Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Energetska zapestnica – jo kdo nosi?

Energetska zapestnica – jo kdo nosi?

Mislim tisto, ki jo reklamirajo v Top shopu – iRenew. Ali je vredu? In še to – katere zvezde naj bi jo nosile, kot pravi v reklami:-)))?

Jaz nosim eno res dobro. Če želiš mi pusti email in ti jo zrihtam ter napišem kaj več o njej.
Pri teh zapestnicah je pomembno, da so magneti okrog in okrog in ne le eden ali dva!!
Od kar jo nosim je moje počutje 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} boljše!

jJz jo imam, nosim jo en teden in sem v tem času spoznala tipa z velikim tičem, me je zaročil, sem zanosila, dobila službo, shujšala, zob me ne boli več. Sam šit je, ker sem včeraj na sprehodu zgubila zapestnico, pridem domov, najdem tipa z drugo v pojstli, sem jo zgarbala babo nemarno, pol sem pet štamperlov spila, pa zamudila dons na šiht, šef mi grozi z odpovedjo, že cel dopoldne od nervoze sam torte žrem, še zob me je začel bolet, pizda, pa še noseča sem………

Jaz nosim eno od Energetixa že dve leti.
Kakšnih posebnih sprememb v mojem življenju ni bilo opaziti v tem času.
Sem si pa nabavila zapestnico, ker mi je všeč, ne zaradi kakšnih specialnih učinkov, ker v take zadeve itak kaj dosti ne verjamem.

Te zapestnice delujejo samo in izključno v kombinaciji z vodo iz Flaške, kristalno piramido ob vzglavju ponoči, ČangŠlang čajem in čudežnim odpiračem za konzerve iz Top Shopa.

hahahahaha, sem se nasmejala kot že dolgo ne! Imaš talent za pisanje humoresk:-))

He,he ti si mi pa znana. 😉

hhaaahhooo budale so hoohhoho

no jaz sem pred enim letom kupil to zapestnico na enem sejmu pa se mi je zdelo da ni nobenih sprememb, potem pa mi je prijateljica prinesla eno zapesnico in je rekla naj jo nosim en teden pa če ne bom opazil sprememb naj jo vrnem. in res pa naj kdo reče kar hoče po 10 dneh sem veliko bolje spal, nisem utrujen, pa tudi psihično se počutim bolje. tako da za mene deluje.
naročite pa jo lahko na jan.zver@yahoo.com

Živjo. Jz iščem energetsko zapestnico po najugodnejši ceni. Kdo ve kje bi jo lahko dobila/kupila?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close