kaj naredit proti srbeči koži telesa?
Imam alergijo na določene stvari in verjetno mi to povzroča srbečo kožo, naredijo se mi majhne srbeče pike, včasih si jih spraskam ponoči, imam precej krast, predvsem po nogah, rokah in hrbtu. Ne pomagajo aerius, tablete proti srbenju, nobena krema, kratkoročno le ta hud adcvantan, ki se ga izogiba, le v najhujših časih, pomaga le MORJE, MORJE, MOREJ. sevesa le dva tedna na leto
sem že kar živčne, a poznate kakšno rešitev, mazilo, karkoli.LP
Strogo se morate ogibat vsem alergenom. Probajte Eucerin oljni gel za tuširanje, ker kožo umiri in naolji, da se ne prijemajo tako alergeni v prahu. Preverite tudi navzkrižne alergene. Prečistite telo. Jejte en čas bolj tako hrano, ki ni pogost alergen (brez jajc mleka, moke, oreškov, konzervansov, barvil,…). Lahko tudi krajši post. Potem pa eno po eno dodajajte živila v prehrano in spremljajte spremembe na koži.
Srbi, srbi, treba je odkriti vzrok. Samo kreme in tablete sicer zadevo omilijo, vendar je ne pozdravijo. Ne moreš se celo življenje mazati z nečim. Svetujem ti zdravljenje z bioresonanco, pri meni je bila zelo uspešna. Moja diagnoza je bila AD, v najhujši obliki. Lahko so krive glivice ali plesni v črevesju. Za začetek omeji sladkor in OH. Veliko tega najdeš na netu.
Forum je zaprt za komentiranje.