Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne doživim orgazma

ne doživim orgazma

Živjo ja jst sm glih proti polnoletnosti pa ne doživim orgazma doživim ga samo plus rajcanje ščegetavčka fant je jezen ker bi me rad zadovoljil
a ne ve še sam kako ker sem mu prva jst že mam neki izkušenj ampak še zmer ne vem zakaj se mi to dogaja sem resda kadilka ampak to ne bi smel vplivati plis help

To, da kadis sigurno ne vpliva. Sprijazniti se je treba, da veliko zensk nikoli v zivljenju ne doseze orgazma. Potem so take, ki ga dozivijo le, ce si se same pomagajo med seksom (med te spadam tudi jaz); obstajajo take, da dozivijo orgazem brez problemov samo s penteracijo in nenazadnje so tudi take, ki dozivijo vec ograzmov zaporedoma.
Ce bo tvoj fant jezen, ker te zeli sam zadovoljiti, bos ti toliko bolj pod pritiskom in se tezje bos prisla do vrhunca.
Pravi nacin je, da se ti totalno sprostis med seksom in sploh ne razmisljas, ce ti bo prislo ali ne.
Vzrok za to bi bilo lahko se to, ce si se dolgo samozadovoljevala v samo enem polozaju in si sedaj na to toliko privadila.
Ce zelis odpraviti to “tezavo”, vzami v roke kakso dobro knjigo, ki je ravno temu namenja in si jo po moznosti oba s fantom prebereta.

Veliko srece!

Taksnih zensk je vec kot 40% in to ni nc nenormalnega,tko pac je.Mogoce ga nikoli ne bos dozivela sAm ob spolnem odnosu, mogoce ga bos ob naslednjem partnerju.Pomembno je le,da se s tem ne obremenjujes na kaksen nacin dozivis orgazem, glavno je DA GA DOZIVIS IN TO POVEJ SVOJMU FANTU!
Kajti fant z svojimi izpadi dela veliko napako,ti si zaradi tega se bolj na trnih, on pa tudi, skoda cajta, rajs uzivajta…ker res ni pomembno na kaksen nacin ti je lepo, glavno da ti je in da je on bo vsem tem.
Nekatere zenske pricnejo zaradi takih pritiskov partnerjev hliniti orgazem, zaradi ljubega miru, si on tudi to zeli, vprasaj ga?!

S tipom sva skupaj že enajsto leto, in v tem času sem lahko doživela dva orgazma s penetracijo, drugače mi pride samo z drgnjenjem ščegetavčka. Pa se zaradi tega niti najmanj ne sekiram, moj tip pa še manj. Hm, hm, priznam pa tudi, da ko nisem glih za stvar, se zatečem v ”fantaziranje” – o podrobnostih ne bi ;-)) in rezultat je takoj viden.

a DA NAJ BI SE SAMOZADOVOLJILA SAMA IN DA SM SE NA TO NAVADLA AL KAKO SI MISLILA NO JA K SM BLA MLADA SM DOSTKRAT SAMOZADOVOLJILA TUD VSAK DAN NE VEM RES JE TA UŽITEK DOBR SPLOH PA….

…hm….proti polnoletnosti….mlada deklica si še in jaz na tvojem mestu ne bi bila preveč zaskrbljena.

Orgazem ..a ni tudi vse drugo lepo ….mislim, da vsi preveč hočejo samo orgazem…prav zoprna beseda je to…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ah, jaz ga tudi doživljam le s pomočjo prstov. Pa kaj potem. Meni je všeč. Mož se včasih kaj pritožuje, oz. se zdi sam sebi nesposoben,… Potem pa mu dam kakšno tako temo za prebrati, da vidi, da nisva edina taka, da to ni nič takega. In je bolje.

Sicer pa meni več kot sam orgazem, šteje predigra, crkljanje, draženje,…

Kako pa kaj šola? Ali mami kaj pomagaš doma? Ali se ukvarjaš s kakšnim športom? Hodiš mogoče v planine? Katero knjigo pravkar bereš? Ljuba deklica Simona, mladost je še kaj drugega kot “doživljanje orgazma”.
Pa brez zamere in lep pozdrav.

