starejši in vozniški izpit
Danes zjutraj sem čakala v avtu na parkirišči . da se odpre trgovina. Nasproti mene se pripelje nov avto in pakira na črti, torej je zasedel dva parkirna prostora. Nič ni popravljal. Jaz seveda sama s seboj šinfam, kako je parkiral, ko starejši voznik (čez 70) stopi iz avta in vidim, da ima vso levo stran telesa komaj gibljivo- torej levo nogo je komaj premikal, leva roka mu je visela ob telesu, dlan , zapestje tudi.
Potem se ga gledala, ko je prišel nazaj. Nič ni mogel narediti z ohromljeno roko- ne odpret vrat, ne privezat pasa, ..
Kako lahko tak človek vozi avto, očitno ga je prizadela kap ali kaj podobnega, torej on vozi naprej. Saj vem, verjetno žeivi dokaj normalno, će mu prepovejo še avto bo uničem ne more nikamor. Toda v nesrečo spravlja ne samo sebe ampak tudi nas. Vozi z eno roko!
Tudi mi včasih telefoniramo v avtu, ampak če je potrebna hitra reakcija, lahko reagiraš.
Zakaj policaji pišejo kazni, če kličeš, torej uporabljaš samo eno roko na volanu.
Vem da so včasih bili zdravniški pregledi po 501 letu, zdaj pa imamo veljavna tja do 80. leta.
Torej si lahko ne vem kako prizadet, pa voziš veselo naprej.
Kakšno je vaše mnenje?
Sama moram podaljšati vozniško, in s tem opraviti tudi celoten pregled, vsakih nekaj let zaradi kratkovidnosti. Nazadnje, ko sem čakala na pregled, je v čakalnico v spremstvu sina prišla tudi starejša gospa, za katero sem iz pogovora izvedela, da nekaj malega čez 80 let. Vsa se je tresla, pripeljal jo je sin, ki ji je tudi pomagal po stopnicah, ker ni bilo dvigala, poleg tega si je pomagala hoditi še z berglo. Končala je pred mano, ker je bila baje prej naročena, zato sem imela čast na lastne oči videti in slišati, da ji je bilo vozniško podaljšano, ne glede na to, da je bila ženska tako onemogla, da niti hoditi ni mogla sama.
Ja, meni se zdi neppošteno, da imajo nekateri vozniško dovoljenje avtomatsko podaljšano do 80. leta, pa čeprav so mnogi pri teh letih že z eno nogo v grobu, sploh če pogledamo pričakovano življenjsko dobo, medtem ko moramo drugi zaradi takšne stvari, kot je nošenje optičnih pripomočkov, stalno bit pod kontrolo. Meni konkretno se dioptrija ni spremenila že več kot 15 let.
Če se nekaterim zaupa na lepe oči, da bodo sami šli do zdravnika, če bo z njimi kaj narobe in se jim vozniško avtomatsko podaljša do 80. leta, ne vem, zakaj ni tako tudi npr. pri meni.
Ampak jaz sem konec koncev itak proti avtomatskemu podaljšanju do 80. leta in sem mnenja, da bi morali VSE voznike, vsaj po 55. ali 60. letu pogosteje zdravniško kontrolirati.
Kaj ima moja starost zveze z mojim razmišljanjem??? Še vedno trdim, da bi morali VSI po določenem letu straosti biti malo bolj podvrženi zdravniškim pregledom oz. ugotavljanju sposobnosti vožnje. Vsi vemo, da z leti življenjske funkcije začnejo pešati, pri enih hitreje, pri drugih počasneje. Tudi jaz pri 80. gotovo ne bom več sposobna tako hitro odreagirati na določene situacije kot sedaj. Za to pa imamo zdravnike, da to ugotovijo in vsakemu posamezniku prilagodijo čas podaljšanja vozniškega dovoljenja.
Morda bo bolj odgovorna, morda.
