Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Naj sexi Slovenka,naj moška faca…

Naj sexi Slovenka,naj moška faca…

Naj sexi Slovenka je Natalija Verboten,sledi Rebeka Dremelj,Pika Božič,Saška Lendero…Nekje na sredini so še Alya,Anja Tomažin…Ja kateri moški je pa za vas največja faca?Je to Lado Bizovičar,mogoče vremenar Rjavec ali Matjaž Tanko,ali kakšen igralec Jernej Šugman,Hribarjevi časi pa zahajajo,ker se je podal preveč v črni humor.

Naj sexi slovenke: Martina Kajfež, Rebeka Dremelj, Špela Buda recimo. Od tipov pa Alen Kobilica.

slovenke : stančka šukalo, tatjana tutan, melanija knavs
slovenci : roman pungartnik, renato vugrinec

Kak lahko rečeš za nekoga da je naj seksi slovenka, če nisi videl 5% slovenk. Kak beden topik no.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pametnjalovič,kupi si Anteno in preberi.Jasno sedaj!?

Pametnjakovič kupi si revijo Anteno in si na strani 5 vse preberi.Jasno sedaj!?

slovenka: Tomažinka definitivno odpade, prav imaš s Stančka Šukalo, čeprav o njej zadnje čase ni ne duha ne sluha
slovenec: Vasilij Žbogar … njami…:)))

Boli mene za Anteno in, ja meni je vse jasno, kot sem rekel zgoraj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Od tebe čisto nič novega,boli tebe za dobre bejbe.Bolano za enega moškega.

A tebi pa vedno kdo gor stoji a, na lajtngi? Forumovci, dvignite noge.

Forumovci?Da nisi ti toplovodar?

Ajde žan, že v prvem odgovoru ti je Marko razložil….ti se lepo drži Antene….praksa ti ne gre:))

a ni antena revija za NAJSTNIKE????

aja drugac pa se men noben znan slovenec ne zdi sexi, pravzaprav se mi noben ne zdi niti s od sexi

Jaz sem samo vprašal kaj vi menite o tej lestvici sexi Slovenk.Štekaš?Ti in Marko sta oba za skupaj…Ne biti prepametna,no.

Revija Antena je v večini res zelo najstniška.Dobil sem jo zraven Dnevnika,kot darilo.

Da te spomnim, tole si ti “vprašal”:

“Naj sexi Slovenka je Natalija Verboten,sledi Rebeka Dremelj,Pika Božič,Saška Lendero…Nekje na sredini so še Alya,Anja Tomažin…Ja kateri moški je pa za vas največja faca?Je to Lado Bizovičar,mogoče vremenar Rjavec ali Matjaž Tanko,ali kakšen igralec Jernej Šugman,Hribarjevi časi pa zahajajo,ker se je podal preveč v črni humor”

Nobene Antene nikjer, sicer pa ni važno.

Naj seksi Slovenke po čigavem merilu? Sigurno ne po mnenju večine Slovencev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close