ima steklo v ustih. Sem mislila, da me bo kap.
Odide v toaletne prostora, kos stekla je imel zapičenega na “nebu” ali kako se že reče tistemu delu ust. No…pride nazaj k mizi, odpre usta, notri pa vse krvavo.
Jaooooooooo. POkličem natakarico k mizi in jo vprašam, če se jim je v kuhinji kaj razbilo, da je mož porezan po ustih..ona pa pokliče kuharja. Izkaže se, da je kuhar hrkarti lastnik pizzerije.
Brez opravičila odide v kuhinjo, prinese kozarec gobic in gre s prsti po tistem rbu ter mrtvo hladno pove, da se mu je pri odpiranju odkrušil rob kozarca.
In vpraša, če speče novo pizzo. Hallo??????????

V glavnem, spijeva pijačo do konca, plačava DO CENTA VSE NAROČENO in odideva. Lastnik se še zadere za nama, da naj prideva spet.

Še danes mi je žal, ker nisva naredila prijave, kajti mož je imel kar hude težave potem , ker se mu tista ranica na nebu ni in ni hotela zaceliti. Potem se je še prehladil, dobil močno vnetje….eh, sem že spet ful jezna.

Nikoli se ne prepiram, če mi ni dobro nikoli več ne jem tam.

Brez zamere, ampak to je bilo res neumno od vaju, da sta se pustila tako odsloviti. Ne pravim, da bi ga morala tožiti ali karkoli, ampak pri takih stvari je treba ukrepati.

Jaz se ne prepiram, ampak lepo povem svoje. Kakšno je nadaljevanje, je pa odvisno od reakcije tistega, ki mu povem, kar si mislim, VEDNO na lep način.:)

pri nas sem tudi jaz bolj odločne sorte, dostikrat pa umolknem, ker vidim, da je mož v zadregi

Ja kaj čmo, smo pač postali copatki. Vse povsod imate glavno besedo, v kuhinji, v gostilni, v službi v postelji ….Ne copatki, takoimenovane cunje s katero po tleh pomivaš, takoimenovane ” ožete cunje”.

Spostovana ga. Ki je bila razočarana v Kramarjevem hramu

Iskreno se vam opravičujemo za neljubi dogodek pri nas, moram nas malo opravičit s tem da je teletina zelo delikatno meso kar se tiče žilavosti, ker je na prvi pogled lepa in sveža lahko pa je zelo žilava kljub tolčenju s kladivom in vsem možnim proceduram k omehčanju le te. Lepo bi vas prosil da pa drugič zahtevate nekoga od nadrejenih in mu poveste za nastali problem in poizkušali bomo najti rešitev. Ali vam bomo ponudili kaj drugega ali pa ne računali le tega, ker žal niso natakarji pooblaščeni za to da kakšne stvari ne računajo. Lepo vas prosim če nas lahko kontaktirate na številko 040/419-815 Dejan in se bomo za nastalo situacijo z veseljem odkupili. Ker ne želimo da Kramarjev Hram pride na slab glas zaradi napake ki smo jo storili ker imamo med drugim tudi zelo veliko zadovoljnih strank.Hvala lepa za razumevanje in za v prihodnje v takih situacijah vedno zahtevajte nekoga od nadrejenih, in ne smete biti tiho vedno opomnite na napake tudi mi radi vemo kaj je narobe in se ucimo iz napak. In ne bi zeleli žilavih zrezkov ponuditu še kakšnemu od gostov.

Hvala lepa

Pozdravljeni !
No, starega psa ne morete naučiti novih zvijač, je dober , star pregovor. Kuharica sem trideset let in lahko mi verjamete, da teletina ni “problematično” meso, le pravi kos morate uporabiti za zrezke ! Sploh pa je bil point v tem, da SEM SE JAZ PRITOŽILA in vrnila zrezek, pa ŠE ENKRAT dobila isto sranje.
Natakar oz kuhar bi mi lahko ponudil npr puranje meso, če sta videla , da pri hiši ni kvalitetne teletine. Sploh pa, kdo nabavlja meso? Ali imate slabega nabavljača, ali pa slabega mesarja.
Sprejemam opravičilo, a po naši lepi deželi je toliko dobrih gostiln, da me v Kramarja gotovo ne bo več.
Pa nasvet za konec. Če je stranka nezadovoljna bi natakar vsekakor lahko imel kompetence, da tistega ne zaračuna. Jim ne zaupate?

Tudi jaz se nikdar ne prepiram; povem kar si mislim/zahtevam in počakam na reakcijo. Zelo redko se je zgodilo kaj s čimer nisem bil zadovoljen.

Tisto s steklom je pa res prevelika potrpežljivost stranke; Najmanj kar bi bilo v takem slučaju primerno, je brezplačno vse, skupaj z nujno medicinsko oskrbo in ev. zdravili na račun pizzerie.

takoj, ko ugotovim, da s hrano ni vse o.k., pokličem natakarja/natakarico, mirno povem, kako in kaj, hrano zavrnem, nove ne želim (ker itak nimam več apetita) plačam samo pijačo.

v lokal grem še tudi drugič in če tudi takrat hrana ni užitna, potem pa res nikoli več, vsaj jest ne:)

če ob tem pomislim da je skoraj polovica svetovnega prebivalstva podhranjenega se mi zdi tvoja težava z zrekom prilično banalna in nevredna resnega komentarja; drugače pa, nikoli ampak res nikoli ne bi poskusil zrezka ki bi mi ga ponovno prinesli na mizo; si se kaj vprašal kaj vse se je dogajalo s tvojim zrezkom teh 10 min ko so ti ga pedenali? bolje zate da sploh ne razmišljaš o tem))

takoj, ko ugotovim, da s hrano ni vse o.k., pokličem natakarja/natakarico, mirno povem, kako in kaj, hrano zavrnem, nove ne želim (ker itak nimam več apetita) plačam samo pijačo.

v lokal grem še tudi drugič in če tudi takrat hrana ni užitna, potem pa res nikoli več, vsaj jest ne:)[/quote]
ej bibita, če bo še tvoj mož tako reagiral doma kot ti, se bojim, da bo nekoč šel po cigarete in se nikoli več vrnil)))
ps. seveda po to ne velja če si odlična kuharica))

tisti, ki so že probali mojo kuhinjo pravijo, da zelo dobro kuham in da nekatere jedi naredim celo boljše od mame, ki je prav tako odlična kuharica 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close