Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantov prijatelj

Fantov prijatelj

Pozdravljeni!
Ena zadeva me mori zadnje čase. Od fanta prijatelj mi je pred kratkim povedal, da sem mu zelo všeč in da si želi, da bi med nama bilo kaj več. Vse skupaj me je zelo presenetilo, ker sama nisem nič opazila. Razložila sem mu, da jaz ne čutim enako in da med nama ne more biti nič. Tip pa se ne da. Pošilja maile, kliče domov (takrat, ko fanta ni doma) , se slučajno pojavi pred mojo službo itd…
O vsem tem bi se rada pomenila s svojim fantom, a ne vem kako naj to izpeljem. Gre za njegovega dobrega prijatelja in vem, da ga bo to prizadelo.
Ima kdo kakšen pameten nasvet, podobne izkušnje?
LP

če svojega fanta rednično ljubiš mu povej in mu odpri oči, tvoj lubi takega prijatelja res ne potrebuje

Just tu let ju nou:
prtisni mu eno okrog ušes, ignoriraj ga, pred fantom omeni kašno tako, da ga bo skorajda kap. Šur, da mora biti ta fanté poleg in slišati…
Nikakor pa ne razlagaj prijatelju. Zapomni si: večina jih bo mislilo, da tudi tebi to paše. Če ti, jor folt, če ne, šou him no daut vej. Kapiš?
Ic jor problem.

Ne pa da nas moriš tlele na MOŠKEM forumu.

Nobody zdaj pa vse vem. In ne bom več morila na moškem forumu.

Če bi bil jaz tvoj fant bi hotu vedet za tazga “dobrega prjatla”…

Ma moriš nas ju, kon il tuo zloveno ingleze. Isi, on parle sloven, ih frštee abr non lo soporto, ju eshoul.
Women shi Slovenia ren, derfor pričaj po naše!

Okej, okej, ajm givap!

Zakaj pa?

nobody, Phoenix, AZ

Nobody… glede na to kako smesno pises predvidevam da se poznava???
A si mogoce zenska srednjih let in ti je ime Z…
ehheeh a sem te razkrinkal aaaaaa???
Ni vazn na kater forum gres… mi te najdemo!
SomeOne

Aj giv ap
or
Ajm givin ap

ju moron

Zato!

Somuan, du ju tink?
Midl ejdž, jes, voman – bog obvarji.

Sej bi bil lahko še prist , če bjuti vimen ne bi imele tistega kosmatega hudička med nogami….

Aj ken hajd majself.

nobody, Phoenix, AZ

heeheheh
pol pa sorry…
SomeOne

cimprej povej to svojemu fantu, saj naj bi partnerski odnos temeljil na zaupanju kajne? fant ima pravico vedeti kako ”dobrega” prijatelja ima..

Samo to: prej kot bo fant izvedel resnico o svojem “dobrem prijatelju” manj bo boleče za njega.

Čimprej se oglasi v bližnji kinematografiji, kjer te bodo z veseljem sprejeli kot avtorico nove lokalne milnice.

hejla mene neka stvar ful muci z fantom sma skup ze 3 mesece njegov najbolsi prijatel je reku mojmu fantu za mojo telefonsko moj fant mu jo je dav zdaj si on zmesluje kr naprej da me fant vara od fanta prijatelpa pravi da sma se zalazvala in moj fant mu vrjame in zdaj se z fantom kr naprej kregama prosim za kaksen odgovor

Povej takoj, če ti ne bo verjel, ga pošlji nekam!

Preberi dobro, tudi ženski je!!!

Preberi dobro, tudi ženski je!!![/quote]
preberi dobro, kdaj je bil post oddan 🙂

Očitno ima nekdo za hobi, da aktivira stare teme :))

Nujno POVEJ FANTU!Ne samo zaradi tebe,ampak tudi,ker bo tvoj fant videl,da mu ta človek NI PRIJATELJ!!!!!!
DANES MU MORAŠ POVEDATI!!DA SE REŠITA TEGA ČLOVEKA.Ampak povej mu,DA MORA BITI MOČAN,ZBRAN in se ne tepsti z njim..Samo naj mu pove,da je med njima konec prijateljstva.Ok?Srečno,pa povej kako je šlo

Vsekakor bi fant moral izvedeti, kakšnega prijatelja ima. Kajti človek, ki ima take prijatelje, ne potrebuje nobenih sovražnikov !!

Ne gre le za to, da boš potem tudi ti imela mir, da bo fant videl, kako in kaj, gre tudi zato, da te ta njegov prijatelj, ko bo končno le spoznal, da pri tebi nima kaj iskati, od silnega razočaranja potem ne bo mogel pri tvojim fantom očrniti, govoriti grdo o tebi, mu lagati, kaj je s teboj, kako in kaj, kajti tako razočarani ljudje so sposobni tudi tega … govorim iz izkušnje, ne zgolj teoretično!

Dekle in fant sta hodila skupaj leto dni, pa se je fantov prijatelj začel vtikati v dekle in ko je ta povedala fantu, je hotel potem prijatelj zadevo prikazati tako, kot da je želel preizkusiti dekle, če je vredna njegovega prijatelja, če je res tako dobra in če se je res ne da premakniti … skratka .. haloooo !

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Haha, kar ne morem verjeti, da še kar naprej pišete v to temo. Pa saj vidite, da je stara 4 leta. Bogve, kje je ta par danes, če sploh še obstaja…

se strinjam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close