Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZA KATTY

ZA KATTY

Katty, ful mi je blo grozen, ko sem prebrala, da te tip vara s tvojo najboljšo kolegico. Dej prosim povej, kako si rešla zadevo.
Sočustvujem.

Pozdravljena zgrožena!
Čist sm na tleh, pred nekaj dnevi sem izvedela, da je prijateljica noseča z njim verjetno, ko je on to izvedel se je preselil k njej! Sedaj sem pa izvedela, da sem noseča tudi jaz! Ker imam neredne M nisem bila pozorna in včeraj sem pri G izvedela, da sem v 14 tednu! Nikoli nisem niti posumila, da bi bila lahko noseča. Ni mi bilo slabo in zaradi sekiranja sem shujšala za 10 kg: Danes sem novico sporočila mojim, njemu pa ne upam! Aja za splav tudi popmislila nisem, pa še prepozno je! Otroček mi daje luč in upanje!

Tole se pa sliši kot iz filma. Kako si pa zvedela, da te je prevaral? A si se kaj pogovorila z njim? A te je pustil? Predlagam ti, da se poskušaš z njim pogovoriti. Nekako bi razumela skok čez plot, ampak ne razumem pa tega, da se je preselil k njej…Moj nasvet je, da se pogovorita, da mu poveš za otroka in da se pripraviš, da boš samohranilka. Potem boš čez nekaj časa, spoznala kakšnega v redu fanta, ki vaju bo oba z otrokom imel zelo rad. Tale tvoj očitno rine v težave in po mojem boš skos imela z njim probleme, ker je tak, kakršen je. Mislim, da nisi veliko izgubila. Začni novo življenje.

Ravno to delaš narobe! On bi moral prvi zvedeti za to! Potem pa bi vam verjetno koristil posvet v troje. Nekdo bi mu moral povedati, da se s tako cvetko ne da dosti…

meni pa take stvari niso všeč, ker ima ona neredne menstruacije in ni bila “pazljiva” mu bo zdaj na silo dala otroka ali pa izterjala preživnino. Žal mi pa je da se ji vse to dogaja.

Verjemi, da bi se zelo rada zbudila iz te nočne more!
Ko sem včeraj napisala, da sem povedala staršem, je šel zvečer brez moje vednosti moj brat k njemu. Pa mu je vse povedal, pa še stepla sta se, brez posledic, hvala bogu! No, in potem sta okoli 24h oba prišla k meni on in *prijateljica*. On bi rad prišel nazaj, ona pa vsa objokana, da sta bila samo 1krat skupaj (pa noseča je 5 tednov), in da sem ju jaz zalotila pri poljubljanju ravno, ko je izvedela da je noseča! Ona sploh ni hotela otroka in, da jo je on prepričal, da bi ga imela, saj jaz kao ne morem zanosit (sva poskušala pol leta, potem pa sem bila na operaciji, sadaj sva pa spet poskušala pol leta pa ni bilo nič! No, ker imam neredne M sem noseča že 14 tednov pa sploh nisem vedela, otroček je velik že 12cm), sedaj ko je izvedel, da sem jaz noseča pa hoče nazaj! Ona pa hoče na splav!
Jaz bom otroka vsekakor obdržala, kaj bosta naredila pa onadva me pa ne zanima, čeprav ga imam še rada in bo krasen očka, ne morem odpustit, kar mi je naredil! Hudo mi je tudi za njenega otročka, splava res nikomur ne privoščim, sem ga sama imela, spontanega, je zelo hudo.

Cukerček!
Ne da nisem bila pozorna pri seksu, ampak nisem bila pozorna za to ali sem noseča(morala bi kaksen test naredit), saj sva otroka načrtovala že dalj časa!

oprosti, nisem niti vedela,da sta bila v daljši vezi(prej sem prebrala), sploh pa ,da sta delala na tem,da bi dobila otroka.Želim ti enega lepega,velikega fantka in soliden odnos z tipom.

Katty, ne mi zamerit, ampak mislim, da predvsem ti, nebi mogla bolj zakomplicirati. Nekako se mi zdi, da vsi vi niste kaj dosti odrasli…

Katty, a pa si ju kaj sumla že prej (prijateljico in fanta)? Kako sta se pa obnašala? A lahko za nazaj rečeš, da je bil kakšen znak?
Jaz ti svetujem, da za obema izbrišeš sled in se podaš na novo, najprej s pomočjo staršev in potem sama naprej. Njega pa pusti, ker te bo, verjemi, še varal.

Katty, ne poznam ne tebe ne njega, ampak po vsem, kar je naredil, da te je spravil v tako mučno situacijo – oprosti, ampak on se mi ne zdi oseba, ki bi bila vredna še ene priložnosti. Lahko, in prav je tako, da skupaj vzgajata otročička, ampak če boš hotela razčiščevat stvari itd., se bojim, da nikoli ne bo tako, kot je bilo. In samo ti se boš živcirala, pretresi pa lahko škodijo otroku. Posveti se predvsem sebi in bitjecu, ki raste v tebi, on si pač po mojem mnenju tvoje pozornosti tudi slučajno ne zasluži. Naj požre to, kar si je skuhal.

