Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali ne bi darovale svojih jajčnih celic?

Ali ne bi darovale svojih jajčnih celic?

Spet je tu december. Mesec obdarovanj.
Tu na kliniki nas še nekaj čaka na vas. Ali ne bi tudi ve darovale svojih
spolnih celic?
Zelo nam boste polepšale življenje. Čakamo vas.

Več na strani http://www.daruj.com

Draga marinna!

Leto dni nazaj in sicer v mesecu novembru sem postala darovalka svojih treh jajčnih celic,žal je bil kasnejši postopek neuspešen.

Srečno!!!!!!!!

Slišala sem da je ta postopek dokaj boleč. Ali je to res?

Ni boleč. Odvisno kakšna je tvoja želja. Če si nekaj želiš, oz. če želiš nekomu pomagat, to pač daš skozi.
Sploh ni hudo.

Bi darovala, sam nimam nobenga, mi sprot iz gnezda vse poberejo.

Ma daj no kura. Če nimaš nobenga, ti jih nihče ven ne pobere. poglej kaj si rekla.
Kaj če bi se zmenle in šle?

Kaj pa če se otroci pol kje srečajo in…

Jaz bi pa šla, ker vem kako trpijo tisti, ki ne morejo met otroke! A gre še katera, pa pojdimo skupaj!

no,sama punkcija mene še nikoli ni bolela kaj več kot pik čebele.če pa si izrecno želiš, mislim , da se da tudi dobiti anestezijo.
le pogumno.
nia

Rekla sem, da sem kura. Ne kukavica.

Alo!

No jaz pa bom šla, ker sem se sama mučila s opstopki IVF. Sedaj prvič pričakujem.

Želimo si še enega, ampak bomo videli, če bo kaj. Po nekaj letih pa bom darovala, sigurno.

LP,

Karmen

Zvončica, daj opogumi se in pojdi.
brala sem te tudi na neplodnosti. jaz sem žal prestara. ženske pridejo v poštev samo do 35 let.

Žal je Slovenija premajhen prostor za takšno znanstveno igračkanje z domačimi jajčeci in semenčicami. To je moje mnjenje. Pika.

Ko se bova z možem odločila za novo starševstvo ( že imava potomca in še planirava) in če se nama slučajno kaj zalomi, ga bova raje raje posvojila, pa čeprav bo trajalo obilo let, kot pa da se odločiva za tuje jačece ali semenčice.

Ne bi rekla, da je Slovenija premala.
Vsak ima pač svoje mišljenje glede tega. To je razmišljanje kot v v filmih kjer se najdejo bratje in sestre, ki ne vedo, da to v resnici so.
Verjetno je tako tudi v življenju, ker se verjetno marsikje rodijo otroci, za katere niti starši ne vedo, ali je oče partner, ali pa je nekdo tretji, ki je bil pač v plodnih dneh za kakšen seks.
In jiVerjamem, da je teh primerov kar veliko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close