obup
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › obup
ja točno obup! se sploh ne ujamemo več tle al kaj???
a po tanovem se zgodi spat hodi al kaj??
Jaz sem z enim uckom tukaj, z drugim pa pri Trenjih….Opazam pa, da nas je veliko vec tukaj med delovnikom…..ha ha ha, izgleda, da imamo takrat najvec prostega casa….:-)
Ja res je. Danes je res obup. Do 15 ure je še bilo potema pa mrk.
Dajmo ponočnjaki razpište se.
Ej punca danes pa niso trenja, mogoče preverjeno.
Tocno, pardon napaka….:-)
ma kaki spat….si nora? hahahahha
Jaz sem zdej na hitro priletela… bom prišla ob 22.30 nazaj… moj dragi ima polno dela, rabi računalnik…. tko da.. alora priden vč ksno…
ja..jaj..samo izgovor; sigurno greš sexat! :))
Pa si ti kej s Svetilnikom v sorodu, al kaj… pa samo na sex misliš 🙂 LOL ma oštja, kje si pa cajt najdeš za tolk sexat… pa bogi tvoj mož… verjetno mu nonstop tista boga jajca melješ 🙂 LOL
hahaha eni takrat res delamo! več ali manj
ja menda sam še medve tole gor drživa hahahha
…joj…ko bi vsaj…..mož je zmantran, zato pa mi grejo same sex bedarije po glavi….hahahahah
January, zaradi tebe sem morala izbisati zadnji komentar, ker sem napisala skoraj identicnega kot ti…..
ja vsak izgovor ji prav pride
Madonca, a mi nal zavidate… mastnega, trdega, debelega 🙂 Pejte na čik, kaj… 🙂 LOL
mastnga kr sama mej, debel in trd pa bi pasal, sam mal kasnej.
smo že nazaj pa nam še vseen sex po glavi hodi hahaha
mislim da sploh niste več pri stvari zato grem!
Kašni stvari? Kje smo pa bli? 🙂
ja ne vem vas kar ni, se nič ne dogaja
Ja pa dej, načni kašen pogovor… samo ne koga opravljat… pol jaz takoj grem..:)
daj razloži mi zakaj hudiča ne morem tvojih stvari naprej poslat niti jih ne morem shranit???
pa same hude zadeve so!ej če ne drgač mi pošlji stran na kateri ti to dol pobiraš!
Ma kako pa to??? To pa še nisem slišala…a od drugih pa lahko al kaj… ma jaz to vse dobim, veš tko da… škoda, ki vem kok je dobr naprej pšilat…
ja od drugih ni problem vse lahko pošljem in shranim tvoje pa ne! si mal čarala al kaj?
Res ne vem, kaj je… sem tudi drugim pošiljala, se noben ni reku, da ne more poslat naprej…. ma kaj si zašuštrala? 🙂 Sam mam tudi kej druzga, veš, ne samo kurbarijo 🙂 kolk MB pa ti lahko pošljem naenkrat?
Forum je zaprt za komentiranje.