Imamo tuid osebo, ki bo letos dopolnila 80 let in bi rada še vozila. Stanje podobno, kot ga je opisala Titi: opleta med hojo, zaradi lepšega(???) noče hoditi z dvema berglama ampak samo z eno, pravi, da z očali tudi slabo vidi, spotakne se na vsak robek in jašek, ker ne oceni, koliko je potrebno dvigniti nogo, vrečka samo v eni roki jo vodi po svoje…. in še in še. In sem prepričana, da ji bodo podaljšali. Žal. Predlagano je bila vrsta “ukrepov”, da bi ohranila svojo mobilnost, ampak kolikor razumem, gre samo za zadoščenje, da še vedno zmore. Po pripovedovanju znank, pogledajo malo vid in to je to.
Ljudje so različni. Eni so vitalni še po 80-em, drugi onemogli in čist bogi že po 50-em.
Zato bi morali imeti posebno komisijo, ki bi odločala o podaljšanju vozniških.
Problem nastane tudi takrat, ko se pripelje v mesto z krožnimi križišči, starejši voznik malokdaj vozeč po mestu in namesto v desno in okrog, kar v levo!!
Lani sem imela bljižnje srečanje z takim voznikom. Ko je izstopil iz avta me je nahrulil kako vozim in niti policija mu ni mogla dopovedati, da nima prav, saj on je vendar hotel v levo!
Po dolgem prerekanju je na koncu izustil, da teh krožnih še ni videl in ne ve, da mora samo v desno.
Invalidnim in starejšim osebam dejstvo, da se lahko po opravkih peljejo sami in jim ni treba za vsako malenkost koga prositi, pomeni zelo veliko. (Če samo pogledate debate na MON: arogantne snahe kar naprej tarnajo, “da mamin sinček takoj poskoči, ko je treba mamo kam peljat” in podobno. ) Drage mlade sogovornice, ali kdaj pomislite, kako hitro bodo minila leta in boste na njihovem mestu? Ste prepričane, da se boste kar tako navadile, da za vsako figo druge prosite za pomoč?
Za primerjavo poglejte še malo statistiko: katera kategorija voznikov zagreši največ hudih prometnih nesreč?
Sem tudi sama že starejša, zato iz izkušenj vem, da se starejši ne lotevajo(mo) brezglavo aktivnosti, ki jim nismo kos. Ko ne gre več, odnehamo. Tudi sama (zaradi slabovidnosti) za daljša potovanja raje koristim javni prevoz. Pa sem včasih veliko prevozila z avtom. Zdaj pač samo tisto najnujnejše.
In katero življenje je gospod ogrožal, če je parkiral “na črto?” Kot da mlajši vozniki tega ne počnejo. Brez skrbi, da za slabo parkiranje ni bila kriva njegova invalidnost.
Statistika pravi, da največ nesreč zagrešijo mladi vozniki, številčno največ. Če pa to preračunamo procentualno, gledano na to, koliko se vozi po cesti mladih, koliko srednjih let in koliko starih in potem pogledamo št. nesreč, ugotovimo, da so to vseeno starejši vozniki.
