Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sterizicaija moškega

sterizicaija moškega

Veliko sem prebrala o tem…vem večino vse kar moram. Pa vseeno me zanima, dase mi javijo tisti/tiste, ki so se odločili za to oz. njihovi možje/partnerji. Kakšen postopek je bil, kako je bilo po posegu, če so kakšne psihične ali fizičn posledice?! Moj mož je pripravljen na to, da se jaz ne bi rabila zastrupljati 🙂 Kaj menite?

Uporabi iskalnik, to smo že velikokrat opisovali.
Praviš, da si veliko prebrala o tem, potem pa sprašuješ, če so kakšne psihične ali fizične posledice. Saj mu ne bodo jajc odrezali.
Po dveh dneh sploh ne bo več vedel, da je na posegu bil. Psihične posledice boš lahko imela le ti, če se bo začel razdajati naokrog.

[/b][/u]

A ti misliš, da se bo steriliziral zaradi namena se razdajati naokoli 🙂 Svašta kako razmišljaš! In želela sem samo izkušnje in ne pametovanje in sarkazem.

[/b][/u]

A ti misliš, da se bo steriliziral zaradi namena se razdajati naokoli 🙂 Svašta kako razmišljaš! In želela sem samo izkušnje in ne pametovanje in sarkazem.[/quote]

lepo uporabi iskalnik , pa se ne boš rabila kregat !

To je bila ena boljših potez v najunem življenju. Mož je imel nekaj pomislekov prej, potem pa prav nobenih težav. Seks je krasen, ko ti ni treba misliti, ali je vse varno. Toplo priporočam!!!

Hvala za izkušnjo! Greva tako na pogovor in posvet k zdravniku! Hvala!

Veliko sreče. Moj se je naročil aprila, pa še zdaj ni prišel na vrsto.

Zakaj pa se ne bi dala sterilizirat ti? Končno se ti zastrupljaš!

A ni to stvar zakoncev in ne samo moja??? Pri ženski so posledice malo drugačne…sicer pa, če jaz skrbim za zaščito že 20 let…zakaj ne bi še moški kaj naredil za to 🙂

moj, sicer z mal njžjim prgaom bolečine, je imel kar nekaj težav prvi mesec/dva.. v smislu odtekline, bolečine, težave s sedenjem …
po tem, nobenih problemov več …

.. nasvet: takoj po posegu v tiste ta ozke, oprejete bokserce, da so ene stvari ‘podprte’

Zato, ker je pri moških to ambulantni, neboleč dvajsetminutni postopek, pri ženskah pa operacija.

Bravo, Cosmo!!!!!!!!!!

Ni mi čisto jasno, ali je še vedno tako trden kot prej, in ko doživii orgazem, kaj se potem samo pokadi ven ali kaj. Prosim za odgovor.

V OŠ si sedela na ušesih, v odrasli dobi pa ne znaš uporabljat Googla. Pa porkaš, no, ne moreš verjet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close