Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ponovno

ponovno

No tisti ki se me se spomnite ko sm sprasevala kako dobiti oranzno barvo za pobeliti stene,pozdravljeni.Uspelo nama je!! 🙂 Ampak sedaj imava nov problem kaksne barve preproga pase v oranzno sobo?No pa da vas vidim 🙂

pisana, ki vsebuje vse odtenke rdeče, oranžne in rumene, no ja ne vseh, pač nekaj

svetla, nujno enobarvna..

kaj pa modra?
Samo tole stran poglej pa lahko vidiš oranžn in modro skupaj. Kako se ti zdi ?

Drugače pa tud rdeča, rumena…

No a ns vidš?

Je to tko nekak, zlo tipično žensko… Se zapičte v eno cuno ene nemogoče barve, pol pa ugotavlate, da nimate torbice pa čevlov, k pašejo zravn…

Mem grede, tvoj dec more bit ena hudo neiznajdljiva oseba, al je pa še orng mlad in neizkušen. Ker v nasprotnem primeru bi čist enostavno reku, da ORANŽNA pa res ne paše k barvi tvojih prečudovitih in prekrasnih oči. ..

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Bela preproga in belo pohištvo.

Bordo rdeča.

Priznam, meni ni uspelo tipa prepričati, da bi imeli stene oranžne…
Smo pa zato lahko vrata pobarvali na oranžno, jupi!!! In zgledajo zelo lepo.
Kavč je pa moder – v stanovanju so torej rumena na stenah, modra (kavč, stoli), dodatki pa oranžni – lučke, vrata, vazice ….. In vse zelo paše skupaj.

belo preprogo bolje da ne kupiš ker, ščasoma zbledi prava bela barva(neredno pucanje preproge, koščki umazanije itd… ). zato mislim da je najboljši konstrakt modra ali terkizna barva.

Jaz sem samo eno steno pobarvala oranzno, da ne bi bilo prevec barve. Se se nisem navelicala, pa je tako ze par let. Sicer je oranzna barva sorodna rjavi in oker, ne pa rdeci ali roza. Tudi jaz imam vecino sobe v beli. Ne bi ti priporocala pisane preproge, da ne bo soba videti majhna in duseca. Manj je vec!

…….. naj ti pa še probleme rešuje

ksiht ne vem kaj si mislu s tem al da je barva cist mem al kej drucga.V glavnem ga nism prepricvala da naj bo oranzna pogosto beliva ker se navelicava neke barve.In oranzna nama daje zelo toplo in prijetno vzdusje.Sprasujem pa za barvo tepiha ker pac sploh nisva pomislila kak tepih pase zraven.Zato sm prosila za mnenje.Ne vem zakaj je zdaj moj tip mlad in neizkusen, ne razumem.Mogoce si pa le razumel da sem ga prisilila v to barvo.No ja sto ljudi sto cudi.

Veš kaj pa res ne razumem?

Kako lahko BELIŠ z ORANŽNO barvo?

definitivno paše svetla bež, pa dodajta še na okna bež zavese ali bež roloje

ok…. obupana:

pa kako greš lahko farbat stanovanje, če potem nimaš pojma, kaj bo šlo zraven in kaj ne……

……. pol pa pravjo, da smo deci brez domišlije :))

LP

Remedy

Sej smo. To je itak finta, da pride do novga tepiha.

waw! lepo, da se nam spet javljaš! 🙂
izberi čim bolj nevtralno preprogo- če se le da v eni barvi. najbolj bi po moje pasale rumena, rjava, rdeča…v glavnem ˝tople˝ barve. lahk pa tudi nasprotje- ˝hladne˝ barve, kot so svetlo modra, mogoče celo zelena! odvisno od tega, kako svetla oz. temna je barva in kakšnega tona je.
pa pa

hehehe :))

znajo te ženske taktizirat, a?? 🙂

……..ampak je vprašanje, kje se to konča: pravo tepih, pol sedežna, pol avto….. pol pa že kmal samo dec ostane…. :))

LP

Remedy

To ni vprašanje. Ker se nikol ne konča. Never say never.

No sej ste me pogruntal.Ves kaj po nekaj letih pa lahko dobim novo preprogo.Sedezno mam novo in mi pase v sobo tko da vec kot preprogo ne bom zahtevala.No ja mogoce se zavese.Bodite v cvetju

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close