Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kolk časa

kolk časa

ste čakal, preden ste s ta novim partnerjem skočil u postlo?In ženske, kaj ste rekle oz. kako ste povedale tipom, da še niste za akcijo?

Kar ene pol leta je blo treba počakat, ja rekla sem da še nisem pripravljena skočit skupaj. 😉

Ene 14 dni od takrat, ko sva se spoznala. Bilo je in je še vedno božansko in mi ni niti malo žal.

Nikoli prvič. Prvo zavrnitev je sprejel razumevajoče, še naprej je bil pozoren tako da drugič pa smo.

Jst sm mu že na začetku povedala, da ko bom pripravljena bova (lahk je to 1,2,6…mesecev), tko da ni nikol silu vame ampak jst sm po enmu mescu “padla”, hehe…se nism mogla več “upirat” 🙂

Misli si kar češ ampak najprej sva “skočila”, potem sva se spoznavala… 🙂

K sreči paševa skupej 😉

Od 1 dan do 14 dni, ampak to od trenutka, ko sva ugotovila, da se mava rada.:-))

Dobro vprašanje Meggy. Nikoli in nikdar na prvem zmenku, to počnejo le k… pa rečte kar hočete, lahko tudi to, da sem starokopitna. Pri meni je takole. Pijačke, zafrkancija, kakšen izlet, kino… šele nato prvi stiki, skok v posteljo pa prej kot po treh tednih definitivno ne, pa tudi če se vidiva vsak dan. Tip te bo čakal, če mu je pa le do tega da te ¨podre¨ je pa vseen če se pobere isti trenutek ko te je spoznal.
Pozdravček!!

Ja odkar sma se spoznala je blo 5 mescev.. Malo bol resno pa se je začelo po 7 mesecih (vmes sma se bol malo vidla, kr sem bila jaz na potovanju 😉 )

Sanjaa, brez zamere, ampak meni se zdijo bolj k… tiste, ki ne dajo, preden jih tip ne pelje na izlete, pa na pijačke, večerje in v kino.

Kakorkoli se vzame edith, jaz nisem poceni ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close