po čem sem si zapomnila tipe…
Spodaj je bila tema, katera bejba vam je ostala njbolj v srčku… In sem malce premišljevala, po čem so meni ostali tipi v spominu… in srčku?
prvi, ker je imel zelo velikega… Dobro, bila sem devica, morda tudi zato. Potem eden, ki je bil spreten z besedami, oh in to kako! napisal mi je najlepše pismo. Žal je bil zelo maščevalen. preveč neobvladajočih čustev. Potem eden, ki sem se ob njemu največ naučila. In sex je bil divji. Potem eden, ki je bil dobra duša. Zelo dobra. Pred kratkim sem ga zopet srečala in najprej kar sem se spomnila je bilo, da mi jo je najbolje polizal. zelo lepo je z menoj ravnal, včasih celo bolje, kot ravnam sama s seboj. danes imam fanta, ki se ga bom verjetno spominjala najbolje. zrela in z več pameti znam ceniti dobroto in ne toliko frajerizma. Žal, zveza ne bo zdržala. Ostali so bili, pa so šli. brez posebnih znamkic. Samo slabo ni bilo z nobenim.
Dekleta, po čem pa se ve spominjate svojih fantov? Je eden in edini, ki je pustil sled? Ali jih je več, ki so imeli vsak svoje dobre lastnosti, ki so pustile sledi?
Vsi so bli po svoje posebni najbolj pa so mi ostali v srčku taki ki so me znal povlečt v svet zaljubljenosti in naivnih pričakovanj zato pa sem zdej tuki pred ekranom.
čisto naključen izbor bi bil pa naslednji,seksualno so me pa vsi uspešno potešili in obratno
enx- kultiviran in obetaven + bogat me je seznanil z zanimivimi ljudmi in mi razširil obzorja
dvx- ni bil slab, ampak je izgubil navodila za uporabo muhaste ženske
trx- pokazal mi je svet izven naših meja in kje vse je možno seksati
xx-me je prevzel, pogruntal in zdaj se ga ne morem losat
————————————————————————
Vsi moški so prasci, tisti ki to niso so pa bolj v copatarski kategoriji. Vem da ne paše v božične praznike ampak res vsi samo z malo glavco mislijo.
Vseh se spominjam (jih ni blo tko velik), ampak do sedaj mi je samo eden vzel košček srca – bil je tako romantičen, imel je dar govora, pokazal je, da me ima rad, znal se je posvetiti ženski. Zveza je bila kratkotrajna, začeta kot flirt, ki je preraščal v resno stvar, vendar ker sva se ustrašila ovir (eden vezan)obsojena na razpad.
Tale, ki traja sedaj, pa mi bo, če se prekine, vzela velik kos srca. Tudi začeta kot flirt, prerasla v resno zadevo, dokaj zrelo premišljeno
Jez sem si tudi vse zapomnila. Sej jih ni tok grozn velik. Prvi je imel velikanskega, mu je hitro pršlo je pa lahko velikokrat, je bil O.K. Drugi je imel tako lepo kosmate prsi, ravno prav, ljubko ritko, primerno orodje. Mucek u glavnem. Sam je precej hitel… Tretji, je bil bolj tanek je imel pa spretne prste, :-0, potem je bil eden, ki je bil izvrsten ljubimec, precej starejši od mene na žalost doma čez lužo… Ah, ja… Pa moj mož, ki točno ve, kje in kdaj, da je popolno. Mogoče premalokrat… Potem še moj lover, velik draž, kompakten hrbet in rit, včasih prav ljubek v svoji zagnanosti, poželjiv in pohoten fukač. Vsak ima nekaj posebnega. Vonj, okus, pokončnost, zavitost, sprejemanje novosti, izvajanje norosti. Mislim, rada se spomnim lepih stvari, zakaj bi pisala slabe. Všeč so mi lepe velike moške roke, všeč so mi kosmatini, sveže obriti obrazi, globoko dihanje še preden se me dotakne… skratka ob spominjanju nanje v postelji mi je lepo.
Berem in berem, pa kako hudiča si vse to zapomnite. Imam precej dober spomin, ampak se ne spomnim, kak je bil sex z bivšimi. Mogoče zato, ker sem letala s cveta na cvet, vem pa, da nikjer ni blo dobro, šele, ko sem spoznala moža, sem začela uživat. Spomnim pa se prostorov, kjer sem seksala z bivšimi oz. z enkratnimi.
Jaz se pa spomnim obrazov, saj pravim, da imam dober spomin, ne pa seksa. No edino to, da ni blo dober. Prostorov se pa spomnim, ne zdaj vzorcev tapet,pa zaves oz. prostora samega, ampak ker to sploh niso bile sobe, ampak drugi plejsi. (no, pa tud kaka soba). Saj veš kako je če si star 17 in 18 let, pa poletje. Ponavadi ni v postelji. V dveh letih sem sprobala marsikaj,(sex,drugs and rock and roll) tko, da zdaj uživam in cenim kar imam.
No, jaz sem si tipa zapomnila po INELEGENCI. Ja, mogoče se boste smejale punce, čeprav vem, da moški in intelegenca nikakor ne gresta skupaj, pa vseeno…. ta tip je bil izredno redek primer.
Lahko nadaljujem?
Seveda, po noro slabem sexu tipa, ki je med ženskami veljal za velikega mačota…. halllooooooo…
in pa, da omenim še enega tipa, potem pa sexualno revolucijo kar zaključim, da ne bo svetilnik rekel, da preveč nakladamo o sexu.
No, ta tip je znal brati misli žensk – neverjetno a ne…? Vedel je, da me ni sposoben zadovoljiti, pa je s sabo pripeljal pomoč…. mašinca, ja, ampak ta pomoč je bil dec na mestu… sexi tip, telo za v vitrino, njegova moškost je prekašala vse… In to je prišlo tako daleč, da je mislec ženskih misli pobral svoje tange in potihem zapustil lift….
hvala za posluh…. natja
Forum je zaprt za komentiranje.