Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PRIMOŽ, POMOČ PROSIM

PRIMOŽ, POMOČ PROSIM

Za vstop v nekatere forume je potrebno geslo. Vpisala sem obrazec – obvezni del, registracija je kao uspešna, ker se mi zanjo zahvaljujejo, vendar še vedno ne morem v forum, enostavno me ne sprejme.
Kje bi lahko bil kiks ?

natja

Velike/male črke?

to je ok

Božiček te ne spusti noter ne.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, drži marko….pa celo leto sem se presneto trudila, da bi bla pridna, pa tako skromna sem…. si želim samo not it (zaenkrat) hehe…

natja

Ni dobro bit preskromen… vidiš zdej pa božiček druge not pušča in si misli: Sej natja je tako pridna in skromna, bo že… :)))))

Natja,

forumi na desni strani so moderirani. To pomeni, da je vaše sporočilo vidno, ko ga moderator posreduje s svoje elektronske pošte na forum.

Najbrž pa ste imeli pri vzpostavljanju zveze nekaj težav, ker pisemčka za forum Vzgoja otrok in družine, z enakim imenom kot je vaše, nisem mogla posredovati na forum.
Poskusite še enkrat!

pozdravček
Dragica

*********************** Vrtec Pod Gradom Praprotnikova ul.2 1000 Ljubljana tel.:01-2412-600 fax.:01-2412-611 <mailto:vrtec-pod-gradom@guest.arnes.si> <http://www.vrtec-podgradom.org>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close