Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Je lahko ovira-drugi del

Je lahko ovira-drugi del

če je moški neumen, da dobi pametno žensko?

lahko dobi ‘pametno’, da ga lepo zdresira. seveda.
one druge pa ne marajo neumnih moških. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kaj pa obratno. neumna ženska in pametni moški, je lahko ovira ?:)))

možno. seveda.
verjetno velja za oba spola in velja tudi nasprotno.
samo primer: ženska recimo kao lepota je več vredna kot njena pamet. to “govorim” na podlagi opazovanj.

je pa tudi res, da je veliko bolj sprejemljivo (vsaj meni) če je ženska neuma (no saj v resnici nobena ni) kot pa moški. če je pa še lepa (pa saj smo vse) pol pa itak je vse sprejemljivo.

neumen moški pa je kot bi jedel juho brez soli :))) meni je taka juha bljaaaaaaaak :))))

je pa tudi res, da je veliko bolj sprejemljivo (vsaj meni) če je ženska neuma (no saj v resnici nobena ni) kot pa moški. če je pa še lepa (pa saj smo vse) pol pa itak je vse sprejemljivo.

neumen moški pa je kot bi jedel juho brez soli :))) meni je taka juha bljaaaaaaaak :))))[/quote]

Je pa bolj zdrava 🙂

Meni se zdi večja ovira preveč pameti kot premalo. Pa odvisno, v kakšni kombinaciji je ta “neumnost”, če gre še za pomanjkanje smisla za humor, je to za marsikoga nepremostljiva ovira, za koga pa morda celo prednost, da ima večji “mir” in laže uveljavlja svojo.
Zelo odvisno, skratka, tako od vpletenih kot od ostalih lastnosti.
Tako kot si lahko pameten, da ti že škoduje, si lahko po drugi strani neumen v lastno korist.

tole pa podpišem metulka.

glede juhe pa, res da je bolj zdrava, ni pa okusna :)))

ma kaj pihate v trobento ki ne trobi.

pišete stavke ki ne povejo čisto nič konkretnega.

po moje so oči starejše kot pamet in pamet je samo pomoč očem.
ko je postal človek, človek, to pa je takrat, ko je pričel misliti, je ugotovil-a, da mu je lažje, če misli.
tako je tudi danes in sam mislim, da je ta zadnja pomoč (pamet) bolj in dalj uporabna kot “estetske vrline”, ki v bistvu nimajo meril.
dejstvo pa je, da človek (m in ž) v telesnih oblinah samo vidi dobro možnost za potomstvo, ki pa je glede na pamet lahko zmota:)

to se tebi samo zdi, ker ne znaš pravilno pihat :))

in kaj konkretnega povedo tvoji stavki?

me res zanima, zakwa pa ti pišeš? :)))))

hja, veš to okrog dejstva, bi jaz rekla drugače. vsak vidi samo tisto, kar sam hoče :)))

))) izjava tedna norton, je pa tud res da so ženske plitke, pa čeprav znajo dati drugačen vtis)))

kako plitek mora biti šele moški, ki kaj takšnega napiše o ženskah ?:)))

kako plitek mora biti šele moški, ki kaj takšnega napiše o ženskah ?:)))[/quote]
zelo plitek, bi rekel)))

kako plitek mora biti šele moški, ki kaj takšnega napiše o ženskah ?:)))[/quote]
zelo plitek, bi rekel)))[/quote]

se strinjam :))))

zelo plitek, bi rekel)))[/quote]

se strinjam :))))[/quote]
sva že dva)

da ne bomo preveč plitki))

ker mi gre na bruhanje kar pišete…sami sebe poneumljate.

po naravi sem bolj praktik in ne filozof mogoče je to problem.

ker mi gre na bruhanje kar pišete…sami sebe poneumljate.

po naravi sem bolj praktik in ne filozof mogoče je to problem.[/quote]
saj, mogoče si preveč globk, pa se ti vrti, no mi rečemo da se ti sfuzla))

pejt na sprehod, pa se spotakni ali pa po možnosti zaleti v kandilaber, mogoče se ti pa le kaj posveti.

pejt na sprehod, pa se spotakni ali pa po možnosti zaleti v kandilaber, mogoče se ti pa le kaj posveti.[/quote]
čaki da pade mrak, do takrat pa še malo….

rdečelaske so prave……vještice))

flashgordon

malo si se zmotil pri naslovu strani, tu ne moreš na zid objavljat youtube posnetkov tu samo nove poste delaš

tisti strani se reče facebook, kjer objavljaš svoje dnevne aktivnosti gor

zato brž tja na zid napisat da te tišči srat, pa da ne moreš ker poslušaš eno komad z youtube.

fejsbuk? nikol slišal))
zato pa, ena samo zate…ker me ceniš))

kok fajt! 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close