Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek najdena mucka

najdena mucka

Včeraj se je na našem vrtu znašla pribl. 2 dni stara mucka.Nevem ali jo je kdo odložil( takih ljudi itak ne razumem) ali pa jo je mogoče izgubila mačka, ko jih prenaša okoli. V glavnem ta muca je zdaj pri nas, včeraj smo bili na veterini. Pravijo, da je čisto lepa zdrava mucka, ki bo preživela, če bo nekdo lepo skrbel zanjo. Je še slepa in popkovina ji še ni odpadla. Ker imamo pri hiši kužka in smo bolj malo doma nameravam mucko oddat. Če bi bil kdo tako prijazen, da bi jo vzel, bi bila zelo hvaležna. Najbolj hudo mi je pa to, da je danes že celo dopoldne sama doma in verjetno joka. Pa nimam kaj narest. Če je kje kakšna dobra duša, ki bi jo želela imeti se priporočam. Aja pa še to, je ful lepe sive barve (kot Whiskas muce, samo ni progasta), ima bele copatke in smrček. Moj sine se je čisto zaljubil vanjo,samo na žalost je res ne morem obdržat. Hvala že vnaprej.

LP B.

Upam, da jo hranite!!! Taka mucka rabi zelo pogosto bit hranjena- seveda na flasko 🙂 To je tak nice…
Pa se tam spodi jo je treba poscegetat, da opravi svojo potrebo. Upam, da je veterinar vse to razlozil!

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Pa se to: jaz bi jo z veseljem vzela, samo zal ne morem, ker jih imamo doma ze 6 in bi sama bila prav tako vesela, ce bi se pojavili prijazni ljudje, saj bi 2 rada oddala.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Nahranila jo bom,ko pridem domov iz službe. Potrebo pa opravi, je pokazala veterinarka.

Bojana mi poveš telefonsko (lahko tudi po mailu), mogoče bi ga pa posvojila :))

041/670-037

nepredvidljiva, če posvojim to mucko, bi mi povedala kako naj jo negujem? S tako majhno mucko še nisem imela opravka. Ima pa od petka naprej dopust in bom lahko deset dni z njo.

Ojla!

Sama imam doma mucko, ki sem jo hranila na flaško od njenega prvega dne (jo je mama zavrgla). Hrano ji daješ na dve uri (no jaz moji ponoči nisem dajala tako pogosto) – v trgovini za male živali ali pri veterinarju dobiš flaško in mleku v prahu. Začetek je malo težak; vendar se muca hitro navadi na flaško in jo sprejme za svojo. Nikoli ne bom pozabila trenutkov, ko je moja muca pogruntala, kaj pomeni flaška – to je bilo veselje. Veliko jo cartaš in masirati ji moraš trebušček. Muca se hitro navadi na tebe in te tudi sprejme za ˝mamo˝. Vsaj moja je name tako navezana. In nikoli več si ne boš predstavlajla življenja brez muce, saj ti take muce ostanejo hvaležne celo življenje. Moja bo prav v teh dneh stara tri leta.

Če te kaj zanima vprašaj!

Lp; in upam, da boš vzela to muco!

Ej ni problema, ti jaz vse pokažem. Sem se že vse naučila.

Punce hvala :))

A jo boš vzela? Daj napiš, ker jaz upam, da jo boš!

Pa kako malo plišasto igračko ji daj v košaro.

Jo bom šla popoldne pogledat, ti bom jutri povedala :)))

Taša je lepo napisala kako se ukvarjati s taksno mucko siroto.
Nasa hranjenka je sedaj tudi ze okoli 3 leta stara in se spomnim, da je takrat ful non stop mijavkala in vedno bi moral biti nekdo ob njej. Boge so tko mucke brez mame.

Kako je z mucko?

Muci je danes na vet. kliniki, kjer bodo skrbeli zanjo (da ne bo sama). Popoldne jo grem iskat. Je pa spala celo noč. Sem ji dala v škatlo dve 1,5 l flaši tople vode zaviti v alu folijo in brisačo. Tako da je bila na toplem in je po moje zato tudi spala celo noč.

Ojla!

Super, da je muca OK. Mogoče jo boste pa le obdržali. Jaz mislim, da vam ne bo nikoli žal. Res bi pa bilo super, da bi v času, ko ti delaš, skrbeli zanjo na kliniki. Ko bo pa malce zrasla, pa tako ne bo več problema.

pa pa

Sporočam vam, da je danes popoldne EQ vzela mucko. Maca (tako smo ji dala ime) je v dobrih rokah. Mi je bilo pa kar hudo, ker sem se že kar navezala nanjo. V glavnem, vse se je srečno izteklo. EQ pa želim veliko lepi trenutkov z mucico.

pa še to: EQ jutri nastopi dopust, tako, da bo mačja mama cele dneve :)))
Kot se napisala: Maca je v dobrih rokah.

Super!

Danes smo našli malo mucko…je še čisto majhna ampak že gleda…kaj in kako skrbeti za njo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close