Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po čem smo si zapomnili ženske?

Po čem smo si zapomnili ženske?

No, pa še kontra! Saj smo konec koncev enakopravni. Torej, po čem vam je fantje ostala kakšna v spominu? Je imela velike? Je imela preozko? Pričakujem nekako take odgovore, kot se grejo ženske tu na moškem čveku! 🙂

PS
Jaz bi sicer povedal, pa nimam poguma… 🙁

kren, dej povej, jebeš pogum

Se bojim, da če bo kdo po resnici odgovoril, da se bo izkazalo, da smo moški subtilnejši od žensk… Kar je pa itak jasno…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Škoda, da bolj ne pokažete 🙂

Itak vse iščete mačote. In to itak ne gre skp. :)))

Sej še na anonimni forum ne upa noben napisat.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

DA MI JE VZELA NEDOLŽNOST !!.

Ah, dejte no, tako hudo pa spet ni!

velik jih je blo ampak najbolj mi je ostala v dobrem spominu ženska s katero sem ***** na najbolj norih krajih, kjer so naju tudi enkrat odkrili. Nisva hodila, samo občasno sva se dol dala.
V najslabšem spominu pa imam bejbo ki ga za vraga ni hotla ne v usta, ne da jo jaz ližem, nič od nič, samo misionar. Hitro sva zaključla najino romanco.

Hallo, na moškem čveku si moški ne upate napisat katere so se vam najbolj zasidrale v spominski potencial male glavice, buuuu deci pa kje za vraga mate jajčka????

Jz si jih najbolj zapomnim po vonju, kkšna včasih tok smrdi po švicu pa je lepotička, pa jo nebi nkol…. : -)
Če pa lepo diši, bi jo, pa če tud ne zgleda ne vem kako dobr… :-))
Aja pa še to, so mi pa smešne kkšne k se full zrihtajo kao full pupa, pol pa vidš njen nasmeh piškavi zobje, pogledaš roke, pogriženi nohti, pogledaš v čevlje, so pa kot krompir, no tuki mi pa pride že do faze da mi gre na bruhanje, fuj….

Lp, Uroš

KREN, prav gotovo bi rad tudi ti nekaj povedal – torej???

čakamo, da tudi ti kaj poveš. Nestrpno čakamo.

Hja, spomnim se, da se mi ena tako zadrla na uho medtem ko ji je prišlo, da sem mislil da mi bo glavo razneslo, pa še vse šipe v bajti. To je trajal ene 7 sekund (kaj nej druzga rečem….med 5 in 10 sekund) 🙂

Pol je bla tud ena kratka veza, ko mi je po dveh tednih rekla, kdaj jo bom končno pofukaal! Jest pa samo ?????????? WTF?!? :)) To je bil hec ja….čez par dni sem ji pa dal…he he

Jast sicer mam pogum, sam nimam kaj za povedat.

Ko ga zberem povem! 😉 Je pa tak, da si moški ženski “značaj” bolj malo zapomnimo, prej kakšno drugo markantno lastnost ali pa kaj kar ženska definitivno noče “početi” 🙂

Ej zdejel sem pa prebral žensko varianto in sem se odločil, da povem, ampak ne vsega! 😉

OK, ena je imela tako ozko, da sva lažje v rito kot v muco. Ena je jedla rada žgance, ki jih jaz ne prebavljam in je bilo francosko poljubljanje zame nočna mora. Ena me je skoraj dobila, ko sem “grešil” pa sem se genialno zgovoril. Ena je bila tako strastna, da je nisem dohajal. Pa še bi se kaj našlo…

jaz si najbolj zapomnim po tem, al je bil dober seks al slab ;-)))))

Kren!
Dobit moraš tako, ki jo ne moti, da grešiš, pa se ti ne bo treba genialno zgovarjat!

KREN, tisto s preozko…a je ze bila polnoletna??:)

Je bla polnoletna, brez skrbi. Najprej sem mislim, da ni sproščena, potem pa temu ni bilo konca. Saj niti ni bil problem seks ampak bolj začetek seksa…

hehehe….. kterih se spomnem…….. em…. definitivno mi je ostala v spominu ena, ki je mela TKO VELKE JOŠKE, da celih nisem mogu spravt v roke (RES!!!!!!), pa kar je največji šok, so ji prov stale pokonci!!!! nič povešene :)) ………. ok od tega je že kar nekaj let, tko da ne vem, kako danes izgledajo (joški), ampak, mi pa tipi lahko verjamete, da takšne ženske ne pozabiš kr tko….. :)) pa še fajno postavo je mela……… ok….. je pa res, da je bla rahlo šutasta…… ampak kdo pa gleda na razgledanost, če so ti dane take joške!!!!! :))))

ok…. tolk o bolj nagajivih temah…….. tisto ta zaresno bi pa še raje nekaj časa zadržal zase, ker še sam pri sebi nisem razčistil :)))

LP

Remedy

Mam tok hudo in uredu deklco zdej… da se mi sploh ni vredno nobene spomnit :D…

…………. še en revež, ki bo do konca življenja ata copata…… :))))))

LP

Remedy

Manjka mi nč, hudga mi tut ni nč… tko da revež nisem… Hrbtenico ma svojo čas zase mam tut še vedno, po men noben ne hodi, tko da copata tut nisem. LP 🙂

……. to praviš ti………. :)))

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close