ponovno
No a ns vidš?
Je to tko nekak, zlo tipično žensko… Se zapičte v eno cuno ene nemogoče barve, pol pa ugotavlate, da nimate torbice pa čevlov, k pašejo zravn…
Mem grede, tvoj dec more bit ena hudo neiznajdljiva oseba, al je pa še orng mlad in neizkušen. Ker v nasprotnem primeru bi čist enostavno reku, da ORANŽNA pa res ne paše k barvi tvojih prečudovitih in prekrasnih oči. ..
Jaz sem samo eno steno pobarvala oranzno, da ne bi bilo prevec barve. Se se nisem navelicala, pa je tako ze par let. Sicer je oranzna barva sorodna rjavi in oker, ne pa rdeci ali roza. Tudi jaz imam vecino sobe v beli. Ne bi ti priporocala pisane preproge, da ne bo soba videti majhna in duseca. Manj je vec!
ksiht ne vem kaj si mislu s tem al da je barva cist mem al kej drucga.V glavnem ga nism prepricvala da naj bo oranzna pogosto beliva ker se navelicava neke barve.In oranzna nama daje zelo toplo in prijetno vzdusje.Sprasujem pa za barvo tepiha ker pac sploh nisva pomislila kak tepih pase zraven.Zato sm prosila za mnenje.Ne vem zakaj je zdaj moj tip mlad in neizkusen, ne razumem.Mogoce si pa le razumel da sem ga prisilila v to barvo.No ja sto ljudi sto cudi.
waw! lepo, da se nam spet javljaš! 🙂
izberi čim bolj nevtralno preprogo- če se le da v eni barvi. najbolj bi po moje pasale rumena, rjava, rdeča…v glavnem ˝tople˝ barve. lahk pa tudi nasprotje- ˝hladne˝ barve, kot so svetlo modra, mogoče celo zelena! odvisno od tega, kako svetla oz. temna je barva in kakšnega tona je.
pa pa
Forum je zaprt za komentiranje.