za natjo
prov ti je, hudič babji…
a v savni kjer je pa velik ljudi se pa ne moreš sproščat???!!!!
kot da vpijejo kot hijene…
Maš pa res neurejeno podstrešje tam gor!
Koza!
Rabim mir, da se lahko sprostim v savni,
bi bila sama z fantom,
JA POL SI PA KUPI SAVNO ZA DOMA!
STANE SAMO 200000 SIT, TAKO DA NI PANIKE!
mirNA svoje kompleksa izvajaj drugje ne pa na ljudeh, ki ti nočejo nič hudega, ampak samo uživati nekje na samem in naresti nekaj zase. Natja tebi pa se opravičujem, ker sem bila dve leti nazaj pri njih in nisem vedela, da nimajo več savne, možno da je prišla k njim kakšna inšpekcija, kajti gospa je imela to bolj na črno, upam da boš našla kje drugje kakšno možnost,drugače pa imaš savno samo zase v gozd Martuljku in sicer v hotelu špik in je res špica in še cenovno je ugodno,srečno:)
Svetilnik, a maš ti kakšno ginekološko okvaro, da bi šel rad v Dobrno? Poleg tega pa je bilo videti, da je Natja vezana, kako si lahko tak radodajec? Moje prinašalke in mene (ki nisva vezani) pa sploh ne povohaš več…?????????? Mogoče sem pa premlada zate, starega pohotneža, če ga moraš že namakat v vroči zdraviliški vodi ?????
ojla p žička.
ne se jezit 🙂 če si mogoče pozabila je danes tale med over net štekal in pač nisem mogel kaj preveč pisati. sicer pa sem bil do sedaj skoraj v ljubljani sedaj pa pečem potice. to da je natja vezana mene nič ne moti za prijateljstvo ali celo kaj več to ni pomembno. pomembno je kaj drugega razlage ti lahko podam v osebnem mailu priloži torej email.
he he nisem star pohotneš:), ne vem od kje ti ideja da si star če greš rad v terme!? no v dobrni so odprli čisto nov fascinanten savna center, malo se pozanimaj na netu kakšne dobrote tam nudijo. Oznaka terme ni oznaka za starce ki morajo tja hoditi na fizioterapijo -sedaj je svet bolj moderen kot včasih recimo v socializmu ko so rekli grem v toplice pa so vsi mislili da je tisti ki gre tja že čisto na koncu.
lep božič ti želim
Ku-ku Svetilnik! Oglašam se ti prvi delovni dan po prihodu v službo iz….MORAVSKIH TOPLIC! Torej vidiš, da sem se tokrat jaz namakala v vroči vodi. V savne ne hodim, ker mi vročina ne paše, za džakuzi sem morala pa kolegico vprašat, kaj točno je to, ker sem malo bolj, no, ….ah, pustimo to!
Torej-službenega emaila ti raje ne dam, privatnega pa še manj, ker se lahko tam pasejo otroci, al pa, še huje, moj gospodar. Moram pa reči, da si mi strašansko popestril dolgočasne službene dneve, ker imaš tako izvirne in udarne…zato bom vesela, če se boš še kaj javil. Prejmi lep pozdrav od mene in moje zlate prinašalke- ta v resnici obstaja.
Forum je zaprt za komentiranje.