Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Magnifico

Magnifico

Povejte, kaj si mislite o našem Magnificu?
Pri meni ni ravno na dnevnem redu, me pa vsakič, ko zaslišim njegovo hir aj kom na reklami za avtomobil na tuji televiziji, navda ponos!
No…nekaj takega kot ponos. Skratka, v tujini je car, vrtijo ga po tv, v diskotekah itd. Kaj pa doma?

Definitivno je car. Njegovo glasbo bodo uporabili pri Fiatu za reklamo in pri Cavalliju za spremljavo pri spomladanski kolekciji.

Lp, T

posebnež….njegova glasba….za poslušat je no…sam CD-ja si pa ne bi kupila…….

Magnifico je zelo kvaliteten glasbenik,kateremu se odpira tudi srbski trg,za katerega je naredil tudi album.Čim več uspehov tudi v tujini mu želim.

Na Fiatu je že, na italijanskih programih vrtijo reklamo že kakšna dva tedna. Sama po sebi ni bogvekaj, muzika od magnifica pa ful pali.

Tip posluša brenčanje muhe okoli svoje glave, nakar na hitrico stegne roko in jo ujame v pest, potem pa se pest obrne (notri muha) in ga šutne v obraz. Potem se zasliši hir aj kom in napovedovalec pove, da bo kmalu na vidiku nekaj majhnega in močnega (avtek fiat, ne vem pa kateri model)

tudi jaz sem ponosna na tisto reklamo

Je peder.Njegova muzika pa je na istem nivoju kot slovenski nogomet.

Pijem pusim i devojke rusim!

Magnifiko je strelec. Njegove pesmi – nekatere – so erotične. Enkrat sem ga gledala, ko je pel z eno hrvaško pevko na TV in sta se potem objela , ali sta mogoče tudi plesala, vem, da je bilo zelo estetsko, božansko, z okusom.

Men je ful model 🙂 Tak jebivetrček, posebnež, provokator…tut njegova glasba odstopa od vseh tipov glasbe in men je zlo všeč ta jugo kombinacija z ostalimi zvrstmi…I like Magnifiko..

Meni je tudi ful car. Njegov komad Hir aj kam hir aj go so uporabili tudi za neko it. oddajo, tako da v Italiji je res uspel, vrtijo ga tudi ful v diskotekah.

Joj spet ti s svojimi astrološkimi znaki… otročje za znoret…
A za uno hrvaško pevko pa nebi vedla kaj je bila po horoskopu…Cccc…nisi naredila domače naloge preveč dobro kajne… LOL za umret od smeha…

Magnifico je zame enkraten umetnik, enkrat so ga v nekem intervjuju vprašali, kako bi on razložil bistvo svoje umetniške dejavnosti in tip je izjavil, da se on na veliko zabava in to počne iz užitka nekateri pa iz njegovih zajebantskih provokacij naredijo celo sociološko razpravo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close