Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Biseksualnost

Biseksualnost

Vaša mnenja na to temo? 🙂
Jezi me, ker je zadeva postala kar ”moderna” in potem ne veš kaj je res in kaj ne.
Pozivam, da se oglasi kakšna BI in mi pove kakšne izkušnje ima pri spogledovanju z ženskami?!
Sama sem bila včasih kar zadržana pri teh zadevah z ženskami (v nasprotju pri spogledovanju z moškimi nikoli, hehe), sedaj pa me prav malo briga ali je ženska bi, straight ali pa homo. Lahko si misli kar si želi, če pa ji nisem simpatična se lahko svobodno obrne stran (kar se mi še ni zgodilo- mogoče imam pa srečo 😉 )

Vesela bi bila vaših mnenj!

pozdravček

Če ti je katera ženska všeč jo glej in se spogleduj z njo,zakaj pa ne.Če ti bo pogled vrnila je to dobro,če pa ne,pa poiskusi pri naslednji.Veliko zapeljivih pogledov ti želim.Kar je lepo in privlačno je seveda za pogledati.

Hm, hm,

spogledovanje z ženskami, …. vedno to počnem, samo mnogo bolj prikrito kot z moškimi. Ko bi morala nekako preiti k resnejšim dejanjem (pa bi), takrat se vse konča in kar ne upam. Torej, pri moških nekako vem, da je simpatija obojestranska, pri ženskah pa nikakor – na dan pridejo taki in drugačni strahovi. Sicer pa včasih celo mislim, da s tisto v katero se celo zaljubim in to bolj intenzivno kto v moškega, da s tisto bi se lahko podala celo v partnerski odnos in morda bi mi še bolj ustrezalo kot…

LP

To mi delite HO’z!!

Khm, kaj pa pomeni HO’z??

HO’z v raperskem žargonu pomeni kurba, samo ne kot prostitutka, ampak nigri pač tko pravjo svojim ženskam (bitchez). Men je to, da eni beli smrkavčki v Sloveniji uporabljajo te izraze otročje. Pa tut sami izrazi so žaljivi (vsaj za naše evropejske pojme- ampak zgleda da Ameriške črnke nimajo nič proti). Upam, da bo G-Dep kej povedu če je moja definicija besede HO’z pravilna ;))

Word Up Ho, ups, mislm Izidora…
Tvoja definicija bo kar pravilna ja, kr zapomn si jo, ker jo boš še večkrat slišala hehe… 😉

Ok, zdaj pa razumem, ampak nekako nisem tako odprta in sproščena do tovrstnih izjav kot temnopolte ženske tam nekje…. Mogoče bi raje slišala kak bolj prijazen komentar na povedano…

LP

ja, te razumem. bo kar držalo.

Kaj pomeni bisexualen?
Odgovor: Bi sexal.

Zdaj Toya vidiš kolk je to moderno, en sam resen odgovor si dobila, ostalo pa prec zaj……. mogoče zato, ker je ljudi še pod vzdevkom strah priznat!!!

Any way, mogoče je res videti bolj moderno, je pa res, da je okolje vedno bolj strpno, pa si več ljudi upa to naglas priznat, al pa samo povedat.

Jaz sem Bi in ja Bi sexala z njo ali z njim, ampak ne kar tako zgolj za popestritev. Odvisno do koga gojiš čustva, kjer bodo obstala bom tud ostala. Pol pa ne vem, a bom hetero a bom homo. 😉 Bomo vidli!!!

Ah… to je moderno. Dvomim, da bi sla zenska z drugo zensko seksati samo zaradi tega, ker je moderno, pa ceprav bi se ji lahko gabilo.
Jaz sem biseksualka. V bistvu sem seksala z zenskami, nisem pa nikoli hodila resno s kaksno.
Kar se tice spogledovanja… Mnogokrat se spogledujem z zenskami in mi je zelo vsec. Edino sem se naucila, da ce vidim, da nekako zenski ni vsec, je ne gledam vec. Pac enkrat se mi je zgodilo nekaj groznega in od takrat naprej sem postala zelo pazljiva.

jst sm tud bi-privlacjo me tako fantki kt deklice=)
in to vem ze od nekdaj,sam sm neki casa rabla d sm si priznala (zdej sm 17)
drgac pa flirtat s punco je mal tezje, k nikol ne ves,a je str8 al ne=)
tko da je treba mal bl po ovinkih…
aja ve k ste tud bi, a je kera za kavico kdaj?
uzivite

delil užitke srečo,
je to dobro ali slabo za dušo -telo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close