FRANCOSKA MANIKURA
Drage gospodične in gospe,
kot vem imajo v Mercatorjum, E. Leclercu, Šparu in tudi že v BTC-ju hala A francosko manikuro nohtov. Zanima kje so pravi strokovnjaki za te stvari. Predvsem sprašujem tiste, ki so že bile na večih mestih naj pokomentirajo svoje izkušnje in za katero bi lahko rekli, da so pravi profesionalci.
Že nekaj časa se odločam, da jih obiščem, pa se ne morem odločiti kam naj grem. Pomagajte mi z nasvetom.
Prosila pa vas bi tudi, da malo opišete postopek.
Hvala.
Lep večer.
Francosko manikuro sem si prvič in edinkrat dala narest v Šparu. Blo je dobro narejeno, pasalo mi je, sam zdej ne dam več 2.000 sit za to. Sama si jo naredim zdej vsak drugi dan. Če ti opišem postopek tam je tko, da ti najprej namaže nohtke z eno kremco se mi zdi, potem ti jih popili, spolira (to ne smeš delat vsakič) da gor podlak, s prosto roko potegne bele črtice na koncih nohtov in potem še enkrat al pa dvakrat z kontrastnim lakom, ki si ga lahko sama zbereš… Sama sem si kupila set za franc. manik. od Avona in sem ful zadovoljna, lepljivih lističev pa ne uporabljam. Črtico potegneš kar s prosto roko. Malo vaje in ni težko. Vsak drug dan jo pa zamenjam, ker dosti šarim po zemlji, vodi in olju, tako da ne more dlje zdržati…. Pejt enkrat pogledat kako zgleda, potem pa vzemi stvari v svoje roke….
Jst sem si dala za novo leto v Leclercu naredit. Imam lepe svoje nohte. Dober mi je naredila. Dala sem si jih samo nalakirat, na enem nohtu mi je naredila tako lepo rožico iz kristalčkov. Plačala sem 1750 (oz. moj dragi). Zelo priporočam, da je kdo z vami, da vam plača, odpre vrata v avtu. Skratka tvoje roke so 1 uro popolnoma neuporabne. Jst sem se res držala tega časa, ker ti da nanese ene 4 plasti laka in se splača počakat, da se popolnoma posuši. Meni je držal potem 5 dni (pa kr dost pomivam in delam).
Je pa res, da ni težko. Rada bi si edino kupila korektor v obliki svinčnika, tko da si koničko lepo poraviš, če ti ne rata. A kdo ve kje se to dobi?
Forum je zaprt za komentiranje.