Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Alenka Strnad – Reza

Alenka Strnad – Reza

Če sem prav slišala se je poročila. Ali se motim?

jaz vem da ima nov priimek. ne vem pa ali ga je samo spremenila ali poročila.

Poročila se je z Američanom.

Ja,ja Pa naj se žen s kom če. Ko bomo pa videle sliko, bomo pa vedele.Ja, kot po vaše Petrovčička s Filipincem ne, pol pa vidiš poročno sliko čisto navadnega Slovenca.A je to zdaj moderno, kar poročiti nekoga kao slavnega z nekim tujcem. Zakaj pa ne poveste nikoli da se je ta pa ta poročila z Bošnjakom. A to pa ni moderen.haha

slikca…

http://www.tocnoto.si/13493-EKSKLUZIVNO-Alenka-Strnad-bo-dahnila-usodni-DA

Ja zdaj sem se pa spomnila, da sem nekje to prebrala. Ma naj se ženi, naj ji bo srečno,čeprav mi ne sede.

Poročila se je 4.7.08 z Američanom, ki je doma s Havajev in tam sta se tudi poročila. Sicer pa se ji na roki lepo vidi poročni in zaročni prstan.

A nista bila dolgo časa par s Stanetom Cencljem ( direktor radia Hit)?

Se mi zdi da je bila ta poroka kar na hitro.

LP

Alenki vse čestitke. Bila je moja sošolka na faksu in je fejst punca.

kdo je Alenka Strnad?

slikca…

http://www.tocnoto.si/13493-EKSKLUZIVNO-Alenka-Strnad-bo-dahnila-usodni-DA%5B/quote%5D

Lepooo in hvala za slikico!

Sicer pa, Alenki (simpatična punca) in njenemu možu čestitam ter želim vse dobro !

Benti, spet vas zanima vse tisto kar vas ne briga!!
BLJAK!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Veliki met pa je že uspel napovedovalki vremena na Pop TV, Alenki Strnad Rezi, ki se po novem piše Oldroyd. Moža Thomasa, strokovnjaka za informatiko in marketing, je spoznala marca na počitnicah na Havajih in ljubezen na prvi pogled je bila tako silovita, da je bil zaljubljeni Američan čez nekaj tednov že v Sloveniji. V začetku julija sta si mladoporočenca na ženinovem posestvu v Ameriki izmenjala še poročna prstana in se potem vselila v nevestino hišo v Domžalah. Alenka, ki se je dekliško pisala Resinovič (do tod izvira tudi njej vzdevek Reza), je bila v prvo poročena z Boštjanom Strnadom, poznavalcem oglaševalskega posla. Ta je sin slavne zdravnice in srčne predsednice Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Mojce Senčar. Boštjanu in Alenki so se v zakonu rodili trije otroci, Ana (bila je mamina poročna priča v drugem poizkusu), Luka in Jaka. Drugi Alenkin mož Thomas Oldroyd pa ima iz prvega zakona hčerko Hanno in sina Andrewa, ki še naprej živita v Ameriki.

Ali je Reza noseča?

Reza je letnik 1962 in res upam, da ni noseča.

In če tudi je?! A zaradi tega ne boš mogla spat al kaj?
A misliš, da bo edina al kaj? lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close