Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sistem za beljenje zob doma

Sistem za beljenje zob doma

V DM-u prodajajo neke zadeve za beljenje zob doma. Izdelek ki me je pritegnil se imenuje Clever White, stane okoli 13.000 sit in učinkuje v roku 5 dni. Samo namažeš si zobe večkrat na dan s tem in potem naj bi delovalo počasi na zobno sklenino. Ali ima kdo izkušnje s tem? Piše da je popolnoma neškodljivo, a jaz imam kljub temu pomisleke. Kaj menite vi?
Pozdravček!!

Mislim, da je cenejsa varianta pecilni prasek, ki ga das na krtacko potem, ko si si zobe ze umil z zobno pasto, ter si z njim umijes zobe, naj bi pomagal (sam je pa okus ogaben:)) ! Tist je pa verjetno spet kak lari fari!

Na neki internetni strani z medicinskimi članki sem prebrala, da vsa belila za zobe škodijo, pa tudi če piše, da ne. Je pa treba razlikovati sredstva za odstradnjevanje madežev od kave in cigaret, ki baje niso tako agresivna. Sklenino baje ful uničijo tista belilna stredstva, pri katerih imaš na koncu prav bele zobe (btw, taka barva sploh ni naravna in osebno ne razumem, zakaj toliko ljudi nori okoli tega… sindrom holivudskih zvedz?)

Imaš prav Edith, samo ko pa tako lepo zgleda če ima človek bele bele zobe… Itak sem imela namen vprašat mojo osebno zobozdravnico, preden se podam v beljenje zob… Sem pa skoraj prepričana da mi bo odsvetovala.

Meni je moja zobozdravnica odsvetovala, ker vsa ta sredstva uničijo sklenino in se ti čez nekaj let začnejo potem zobje krušiti pstanejo slabi.
Škoda jih je.

A katera ve, kako deluje tale Rapid White, za katerega je ves čas reklama na tv-jst sicr mislim, da je to tud en velik lari fari, ampak nekateri so mi rekli, da sicer ne vejo kako, ampak da deluje-ve katera kaj več o tem?

Jaz uporabljam gel night efect (Blendax), letos drugič in ga moram zelo pohvaliti. Dobro odstrani obloge od čajev, kave, cigaret, nimam pa občutka, da bi bili moji zboje kaj bolj beli kot je moja naravna barva sklenine. Zobje so tudi lepo bleščeči in se z večjim veseljem zasmeješ. Zobozdravniki so itak vedno proti beljenju, ne vem točno, zakaj. Vsa sredstva tudi ne poškodujejo sklenine, vsaj jaz pri sebi ne opazim tega.

Če so zobozdravniki proti nočem, obstaja velika verjetnost, da je tudi kaj resnice v tem, ne? Mislim, da niso vsi taki laiki, da se jim ne bi zaupalo.

Ne da ti prizelim, ampak bos povedala cez kaksno leto, ce je sklenina tvojih zob se zmeraj tako ok, ok?

Jaz edino ne razumem, kako lahko ogašujejo neko stvar kot neškodljivo, če to sploh ni res. Sicer sam reklame nisem videl ali slišal, tako da je možno, da je tako posneta, da se nam samo “zdi”, da oglašujejo neškodljivost.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close