najdena mucka
Včeraj se je na našem vrtu znašla pribl. 2 dni stara mucka.Nevem ali jo je kdo odložil( takih ljudi itak ne razumem) ali pa jo je mogoče izgubila mačka, ko jih prenaša okoli. V glavnem ta muca je zdaj pri nas, včeraj smo bili na veterini. Pravijo, da je čisto lepa zdrava mucka, ki bo preživela, če bo nekdo lepo skrbel zanjo. Je še slepa in popkovina ji še ni odpadla. Ker imamo pri hiši kužka in smo bolj malo doma nameravam mucko oddat. Če bi bil kdo tako prijazen, da bi jo vzel, bi bila zelo hvaležna. Najbolj hudo mi je pa to, da je danes že celo dopoldne sama doma in verjetno joka. Pa nimam kaj narest. Če je kje kakšna dobra duša, ki bi jo želela imeti se priporočam. Aja pa še to, je ful lepe sive barve (kot Whiskas muce, samo ni progasta), ima bele copatke in smrček. Moj sine se je čisto zaljubil vanjo,samo na žalost je res ne morem obdržat. Hvala že vnaprej.
LP B.
Ojla!
Sama imam doma mucko, ki sem jo hranila na flaško od njenega prvega dne (jo je mama zavrgla). Hrano ji daješ na dve uri (no jaz moji ponoči nisem dajala tako pogosto) – v trgovini za male živali ali pri veterinarju dobiš flaško in mleku v prahu. Začetek je malo težak; vendar se muca hitro navadi na flaško in jo sprejme za svojo. Nikoli ne bom pozabila trenutkov, ko je moja muca pogruntala, kaj pomeni flaška – to je bilo veselje. Veliko jo cartaš in masirati ji moraš trebušček. Muca se hitro navadi na tebe in te tudi sprejme za ˝mamo˝. Vsaj moja je name tako navezana. In nikoli več si ne boš predstavlajla življenja brez muce, saj ti take muce ostanejo hvaležne celo življenje. Moja bo prav v teh dneh stara tri leta.
Če te kaj zanima vprašaj!
Lp; in upam, da boš vzela to muco!
Taša je lepo napisala kako se ukvarjati s taksno mucko siroto.
Nasa hranjenka je sedaj tudi ze okoli 3 leta stara in se spomnim, da je takrat ful non stop mijavkala in vedno bi moral biti nekdo ob njej. Boge so tko mucke brez mame.
Forum je zaprt za komentiranje.