O tem sem namreč brala pred časom v Delovi prilogi Ona, ko je bil objavljen intervju z zdravnikom, ki prav tako pravi, da je ta sistem do 80. brez pregleda, slab! On je tudi govoril o tem, kdo povzroči več nesreč. Če ga najdem, objavim link, ampak šele zvečer, zdej grem ven, ker končno ne dežuje več 🙂
Aja, pa nisem glih med rosno mladimi, že dolgo ne, kmalu bom na pol poti do 80 😉
pred leti sem bil napregledu zaradi podaljšanja vozniške (kratkovidnost pa za vozit ne bi potreboval očal, pač pa jih potrebujem predvsem za svoje delo). To je bilo pri doktorju nasproti VO-KA v Ljubljani se ne spomnim več imena. Pa je prišel en fosil 70+++ težko je hodil s palico, očala je imel extra debele leče in ko je gledal pri sestri tiste črke v ogledalu, ona pa je prižgala prvo črko in ga vprašala kaj vidi je odgovoril “lučko ste prižgala”, črke pa tako ali tako nebi videl, pa je sestra rekla, gospod to pa ne vem če bo dobro, pa je gospod rekel, da bo kar sam govoril z doktorjem in suvereno potegnil kuverto iz žepa in je vstopil v ordinacijo, kjer je bil veliko manj časa, kot pa jaz, ki sem le še čakal na potrdilo. Sicer pa sam doktor ni bil kaj mlajši od njega, tako da je mogoče bil le prijazen do gospoda in mu poklonil še za nekaj let vozniško. Takrat sem imel kakih 24 let in se mi je to zdelo smešno, danes pa se mi ne zdi več smešno, ko mi moj dedek pri 86 pove vsako leto, da so mu podaljšali še za eno leto, jaz sam mu ne bi, letos pa je dobil dovoljenje, da se lahko vozi le xxkm (da se ne bom zlagal) v okolici doma.
TAKLE MAMO.
Titi, podatek, da se po cestah vozi več mladih kot starih, ti lahko pove, da se stari prostovoljno “izločajo iz prometa”, ko začutijo, da ne gre več. Tudi če še imajo (formalno) dovoljenje za vožnjo. Demografsko se staramo, vozniško dovoljenje pa si je pridobila večina današnje stare generacije. Poleg tega bi bila na mestu primerjava, koliko hudih nesreč (procentualno) povzročijo eni ali drugi. Ko ne gre samo za zvito pločevino. (P.S. – no, jaz sem že čez 3/4 poti do 80, zato gotovo vidim problem drugače.)
Kaj zdaj? Odloči se: vam ta mobilnost toliko pomeni, da ne odnehate, ali ko ne gre več, odnehate?
Tudi pri nas imamo enega takega, ki ne odneha in o komur sem pisala TUKAJ.
Pa tudi na cesti večkrat srečam kakega starejšega voznika, ki se ga prav bojim in se ga izognem, če se le da.
Definitivno sem mnenja, da bi morali biti pregledi veliko prej, pogosti in tudi bolj natančni, ne pa da pregledajo samo vid. Če se že ljudje sami ne zavedamo, česa smo še sposobni in česa ne, naj nam to povejo vsaj drugi. Saj tudi avto peljemo vsako leto na tehnični v prepričanju, da je vse OK, pa se kdaj zgodi, da nam ga tudi zavrnejo.
Kaj ima moja starost zveze z mojim razmišljanjem??? Še vedno trdim, da bi morali VSI po določenem letu straosti biti malo bolj podvrženi zdravniškim pregledom oz. ugotavljanju sposobnosti vožnje. Vsi vemo, da z leti življenjske funkcije začnejo pešati, pri enih hitreje, pri drugih počasneje. Tudi jaz pri 80. gotovo ne bom več sposobna tako hitro odreagirati na določene situacije kot sedaj. Za to pa imamo zdravnike, da to ugotovijo in vsakemu posamezniku prilagodijo čas podaljšanja vozniškega dovoljenja.[/quote]
Verjamem, da ZDAJ to še vedno trdiš. Sprašujem te, če boš enako trdila, ko boš stara 70 in več… ali pa se boš takrat vozniškega oklepala na vse kriplje…
V našem kraju vozijo ena 88 letna, en 91 leten in en 82 leten (ta ima tudi plenice) ….in še par jih poznam 80 let starih. Vidim jih na cesti v “akciji”, da vozijo kar spontano, če bo ratalo, bo ratalo. Vozijo počasi.. in morda niti ne vedo, da so v avtu za volanom. Imam tak občutek.[/quote
Pomembne so plenice a ne? Še dobr, da nisi pozabla povedat! Nikoli ne veš kdaj jih boš potrebovala!!!!]
Forum je zaprt za komentiranje.