A potem bo, če bo upoštevala vse tvoje nasvete, doživljala orgazme enega za drugim? Mladost doživlja vsak po svoje. Ena pomaga mami, eno skrbijo orgazmi. Sicer se mi pa zdi to kar pomembno za mladenko pri osemnajstih letih in če veš kako, potem je zaželjeno da ji odgovoriš, oziroma pomagaš. Če pa ne, pa ne. Jaz žal ne vem kakšen nasvet bi ji lahko dal, vendar vem to, da ima njena mama sigurno manj problemov pri pospravljanju, kot pa ona pri spolnem življenju. In ker je spolnost pomembna v življenju, pomembna za polno in srečno življenje, bi bilo škoda, da bi bila deklica prikrajšana za nekaj , kar naj bi ji prinašalo zadovoljstvo.

To da šteje predigra več kot orgazem je izgovor za slab seks….Sama sem včasih bla prepričana da mi s tipom ne bo nikol prišlo ker sem mela s tem full probleme…pol pa vidiš da je vse v glavi…orgazem ni vse je pa tisto najlepše kar se zgodi…pa ne zato da sam sebi nekaj dokažeš …ampak zato ker se partnerju povsem prepustiš, se mu daš ….ampak ne samo s telesom.Kot oseba, duša, človek,kot cela se mu predaš…meni je pač na tak način ratalo…ne doživljam sicer multiplih orgazmov al kako bi se temu reklo, ampak z dragim vsak dan bolj napredujeva…kar pomeni da se stvari lahko samo še zboljšajo…orgazmi pa prihajajo sami od sebe

Imam enak problem. Še nikoli ni prišlo samo od sebe. Groza. Js se pa sekiram zaradi tega. In s tem se najbrž ne bom nikoli sprijaznila. Niti moj partner. Tudi jaz si moram vedno pomagat. Očitno je z našimi glavami nekaj narobe.

AJA TI JANJA PA MAL PREVEČ HITR SKLEPAŠ NISM SPET TOLK MLADA S SVOJIM PARTNERJEM SEM ŽE DVE LETI SKUPI PA DO POLNOLETNOSTI JE ŠE 1 MESEC PA TUD PO IZGLEDU SM 20-LETNICA TKO DA PUNČI MAL PAZI K PREHITER SKLEPAŠ ČLOVEKA TEŽKO PO BESEDAH IN ZUNANJOSTI NE MORŠ DOLOČT KLUB TEMU DA MAM 17 SORI SAM TO ZAMERM KR HOČM BIT NA SAMEM IN SE SPOPRIJET Z ŽIVLJENJEM NI ŽIVLJENJE SAM LENARJENJE IN UJČKANJE TREBA JE DELAT PA POMAGAT TO JE TO:))))

Oglašam se, ker imam sama zelo podoben primer. Na žalost je res tako
da nekatere nikoli ne doživimo orgazen s partnerjem .
Tudi sama sem v takšni starosti mislila da bo z izkušnjami ali
morda z drugimi partnerji bilo drugače , pa ni tako. Sedaj sem poročena
že več kot deset let, možu sem zelo predana , poskušava na vse načine
pa nikoli ni nič. Seveda je seks lahko brez tega tudi krasen, vendar
manjka tisto pravo.
Prebrala sem že kar nekaj knjig in celo poizkusila s samozadovoljevanjen, kjer mi je včasih celo ratalo.
Po vsej verjetnosti se moramo res samo sprostiti in nekaj spremeniti
v svojih glavah.

Draga Simona, meni se zdi 17 let prelepo leto tvoje mladosti. Težko mi je, ko vidim, da se že v tako rosni starosti sekiraš za stvari, ki ti grenijo življenje, verjemi – brez potrebe. Kar malo na smeh mi gre, ko berem, da izgledaš 20 in da imaš samo še en mesec do polnoletnosti. Tako ljubo mlada si in zaupljiva, da me kar srce zaboli, ker se bojim, da ne boš kdaj razočarana. Ne vem kaj bi dala, da bi ti mogla dopovedati, da je za reševanje “problema”, ki ga navajaš, še dovolj časa. S fantom se imata rada oz. sta že dve leti skupaj, praviš.
Ta čas, ko hodita, izkoristi, da se bolje spoznata duševno, da razvijata svojo ljubezen tudi mimo spolnosti. Ko bosta poročena, bosta zagotovo bolj sproščena in če se bosta ljubila z vsem srcem, zagotovo tudi tebi zadovoljstvo ne bo ušlo. Želim ti vse dobro in pazi nase. Meni pa ne zameri,
sem kar nekaj starejša od tebe in zato je moje razmišljanje drugačno od tvojega. Pozdrav!