Saj sem povedala, da sva skupaj 7 let! Ne nisem pomislila, da bi me lahko prevaral, sploh po z najboljšo prijateljico! On pravi, da je bil to trenutek slabosti in da sta bila skupaj le enkrat! Ne verjamam jima, saj je zelo malo možnosti,da bi kar takoj zanosila! Res ne vem kaj nej naredim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Džisus krajst a ti (Katty) sploh prebereš kaj ti ljudje tle gor pišejo?! Samo ti veš, kako se počutiš in samo od tebe je odvisno, kaj boš nardila!!! Približno te pa lahko razumejo tisti, ki so dali neki podobnega skozi. Jst nism v tvoji koži (upam da tudi nikoli ne bom v taki situaciji), lahko ti samo napišem, kako gledam na to stvar: GET RID OF HIM! In ja, žal bo bolelo. Imaš pa nekaj čudovitega, nekaj, kar raste v tebi.

ZGROŽENA: Jst sm tut zgrožena in si ne znam predstavljat, da bi se men kej podobnega zgodilo. Ampak a se ti vseen ne zdi da so tvoja vprašanja že mal vsiljiva in so prestopila tisto okusno mejo radovednosti?

Se opravičujem. Upam, da te nisem Katty kaj prizadela s svojimi vprašanji.

Samo eno vprašanje – kako se lahko trudiš zanosit in ne veš, kdaj boš dobila menzes. Lepo te prosim, če si želiš otroka mi verjemi – ne mine 14 tednov, ne da bi vedela da si noseča. Sorry, ampak jaz ti ne verjamem. Če se pa motim, me lepo prosim oprosti in življenje začni jemati bolj resno…

mater mate probleme.
če ni ona kurbica je pa tip kurbir ta svet je pa res pokvarjen do konca.
zaradi **** in kurcev se enim podira življenje. a ni to bedno?

Po operaciji sva se 6 mesecev trudila zanosit, prej sem vsak mesec hodila po taste, pa nič!!! Potem sem izgubila službo pa sem se odločila, da ne bom več živčna zarad otroka, če bo, BO! Pa sem šla v lov za novo službo, rekla sem si pa da bom tast naredila šele, ko bom imela kakšen znak nosečnosti, ko že 6 tednov nisem imela menzesa sem kupila test isti dan pa sem začela krvaveti, malo, ki je trajalo 2 dni. Ker imam že tako vse zmešane cikluse sem predvidevala, da je to bil menzes in testa nisem naredila, potem pa sem pred parimi dnevi, ko spet nisem imela menzesa že skoraj 2 meseca test naredila in je bil +. po mojih izračunih bi morala biti noseča 7 tednov, G me je pa zelo šokirala, da sem kar 14 tednov!
Sedaj sem v novi službi, pa še otročka bom dobila! Zelo me je skrbelo, ker prej nisem vedela, bi šla lahko na nuhalno, pa mi je G rekla, da je prepozno! Sem pa z eno drugo govorila, pa pravi da ni! Je pa res, da sem ves čas jemala folno kislino, tako, da upam da bo vse uredu!

ne bi menzesu in resnosti, ampak o življenju samem in resnosti bi bilo pa resno za razmislit!

A mi lahko poveš, kaj sem jaz kriva, a sem ga jz prevarala, kakšni resnosti neki! A ni dost, da bom mogla s tem živet cel življenje, da bom samohranilka in da bom mogla nekoč otroku razložit,zakaj z njegovim očrtom nisva skupaj.
Tudi približno nisem posumila, da bi me lahko pravaral, če bi to vedela, ne bi hotla zanosit.
Kar se pa resnosti tiče, stara sem 25 let in od 18 leta skrbim sama zase! Ko sem končala OŠ sem šla delat in po izpitih naredila zdravstveno šolo, sedaj sem pa tik pred diplomo visoke š. za zdr.. Julija sem imela 7 let delovne dobe! Imam svojo garsonjerico in avto!
Fant, ki me je prevaral je pa 10 let starejši od mene, skupaj sva od mojega 18 leta! 3 leta je živel pri meni! Mislim, da sva bila dost stara in zrela za otroka!

:)))) krneki
mogoče scenarij za limonado….
aja, pa ne sočustvujem… za tako neumnost je pa že preveč!

Ah, pusti jih kure, saj veš da komaj čakajo, da lahklo pridigajo. Resnost, pa načrti, pa…Po njihovem bi mogla planirat datume, ure in minute, kdaj greš s tipom otroka delat, potem merit vaginalno temperaturo…No, res je dobro evidenco o menstri vodit, ampak ob vseh drugih obveznosti ženske na to pač pozaBIMO.
Ne skrbi, ker si zamudila nuhalno svetlino. S tvojim otrokom bo vse v najlepšem redu. Zdrav bo, čudovit in srečen, da ima tako pogumno mamico!

Te pridem kaj pogledat na forum nosečnost 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close