Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Reklama za Harvy Norman

Reklama za Harvy Norman

Ne morm pozabit kako ma Norman blesavo reklame ( gremo gremo v Harvy Norman) za bruhat, kod da bi eni otroc režiral reklamo, ne moreš verjet…….
Je komu med vami všeč ta reklama…?

Men gre tut na bruhanje, kakšni idioti, res kot bi otroci režirali! Kako jim sploh pride na misel tako reklamo spustiti na TV, prav zanima me kater idiot je to zrežiral-zdi se mi da direktor. (kot da navijajo zase “gremo, gremo, gremo harvey norman, gremo, gremo, zajebat te kupce, saj zmoremo” nekaj v tem stilu)

Ma se tud jaz strinjam z vama, res je reklama za videosmešnice, pa to je milo rečeno….

Lp, Uroš

Podn od reklame.

Ma saj ni edina za bruhat. Kar precej se jih najde, tako na tv kot tudi na radiju. Pa mislim, da je kar v tem štos, da si jih po nečem zapomniš. hahaha

Grozna reklama, ampak to kar vrtijo na naših radijskih postajah je pa višek marketinške inovativnosti, reklamni bloki so tako dolgi, da celo pot do službe lahko poslušaš samo neumnosti, če se to komu da počet. Od kod tem ljudem ideja, da če naložiš v reklamo vse podatke od tega kdo je šef firme do njihovega naslova in blabla, da bo to stvar prodajalo. Bedno.

mah sej, vecina reklam je takih debilnih, da clovek pomisli, a res ne morejo kej boljsega skupej spravit.

Morate pa priznati, da imajo lepe razstavne prostore. Vsaj meni se tako zdi in kadar grem noter, me je težko spravit ven. Pa prodajalci so tudi prijazni in ustrežljivi.

joj, ampak ne vem, če je še katera bolj netalentirano narejena. Meni je grozljiva!

Ne samo to, da je grozna reklama, nedolgo tega so ponujali ( v reklami, jasno in to na TV ) “sedežno garnituro iz ledra”! Mene je skoraj kap, že tako je “medijski jezik” iz dneva v dan slabši. Včasih so takšne reklame zavrnili zdaj se pa kar vse predvaja, groza.

No, vidte, reklama je učinkovita, slišali ste jo, zapomnili ste si jo, to je njihov namen. In vsi ste bili tam, kar je tudi namen reklame. Ker so stvari res lepe, in tam so kupci ki kupujejo, to je nalezljivo, kupimo tudi mi.

Jaz pa še nikoli nisem bila tam in me tudi ne mika, ker me ta reklama prav odvrača, res!

groza od groze, na bruhanje mi gre, ko jo slišim in moram isti trenutek preklopit kanal!!! Pa sem mislila, da samo meni!!! Očitno je vsem nagravžna in me zanima, a ni nobenih kriterijev, kaj lahko spustijo “v eter”?? ne pa da tako dobesedno posiljujejo ljudi z nečim tako neprijetnim in onesnažujejo zvočni prostor! Res, kot da je narejena za debile – prav podcenjuje ljudi! A res mislijo, da smo na taki ravni, da nam je to duhovito ali estetsko??

In, mimogrede, ko je nekdo rekel, da so dosegli svoje, ker so obrnili pozornost nase: to pa še zdaleč ni res, prav zaradi te reklame kot prvo, zmečem vstran vse reklame, ki prispejo v naš nabiralnik, in, drugič, nikdar ne bi šla tja! Pa so mogoče kot trgovina res OK, ampak kaj jim to pomaga, če me/nas reklama totalno in dokončno odbije! Ja, res so si naredili medvedjo uslugo s to reklamo!
Nekdo bi jih moral obvestit – npr. Urad za zaščito in varstvo potrošnikov!:)))

hmm, kaj pa reklama za jankoviča? …. pa se prau dobr ve, da varčni škot niti do kolen ne seže škrtemu gorenjcu…:)))

če bi bla jaz tuš al pa interšpar bi spustila eno kontra…k nam pa gorenjci pridejo….. in to ta pravi…. tisti z žabnice tud…:)))

Se strinjam, da je reklama grozna, pardon, ful grozna, ampak a ste mogoče pomislel, da je namenoma tako, ker je na tak način še bolj opazna. Samo poglejte, sej jo vsi poznate, poznamo – to pa je bistvo reklame, da je opazna na takšen ali drugačen način.

PA PA

opazna ja, le v zelooooo negativnem smislu… to pa ne vem če so si ravno želeli :))

mislim… eno je delat butaste oglase za pralne praške, ki jih hočeš nočeš vsi rabimo in kupimo. če pa hočeš zvabiti ljudi v štacuno kot je harvey norman, je pa po moje treba malo paziti da se jim ne zagabiš, ne?

Butasta in še enkrat butasta reklama.

🙂

Ni mi všeč glas.

Reklame se ne spomnim, mi gre pa zelo na živce glas. Tud ko delaš kaj drugega, pa maš prižgan tv, te prav pretrese.

Meni je všeč,na živce mi pa gredo reklame za avtomobile in ko se reklama predvaja sploh ne veš kaj reklama ponuja,na koncu pa pokaže,da gre za avto Opel ali Audi.Mislim kdo je sestavil tako nejasno neumno reklamo z polno hrupa in nejasnih odbitih prizorov.

Reklama je obupna.
Sm bla tud 1x v trgovini in me je tud ta razocarala..vec ali manj zlo drago.Prodajalec je bil pa tko aroganten da me je mel da bi ga z mrzlo vodo polila.Me ne bo vec tja.

Pravijo bolje slaba reklama kot pa sploh ne. :-)))

meni pa ni slaba
dosti boljša kot nekatere druge reklame

kr nekii.. TOTALNO GLUPA DEBILNA REKLAMA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close