Hm, oba sta še precej mlada in glede na to, da si fantu prva punca, tudi on nima ne vem koliko izkušenj…Je že tako, da pri mladih fantih več šteje kvantiteta kot kvaliteta, ponavadi je vsega hitro konec, ženske pa potrebujemo več časa..
Ne trdim, mislim pa, da če bi imela starejšega in izkušenejšega partnerja, bi znala biti stvar drugačna..
Sicer sem imela v srednji šoli tudi jaz 4 leta fanta, oba sva bila prva en drugemu in sva se skupaj učila, sploh se ne spomnim, ali sem doživljala orgazem ali ne, bilo mi je lepo in imam še danes lepe spomine.
Ne obremenjuj se preveč s tem, uživaj, raziskuj..nekoč bo prišlo samo od sebe!

Poskusi s pomočjo keglovih vaj. Meni samo tako rata;)

Dosti poskušanja in uživanja 🙂

KERE VAJE PA SO TO–KEGLOVE???

samo sproščena moraš biti,v glavi moraš imeti vse pošlihtano,tisti trenutek vse odmisli pa boš videla,boš tko noro seksala….

Gre za stiskanje mišic medeničnega dna. Ne vem kako natančno bi ti to razložila…

Sicer bo to zdaj bolj po kmečko, razumela pa boš 😉
Torej ko greš lulat poskusi (ko že teče) zadržati, torej prekiniti … Ob tem boš začutila katere mišice so to. Vaje lahko izvajaš tudi na “suho” (torej ne le med lulanjem). 10 ponovitev dnevno običajno naredim. Se je pa potrebno od začetka zelo koncentrirati.
Priporočljivo je da ženska dela te vaje po porodu lahko pa tudi prej. Te mišice so potem natrenirane. Med samim odnosom pa lahko poskušaš na ta isti način stisniti partnerjev penis (ne boli, je prijetno)…

Hja, vaja, vaja in še enkrat vaja 🙂

Pa dosti zanimivih in uspešnih poskusov.

Jaz sem več let mislila, da je doseči orgazem samo s penetracijo nemogoče in da vse, ki to trdijo, lažejo ali pa igrajo itd… Potem se mi je enkrat zgodilo in od takrat vedno bolj pogosto, ker sem nehala biti obremenjena s tem. Tako da nikoli ni prepozno, samo obremenjene ne bit s tem in seveda tudi moški ne. Priznam pa, da ko se mi je prvič zgodilo, sem bila kot prerojena 🙂 Imam pa 27 let.

aja, glede teh keglovih vaj: jih je se bolj prijetno delat z japonskimi kroglicami:) gudlak! in veliko užitkov:)

Ne smeš se obremenjevati. Poskusi zgoraj, on pa naj ti medtem obdeluje prsi. Uspeh zagotovljen.

Orgazem je nekaj med najlepšimi stvarmi na svetu..sploh če ga občutiš in doživiš z osebo ki ti je pri srcu in jo resnično ljubiš…nesmiselno pa je vsakršno pretvarjanje… hlinjenje orgazma..osebno bi me to zelo prizadelo..ker bi odšlo tisto (medsebojno zaupanje)..tudi z mojo drago imava težave s tem..a ne bova obupala ker se ljubiva…tebi moja ljuba Vesna pa pošiljam en ogromen orgazmičen poljubček………………………………………….lp-Martin

na svetu obstajajo ljudje (na žalost) ki nikoli v življenju niso doživeli orgazma in ga tudi nikoli nebodo saj ga nemorejo doživeti zaradi nekakšnih napak pri nevem čem že, točno sem že pozabila. upam da ti neboš ena izmed njih

A ma kera čez dan kuglice not in trenira?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close