Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spoznavanje tipov preko

Spoznavanje tipov preko

interneta, npr. na ona-on portalu. Kakšne izkušnje z ženske in moške strani? je kdo že našel tam svojo big-love?
Sem šla namreč že s kar ene par fanti ven na drink, pa ne morm rečt, da ni blo vmes tud kar precej simpatičnih in ok tipčkov, sam men ni noben potegnil, no :-(. Problem sem imela potem, ker se je čisto vsak blazno zagrel zame in sem imela z ene parimi kar problem, jim dopovedat, da z moje strani ni plamenčkov.(en mi še po pol leta piše full zaljubljene sms-je)
Pa drugač ti tipi niso bli kakšni luzerji-športniki, poslovno uspešni,blazno družabni in duhoviti, sam ne vem, vsak se je pol do mene obnašu tko kot da bi me hotu kmal kar ožent…
Saj v real-life je bolj spoznavat(in do zdaj sem mela same take fante), sam je pa prednost pri netu, ker že vnaprej malo veš, kakšen je tip (vsaj v grobem, no-kolkor ne nabija)…

Jaz sem tako ljubezen našel prav na ta način. Fajn se imava !!!!

Zaupaj nam njihove nicke, da še katere druge ne doleti kaj takega.

Plesačica dobi se sigurno lahko resnega partnarja preko neta zakaj pa ne. Samo moraš pa vedeti,da je tudi veliko zajebancije. Tudi jaz sem hodila in šla s parimi moškimi ven in so isto težili kot tebi samo na koncu spoznaš,da jim gre samo za eno stvar. Pri enem pa sem izvedela,da ima že dolgo resno punco ampak išče avanture preko neta. Tako,da je treba človeka res dobro spoznati,da vidiš za kaj mu sploh gre. Ja tudi jaz sem dobivala zaljubljene mesage prav od tipa,ki ima resno vezo. Tako da veliko previdnosti,da nisi na koncu razočaran.
Pa dobro chatanje še naprej……….

Jaz sem svojega spoznala na ircu in januarja bo 7 let, kar sva skupaj. Ga ne zamenjam za nič na svetu!

jest mam prjatla k ma resno punco, spoznala sta se pa gor na ona-on.

tako da kr!

Uzivej!

lp,

Ana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close