Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek H&M Maribor

H&M Maribor

Ali je katera že kupovala v tej trgovini. Kje se nahaja, kakšne so cene in kvaliteta? Ali prodajajo tudi čevlje in oblačila za otroke?

Se še ni odprla, cene pa bodo podobne kot v Avstriji-baje.

Kdaj pa se odpre?

Mislim da konec tedna. Pravzaprav ne vem, tako sem slisala.

Otvoritev bo 26.8.04.

Trgovina bo tam, kjer je bil prej Merkur, nasproti centrale NKBM.

Podrobnosti:

Jaz pa sem slišala da bodo cene nižje kot v Avstriji, bomo videli 26.8. ob 11. uri.

Hvala zaenkrat, prosim če mi boste po otvoritvi lahko dale kako informacijo o cenah, kvaliteti in izbiri. LP

Kdaj pa se odpre v Ljubljani in kje sploh bo?

Baje bo v Cityparku. Jeseni.
Verejtno v tem delu, ki ga zdaj prenavljajo. Hudo! 🙂

H&M bo res v Cityparku. V Lj. pa se je ta teden na Čopovi odprla trgovina Orsay.

Jaz sem bila včeraj, pa se mi zdi, kot da je lanska roba iz Celovca notri:(( Sem bila kar malo razočarana.

Upam, da bo imel H&M bolj frišno robo!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Resno? Orsay? Kje to?

Jao, sej je rekla NA ČOPOVI!!!

Ja na Čopovi, v tisti trgovini, kjer je bila prej Sportina – pri Mullerju.

Vsa tri nadstropja so Orsay? A je katera že bila? Kaj imajo? Kakšne so cene?

Hvala.

Ne, samo pritličje je Orsay.

V 1. in 2. nadstropju je isto kot je bilo: 1. nad. oblačila za MOŠKE (firme?), v 2. pa za ŽENSKE (Morgan,..)

V Orsayu imajo že jesensko robo; majice, srajce, puloverje, hlače, nekaj kostimov, nekaj pa tudi zimskih jaken. Cene so UGODNE, pač roba za mlade: puloverji: 5.900, 6.900 SIT, zimske jakne 9.900 SIT….

Podobno kot v Celovcu, vendar lansko sezono:((

Čao
jst sm bla dans v Orsay-res dizastrske cunje …

Pa kako jim uspe tolk falit kolekcijo? Kdo to pr nas sploh naroča? Upam, da bo H&M mel nove kolekcije!

A je katera že shopingirala v novem H&M-ju? Čakamo na poročilo …

Po moje bo danes prvi dan in se nekaj naslednjih dni itak noro polno in bo cista groza it tja na shopping…. pocakati,da se umiri;-),pa itak dobivajo nove stvari kar naprej,tako,da ne bo panike,da bo zmanjkalo,haha

Mah pri teh nopvih štacunah je tko, da prvo vsi navalijo tja, pol ma pol Ljubljane isti pulover (npr. iz Zare), na koncu pa ugotoviš, da tm sploh ni nič posebnega in se vrneš nazaj k svoji najljubši oz. standardni trgovinci :))

Joj,Blondy…kako je to res…. Moja sestra je kupila plasc v Zari,pa smo videli se 5 žensk z istim potem!! Ali pa videvam na cesti zenske z oblekami,za keteres e spomnim,da sem jih gledala v trgovinah-npr.v Zari.

Ne maram srecevati folk v istih oblekah kot moje-sploh,ce jih imamo oblecene istocasno,haha…. Zato kupujem vecinoma v tujini-Munchen najraje.. sedaj pa je ze tu Zara,H&M… Pa za Zaro mi se ni tako bad,zaradi H&M pa ful,ker sem vedno veliko tam kupila… Sedaj bo pa cela Slovenija se v njihovem:-(

V Zaro v Muchnu niti not vec ne grem zato,ker imajo iste stvari kot tu:-(

Eh H&M že zdej cela Slovenija nosi, pa Orrsay…in grejo pol v Avstrijo, kao, bom mel nekaj posebnega…pol je pa tm za vikend pol Slovenije in sam na faksu/šoli vsaj 5 ljudi z istim puloverjem, greš za vikend v kak lokal pa ma ena zihr isto majčko kot ti…Brezveze. Te čist mine 🙂

haha….ja…ceprav jaz pa vsaj srecala se nisem nikogar v enekih H&M oblekah kot so moje;-) To tudi steje;-).Vem sicer,da precej ljudi kupuje tam.. Orsay mi pa ni vsec. Je meni se vedno boljsa Xanaka potem(kot Orsay)…

Moja mama se heca,da je spet kot socializem-prej so imeli vsi enako,ker drugega ni bilo,sedaj pa imajo tudi-le iz drugih razlogov:-)

To je napisala na enem drugem forumu(planet lepote) ena Mojca, ki je ze bila v trgovini:

Mojca:

No, še moje poročilo.

Dopoldne je bila gužva za znoret, zato sem se samo sprehodila, po nakupe bom šla drugič. Mariborski H&M je OGROMEN, morda celo večji kot tisti v West centru v Grazu. Imamo pa čisto vse kolekcije (predvsem sem vesela športne logg kolekcije, ki je v A vedno izropana), tudi za mlade, močnejše in nosečnice, manjka edino kozmetika.

Stvari so full lepe in ugodne. Najprej k perilu. Kotiček je res full luškan, celo malo ločen. Tisti 3packi tangic so po 1100sit, pa na sploh je perilo full ugodno…moja bodoča najljubša pijama stane 3800sit.

Cene ostalih stvari so takšne kot v A, morda še malo nižje. Debele ženske zimske hlače so nekje 7000sit, moške srajce so najdražje okoli 4400sit, t-shirti se začnejo nekje pri 1000 sit….

Skratka, ponudba je velika, tako da ste vse forumke vabljene na shopping izlet v MB!

Jaz tudi včasih zavijem v Orsay, pa H&M v Avstrijo, pa sem tu bolj redko srečala žensko z isto majčko, puiloverjem, itd. Sicer pa mi je čist vseeno, zaradi mene lahko imajo iste stvari kot jaz. Glavno da se jaz v cotiki dobro počutim in jo samozavestno nosim.

Zara pa ima bolj bogo kvaliteto. A se kdaj tudi kaj najde.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close