Zofija Mazej Kukovič kandidatka SDS za ljubljansko županjo
Volite našo Zofijo za županjo.
http://vimeo.com/1551083
Ivan Zidar predal ključe pediatrije ministrici Zofiji Mazej Kukovič. Kako sta prisrčna, ko se gujsata vsak na eni gugalnici. Lahko bi se skupaj samo na eni, eden na drugem:)))
http://www.rtvslo.si/slovenija/91387
Pediatrija: Med ogledom obtičali v dvigalu-sramota.
http://24ur.com/novice/slovenija/dvigalo-brez-ventilatorja.html
Dvigalo brez ventilatorja?-sramota.
Uspeh,zdravja in sreče za vse ljudi,zato moj glas za Zofijo.
Ženska je pokazala svojo pokončnost, ko je podpisala čisto vsak aneks, ki ji ga je ponudli Zidar pri gradnji bolnišnic. Drugače pa Ljubljana potrebuje župana, ki živi z mestom ne pa nekoga, ki se je po nalogu šefa svoje strane priselil v mesto pred mesecom dni. Kakorkoli gre rabi spremljevalca da se ne izgubi.
Ampak ma pa dobr program s številkami, ki si jih je v luft zmislila.
“Dva tisoč otrok je brez vrtca, imamo 60 tisoč vlog za stanovanje, 20 tisoč občinskih prostorov je praznih, mladi, ki nimajo kapitala, ne morejo začeti podjetništva, ker ob znanem poslovnem načrtu ne morejo plačevati najemnin. Preplah je, da imamo 20 tisoč starejših nad 65 let, ki jim moramo omogočiti varno starost in jih prepoznati kot izvor znanj in izkušenj. Preplah je pri prometu in umiranju ljudi zaradi onesnaženega zraka, na to nas opozarja tudi Evropska komisija. Rdeča luč je tudi slabo gospodarjenje, župan, ki se izraža kot izkušen gospodar, a je to najslabše gospodarjenje s proračunom v Sloveniji, najslabše, kar ga je možno. Tako zadolžena občina …”
Vir: intervju Zofke na portalu Siol-a
kje je živel kandidat za župan. mi prav dol vis če se sploh ne prijavi za stalno v MOL. Zarad mene ma lahko stalno bivališče na Antarktiki, važno je kaj bo ta nekdo koristnega naredu zame ki tukaj živim. Saj zdaj mamo pa župana ki je kao z dušo in srcem za Ljubljano, ki živi ( in krade) v Ljubljane, pa ne zna enega stavka povedat v pravilni slovenščini brez naglaska in tistega njegovega L-ja ki ga požira kot bi mel cmok v grlu, pa vsi č so za njega ć, govorit itak sploh ne zna – nekaj začne pa še preden konča začne neki druzga, pa pol stavka požre ( še pri besedah je požrešen ne sam pri dnarju).
Hočem da se moja kvaliteta življenja v Ljubljani izboljša in Janković je mel to možnost narest pa ni. Pa ne mi zdej kako lepo je obrežje Ljubljanice naredu pa kocke pred magistratom porihtal ker jaz od tega nimam nič. Od Štadiona mam samo stroške na katere ni računal zdaj jih bomo pa ljubljančani pokrival, nimam vrtca za otroka, nimam parkinga razen če ga mastno plačam čeprav živim tukaj, od potniškega prometa mam samo sranje ker nikamor ne pridem, otroška igrišča propadajo, bazeni propadajo, kamor se obrneš sam beton ( pa ne bi zdej o tistem parku ob žalah ker nimaš kam parkirat avta če se hočeš po parku sprehodit) na koncu nas je pa še zalila voda ker je bilo bolj pomembno v 2 letih zgradit megalomanski štadion namesto izvest načrte proti poplavam ki so na županovi mizi že od leta 2006.
Pa neha nej že jokat kako mu je Janša vzel z zakonom nevem kolk miljonov, pa kako mu SDS podtika, pa itak skoz vlač SDS po zobeh, ma nej gre nazaj v Srbijo pa nej tam županuje.
Ampak ma pa dobr program s številkami, ki si jih je v luft zmislila.
“Dva tisoč otrok je brez vrtca, imamo 60 tisoč vlog za stanovanje, 20 tisoč občinskih prostorov je praznih, mladi, ki nimajo kapitala, ne morejo začeti podjetništva, ker ob znanem poslovnem načrtu ne morejo plačevati najemnin. Preplah je, da imamo 20 tisoč starejših nad 65 let, ki jim moramo omogočiti varno starost in jih prepoznati kot izvor znanj in izkušenj. Preplah je pri prometu in umiranju ljudi zaradi onesnaženega zraka, na to nas opozarja tudi Evropska komisija. Rdeča luč je tudi slabo gospodarjenje, župan, ki se izraža kot izkušen gospodar, a je to najslabše gospodarjenje s proračunom v Sloveniji, najslabše, kar ga je možno. Tako zadolžena občina …”
Vir: intervju Zofke na portalu Siol-a[/quote]
Že dolgo ne verjamem takim besedam s figo v žepu.
Ja a res, v mestu manjka 60.000 stanovanj- a bo potem Zofka vse pozidala? V Ljubljani manjka po njenem 15.000 delovnih mest, le kje bo dobila poslovne prostore za vse te ljudi, da o poslu ne govorimo! V mestu zaradi Ivanovih idej o drugem otroku zastonj manjka okoli 800 mest v vrtcih, ker priljubljanski župani niso nič vlagal in gradil. Kolk mest so pa odprl v občini Dobrova PG, kjer je gospod Dolinar svetnik? In kaj potem, če je v mestu 20.000 starejših od 65 let, a jim bo Zofka zvišala penzione? Ali jim bo omogočila nove domove upokojencev in na katerih parcelah? Svojih? In vse bo ceneje, ona pa bo zidala , zidala- sej ni čudn, se je gotov Hildina prjatelca.
Spet mi je ušlo 😉
V tem zatohlem močvirju imamo res premalo vrtcev, da o parkiriščih ne govorim. Pred mojim blokom je 10 parkirnih mest, strank je v bloku 70. Janković nam obljublja nova parkirišča, seveda če bo izvoljen. Komaj čakam, sam kaj ko m oramo prej pokriti Stožice in njihovo finančno luknjo…grrrrr
Forum je zaprt za komentiranje.