Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek podložki za prsi

podložki za prsi

punce
kje bi se dalo kupit ali naročit tiste gumijaste podložke za dat not v modrc?
najlepša hvala in lp

V Neckermanu.

hvala podložena!
a preko kataloga? ker imam katalog pa nikjer ne najdem tega not
lp

Dobiš jih tudi v BTC v hali A, v trgovini s spodnjim perilom, ki je takoj zraven Mia butika oz. greš po enih stopničkah.
Tud jst sem si jih kupla, sam niso nič kaj boljši od tistih, ki jih dobiš že zraven modrčka.

Niso dragi, tko da vseeno lahko poskusiš. Stanejo tam od jurja do dva, vsaj pred kakšnim letom so bli toliko.

V Hipermarketu Mercator v Siski v trgovini Intimissimi mas une silikonske pa navadne pa swasta tega.

www.studentarija.net

Rubyfruit,

Jih nimajo.

Mhm, probaj na njihovi internetni strani.

sem gledala pa ni! vseeno hvala

Podlozena,

Sem pogledala pri Neckermannu in nasla blazinice. Po sliki pa mi ni jasno, ali sta ti dve blazinici speti skupaj oziroma jih lahko v modrcek vstavis tudi posebej. kaksne so pa velikosti? SPloh si ne predstavljam, kaj bi pomenile velikosti…

Hvala…

Poleti sem si kupila silikonske samolepilne blazinice, ki jih lahko vstaviš v modrček. Reklama po televiziji. Zadeva mi je premala. So pralne primerne za odprte obleke brez naramnic. Takoj ko sem jih kupila sem jih želela prodati (cena 6000) nato pa pozabila na njih. Trajalo je dva meseca da so mi jih poslali-poletja je bilo konec…So še v originalni embalaži primerni za prsi -košarica B ali A(če jih boš vstavila v modrček).

LP Janja
če želiš mi pošlji mail:janja_marolt@yahoo.com

Če si zainteresirana- imam komplet silikonskih blazinic velikost košarice A ali B. Še v originalni embalaži. Moj telefon 031 412 046 janja

Prodam silikonske podložke- če te zanima pokliči 031 412 046
janja

se opravičujem za toliko odgovorov- me je internet nekaj zezal pa je izgledalo kot da nič ni bilo poslano čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close