Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Darilo za najboljšo prijateljico

Darilo za najboljšo prijateljico

To leto je bilo zame res zelo neuspešno-fant me je pustil, nisem končala letnika, bolezen v družini itd in ob vseh teh nesrečah sem res spoznala prijateljico, ki mi je stala ob strani. Ob koncu leta bi se ji rada z nečim iskreno zahvalila za vse, ker ne vem po pravici povedano, če bi brez nje zdržala skozi to leto. Napisala ji bom lepo posvetilo, poleg tega pa bi ji rada kupila oz. poklonila neko stvar, s katero bi ji izkazala, koliko mi pomeni to, da mi je stala ob strani-ali mi lahko predlagate kaj takega, kaj ste vi recimo komu takemu poklonili ali morda dobili v dar nekaj, kar vas je res presunilo in se vam je zdelo res pozorno in lepo?

Jaz bi ji podarila kakšno lepo umetniško sliko, s posvetilom na zadnji strani!
To ji bo ziher ostalo v večni spomin.

a zdej novga fanta imaš že?
kaj pa bolezen je kaj bolje?

Če ti je prijateljica,bi skoraj morala vedeti kaj si zeli,oz. si je cez leto zelela,pa si ni mogla kupiti…kaj pa vem.Malo pomisli,sigurno bo vesela,če ji bos kupila tisto,kar si sama zeli.

Ja, sej to, kar si želi, ji že bom kupila, vendar pa bi ji poleg tega rada dala še nekaj, s čimer bi se ji izkazala, kako hvaležna sem ji za vso pomoč, ker ji to z darilom, ki si ga ona želi in ga bo tudi dobila ravno ne bom mogla (darilni bon za masažo in ravnalec las). Morda kakšna malenkost ali nekaj, kar jo bo res ganilo pa se zdaj prav res sama ne morem spomniti nečesa takega :-(..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close