Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tok me (že) rajca

Tok me (že) rajca

…en sodelavec.
Včasih se kar priplazi za moj hrbet in me objame. Zadnjič je začel grizljati moje uho in duhati moj vrat in lase. Ali pa me, ko sva sama, potegne v naročje in ne izpusti…pa včasih se me, kao, mimogrede dotakne, me lubčka in objema..če ni nikogar blizu, ga čisto vrže.
Sem mu že rekla, naj neha s tem, da ni prav to kar dela, pa odrivam ga(celo brcnila sem ga, bolj v hecu), pa ne odneha. Pravi, da ne more, da ga tako vznemirjam. Ni grob, prej nežen, ampak zelo vztrajen, čeprav sem mu rekla, da ne bo nič.
Sicer sem doslej jemala vse skupaj bolj kot prijateljsko zafrkancijo (samo do ene mere), ampak tole gre res že malo čez.
Tudi mene je vse skupaj začelo rajcati (sem vsa zmešana od tega), ampak ne nameravam se spustiti v razmerje z njim (čeprav se mi je začelo po glavi plesti vse sorte..). Drugače nimava ničesar skupnega, samo tole…drugače me niti ne privlači posebno, ampak zna…
Vem, da bi me samo rad dobil, pravi pa, da se je zaljubil vame. Na te izjave se samo smejem in mu očitam sedenje na 2 stolih (ima punco, ki pričakuje njegovega otroka, zato to še toliko bolj obsojam), ampak mogoče je tudi nekaj resnice v tem.
Ne se bat zame, vem, česa ne bom storila in tudi vzpodbujam ga ne.

Moški, kakšna so vaša mnenja? Živeti z eno žensko, pričakovati z njo otroka, osvajati drugo (pravi pa, da trpi zaradi tega).
Jaz namreč tega ne razumem.

Brezimena, mislim, da mal nakladaš. No lahko bi pa tudi bilo res, saj je znano, da moškim kar paše, če se lahko potrjujejo še kje drugje. Verjetno tudi samo koliko imaš interesa do njega, zato verjetno do konca ne bo šel.

Ja, se morm kr strinjat s KIR-om. Če bi ti to tolk obsojala kot praviš, pol bi mu že takoj rekla: ” Ej, odjebi! Ne bom s tabo, ker maš punco” ( ne glede na to, al pričakuje otroka, al ma že 4, al jih pa nikol ne bo mogu imet… čist vseeno) Tko, da se men zdi, da se ti delaš malo bolj fino kot si v resnici……. sicer ne vem zakaj, ker smo več ali manj vsi na tem forumu prasci, perverzneži, voaerji,….. :))), ampak vseeno.

Glede vzpodbud: kako lahko rečeš, da ga ne vzpodbujaš, če te on grilzlja za uho, ti se pa samo smejiš…….. to, da nekoga ne vzpodbujaš pomeni, da ga ostro zavrneš, tko da mu nikol več ne pade na pamet…….. po možnosti še klofuta…….

Kar se pa tiče njega: on te hoče samo nategnit……… nič več od tega. če ma punco, pa vsak čas tut froca, pol verjem, da ne bo družine pustil zarad seksa… vsaj po moje…… lahko pa tudi, da je drugače

Sploh se mi pa zdi, da se vse tole bolj kot kaj drugega dopade tebi…….. da nekdo skače in nori za tabo……… najdi si kak drug način filanja svojega ega, tenis, al pa kaj podobnega…….. če je to to.

…… mislim da ti ni jasno, da pri tipih je seks lahko SAMO seks. Nič drugega!

Ajdi

LP

Remedy

P.S.: če se hočeš z njim dol dat, pol se dej (jst te ne bom obsojal), če pa ne, pol ga pa odjebi……. ne pa bit nekje na sredini……. ne tč, ne mš.

Meni se tak način naravnost gabi…ali priznaj, da si želiš in bodi z njim, ali pa mu enostavno povej, da ne bo nič in potegni pod tem črto – ne pa se fino delat sama pred sabo. Ma saj isto velja za moške…

Očitno imaš res probleme samo s sabo, ker to povsod sprašuješ??
ja, pol mu pa dej, pa je……….bo vsaj mir.

Saj bi mu že, pa verjetn ni maru, zato se pa ne oglas!

KAKI ZAGAMANI PRASCI STE NEKATERI MOSKI, SEVEDA TUDI ZENSKE

Zakaj pa?

ja, sej res ….zakaj pa? Sam povemo, kar je res…

Js se ne bi vdala takim carom.. Pa naj bodo se ne vem kolk mamljivi. Nekje sem ze slisala.. Ne delaj tistega, kar ne zelis, da bi ljudje tebi delali..

Sledi svojim sanjam...

a ti ga je sodelavec že porinil v pizdico al še *** fehtaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close