Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek britje po telesu

britje po telesu

Mene pa zanima, koliko tukaj prisotnih moških se brije ali vsaj pristriže po prsih, pa tam spodaj, pa po nogah, hrbtu,…?

Ma komu se pa to da no. NE se hecat. Sploh ne vem, kaj bi imel od tega. Ma saj vem, da se najdejo tud taki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

sem zagovornica urejenosti, tudi ko pride do moške poraščenosti… tako da:
dlake po hrbtu: DOL!
po prsih: če je malo tega, mi je super, če je pa preveč, pa malo pristrižt
po nogah: valda kosmate :))
spodi: ker ful uživam v lizanju mam rada gladkost! mnjami!

Kiklca mava isti okus!

Se podpišem tudi jaz pod tvoj post, kiklca!

Smo že trije samo s to razliko, da jaz ne okušam 😉

za metroseksualce je to “obvezno”

jaz se, občasno. Ampak depiliram.

Da malo sfriziram moj post. Namenjen je bil predvsem britju nog, prsi in hrbta, tam spodaj pa se tudi sam postrižem, včasih celo pobrijem do nule (ampak redko).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jst pa mislim da je britje “tam spodaj” kot pravite vi čisto ok in predvsem zelo higienično!!!
verjetno je vsem fajn da mu punca kvalitetno poliže jajčka kot pa da se umes zadavi s kakšno kocino….

Dlake po hrbtu pa ja morajo bit! Nujno! Saj ko me nabija na klizavoj dasci iznad ponora, se moram za nekaj zagrabit, da ne zgrmim v prepad…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close