Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek NOVI NAČINI IZRAŽANJA KAR SE TIČE ŽENSK

NOVI NAČINI IZRAŽANJA KAR SE TIČE ŽENSK

Če še ne veste, kateri so novi načini izražanja glede žensk 🙂

Ženski se ne reče več, da je ” dobra mrha ” ampak, da je le ” estetsko harmonizirana “

Ne reče se, da je ženska ” joškasta ali prsata ” ampak, da je ” širokogrudna”

Ne reče se, da ženska ” hitro rada da”, ampak, da je ” horizontalno laže dostopna “

In taki, ki rada da se ne reče “da je radodajka “, ampak, “da je spolno osredotočena” ali ” seksualno ekstrovertirana “

Ne reče se, da ima ženska ” preveč vsajenega silikona “, ampak, da je ” medicinsko obogatena”

In ne reče se, da ženska ” nima čudovite ritke ” , ampak, da je ” sedalno superiorna”

In ne reče se, da je ” preveč namazana “, ampak, da je ” kozmetično prenasičena”.

🙂

Dobro, tudi prav. Vseeno bi pa raje videl, da ste horizontalno lažje dostopne, kot pa da horizontalno lažete 🙂

lp!

🙂

Dobro, tudi prav. Vseeno bi pa raje videl, da ste horizontalno lažje dostopne, kot pa da horizontalno lažete 🙂

lp![/quote]
kako, a ti katera ni mogla povedati resnice?))) kaj češ, nekatere so pač uvidevne, da ne ranijo tvojega ega)))

🙂 pol jo pa po horizontali postavi v vertikalo in bo problem rešen :)))))))))

Hehe, big tajm razglašajo, da naj bi imela več kot polovica moških po 40-tem letu težave že z erekcijo, kaj šele z nadaljevanjem in … (pa taki mačoti). Meni se to zdi smešno.

“Pes ki veliko laja, ne grize”, še manj pa liže – razen lastnih tačk 🙂

lp

Ma to, da ženska laže v hirizontali si ti napisala.

A je v vertikali kaj drugače? 🙂

lp

Jaz znam ležat tudi v vertikali … da o laganju ne govorim 🙂

ups, pa res. :)))

to se pa zgodi, če kopiraš 🙂 in potem še hitro bereš odgovor. sem tudi spregledala, da si boldal samo en del besede, sem mislila, da ti je malo zmanjkalo :))

za vertikalo pa ti ne morem reči, ali je drugače. sem izhajala, da če v horizontali laže, mogoče v vertikali ne bo :)))))

Hehe, big tajm razglašajo, da naj bi imela več kot polovica moških po 40-tem letu težave že z erekcijo, kaj šele z nadaljevanjem in … (pa taki mačoti). Meni se to zdi smešno.

“Pes ki veliko laja, ne grize”, še manj pa liže – razen lastnih tačk 🙂

lp[/quote]
hehe, shog ti boš že verjetno vedel, ker ponavadi govoriš iz lastnih izkušenj, a ne?))

Sem bil prepričan da je tale shog ženska. Po tem kar je napisal.

“flash” in Tadej:

“Bi_Me” je končno “uštekala”. Vidva pa imata zelo “kasno paljenje”, če že nista kar za na odpad … :)))

shog, jaz, ki sem še mlada in nimam izkušenj rabim dalj časa, da “uštekam”.

ko bom v tvojih, vsaj predvidevam, da bom prej, tako kot je to očitno pri tebi :))

Sem mislila, da tipom ustreza, če ženske v horizontali lažejo …

Sta dve možnosti, ali je shog samozavest serijsko ali pa je resnica z njim tako lepa, da je ni treba nič olepševat (torej lagat). V slednjem primeru pusti telefonsko, prosim 🙂

Mah, ženske lažejo v vseh položajih. 🙂 Celo če so zgoraj, ali pa takrat sploh. 🙂
Tako da to vemo. Zdaj pa kaj naprej?

Metulka, resnica je lepa, lepa. 😉

Nič prehitevat, kar v vrsto se lepo postavi 🙂

lp

Nič prehitevat, kar v vrsto se lepo postavi 🙂

lp[/quote]

Ha ha ha, trenutno ni prostega operaterja, ste … v čakalni vrsti?

le zakaj imam občutek da si ti že dolgo ugasla peč? ti predlagam napisa za na majico
” danes seks ni, ker peč ne dela sploh”

le zakaj imam občutek da si ti že dolgo ugasla peč? ti predlagam napisa za na majico
” danes seks ni, ker peč ne dela sploh”[/quote]

heh, ne vem no. ampak se mi zdi, da shog nima pečke. prej drva. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heh, ne vem no. ampak se mi zdi, da shog nima pečke. prej drva. :)[/quote]
no, se mi zdi da se men doma še nekje v garaži vlači en star gašperček, pa mu ga rade vole dam,samo da bo mir….. da bo zdajle v jeseni pekel kostanje, se bo vsaj mal pogrel/a, v dolgih samotnih zimskih nočeh pa si lahko zvari malo groga)))

Krepelce, krepelce.

Ti jih pa tudi sekaš, ha ha.

Jaz pa v jok pa na drevo 🙂

lp

We've got to get in to get out

Krepelce, krepelce.

Ti jih pa tudi sekaš, ha ha.[/quote]

veš, tistih tadragocenihreči se ne sme nikoli sesekat. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jaz pa v jok pa na drevo 🙂

lp[/quote]
a greš jabolka obirat?)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close